[ccpw id="136103"]

Για την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα αλλά και για το φάντασμα του Σόρος που πλέον πλανάται σε όλο το φάσμα των πολιτικών κομμάτων δημιουργώντας συνθήκες απόλυτης σήψης στην ελληνιή κοινωνία μιλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90,1 fm.
Από: crashonline.gr
Συγκεκριμένα είπε:
«Ολομόναχοι οι Βορειοηπειρώτες. Η μάνα του Κατσίφα δεν πήρε από την κυβέρνησή μας ούτε μια επιστολή παρηγοριάς.
Εκεί στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου που έγινε το μνημόσυνο χωρίς να παραλάβουν ακόμη τη σορό, δεν βρέθηκε ούτε εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ούτε της Ν.Δ., ούτε της ελληνικής αντιπολίτευσης.
Σύσσωμο το χωριό έδωσε το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση. Η μάνα σπάραζε αλλά οι κραυγές της δεν διαπέρασαν τη μοναξιά των αδερφών μας στη Βόρειο Ήπειρο. Δεν έφτασαν στην Αθήνα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ενδιαφέρεται και συνομιλεί μόνο με το κύριο ή την κυρία Αντιγόνη Τζέισον και με όσους είναι υπέρ της θρησκευτικής ουδετερότητας και της καύσης των βιβλίων της ιστορίας.
Μην νομίζετε ότι η αντιπολίτευση είναι πολύ μακριά από αυτές τις θέσεις. Είναι δυστυχώς μνημονιακή, πολύ μακριά από την Ευρώπη που έρχεται με την αποχώρηση της Μέρκελ, είναι πολύ Σόρος και ασπάζεται και αυτή τις επιλογές του γύπα.
Και αυτό που έρχεται είναι το ίδιο. Το πρόσωπο ενός Ιανού που θέλει τους Έλληνες κάτω από το γερμανικό ζυγό και σε πρόγραμμα εδαφικής συρρίκνωσης και πρόσμιξης με ξένα στοιχεία.
Η μόνη σκέψη του Τσίπρα είναι πως θα μείνει στην εξουσία και να τα έχει καλά με τους χορηγούς του. Και η μόνη σκέψη της οικογένειας Μητσοτάκη είναι πώς θα καταλάβει όλες τις θέσεις του κράτους.
Ο μεν Τσίπρας θέλει να μείνει επάνω κατηγορώντας τις παλαιές κυβερνήσεις και απορροφώντας το παλαιό ΠΑΣΟΚ, η δε Ν.Δ. ετοιμάζεται να καταλάβει το Μαξίμου με το Κυριάκο, την Αθήνα με τον Κώστα Μπακογιάνννη και όλους τους αρμούς της κρατικής μηχανής, υποσχόμενη τις περισσότερες μεταρρυθμίσεις.
Μην έχετε καμία αμφιβολία για την εμπέδωση της γερμανικής κατοχής. Άλλωστε, όλη η οικογένεια από την εποχή του αειμνήστου είναι στις διαταγές του Βερολίνου και στενά συνδεδεμένη με το διαφυγόντα Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Πλησιάζουμε σιγά – σιγά στην ώρα μηδέν, δηλαδή τη στιγμή που η ψυχορραγούσα οικονομικά Ελλάδα θα δώσει κομμάτια της εδαφικής κυριαρχίας της, όπως σωστά είχε προβλέψει και η κυρία Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη, ενώπιον του κ. Κάρολου Παπούλια.
Το πρώτο κομμάτι με την ευγενική φροντίδα των χορηγιών του Σόρος θα δοθεί με την κύρωση της συμφωνίας της Λίμνης. Οι σκοπιανοί θα εμπεδώσουν ως μακεδονικό έθνος πλέον, το δικαίωμα να ενδιαφέρονται για τα σκλαβωμένα αδέρφια τους στην Νότια Μακεδονία.
Οι Γερμανοί θα επιβάλλουν μέσω Τσίπρα, μέσω Μητσοτάκη ή αργότερα μέσω Μπακογιάννη, διεθνή δίαυλο και θα πιέσουν για δικαιότερη αναδιανομή εδαφών. Προωθούνται τα σχέδια του Χίτλερ και της Κομιντέρν για ξεχωριστή μεγάλη Μακεδονία.
Τα υπερπλεονάσματα και την πρόσμιξη της ελληνικής κοινωνίας με χιλιάδες ξένους.
Θα ακολουθήσει η μοιρασιά του Αιγαίου ώστε η Τουρκία να παραμένει σταθερός σύμμαχος της Δύσης.
Η μαζική μετανάστευση σε συνδυασμό με το επιδεινούμενο δημογραφικό πρόβλημα και την γήρανση του πληθυσμού, θα ολοκληρώσουν την ελληνική καταστροφή.
Ο Τσίπρας, ο Γαβρόγλου και άλλοι ήδη πετσοκόβουν και ροκανίζουν τους αρμούς αντίστασης του κράτους.
Μην περιμένετε κάτι πολύ διαφορετικό από τη Νέα Δημοκρατία.
Ο αρχι-απατεώνας Σημίτης, καθοδηγούμενος από τα ίδια κέντρα, έβγαλε το Χριστιανός Ορθόδοξος από τις ταυτότητες.
Ο Μακαριστός Χριστόδουλος έδωσε αγώνα αλλά ο Κώστας Καραμανλής δεν επανέφερε στις ταυτότητες μας το κυρίαρχο θρήσκευμα, λέγοντας ότι είναι ευρωπαϊκή οδηγία.
Τώρα όλα δείχνουν ότι ο Τσίπρας συνεχίζει με βία το πρόγραμμα Σημίτη όσον αφορά την κατεδάφιση της εθνικής ταυτότητας. Και αυτό γίνεται με την ανοχή του Πάνου Καμμένου.
Όλη η Ελλάδα βράζει και είναι βέβαιο ότι πάνω από την Λάρισα, οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν θα βρουν ούτε ψήφο.
Χθες η περίφημη δεξιά υπουργός της αριστερής κυβέρνησης, η κα Κατερίνα Παπακώστα, ανέβηκε στα χωριά της γυναίκας μου, εκεί στην Αριδαία. Ο λαός την αποδοκίμασε.
Δρακόντεια αστυνομικά μέτρα για την χρυσομαλλούσα Κατερίνα.
Όλος ο κόσμος φώναζε Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ενώ έτρεμε το χειλάκι της και βρισκόταν σε πλήρη αμηχανία.
Όπως μου είπαν, οι πάντες ψιθύριζαν «οι προδότες έχουν το θράσος να φτάνουν έως εδώ».
Η μπάντα έπαιζε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ, ενώ με διακριτικό τρόπο ο Τζιτζικώστας κατέβηκε από την εξέδρα και εξαφανίστηκε.
Η Τζάκρη δεν τόλμησε να πάει και η Παπακώστα πήρε μια γεύση του τι θα συμβεί λίγο αργότερα και τι εκλογές θα γίνουν στην Βόρειο Ελλάδα.
Τα καπάκια των υπονόμων ανοίγουν το ένα μετά το άλλο και χύνονται τα λύματα στους δρόμους. Βρωμάει το πολιτικό σύστημα ενώ η Ευρώπη αναδεύεται.
Μετά τον Σαλβίνι η Λεπέν έρχεται πρώτη σε δημοφιλία και πρόθεση ψήφου στην Γαλλία.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος αποχωρεί και πιθανότατα στην Γερμανία να έχουμε ακόμη πιο σκληρούς από τους ανθέλληνες Μέρκελ και Σόιμπλε.
Εδώ στην Αθήνα το φάντασμα του Σόρος πλανάται πλέον σε όλο το φάσμα των πολιτικών κομμάτων. Απαντώντας σε μια ανακοίνωση της Ν.Δ. ότι χρησιμοποιεί για μετακινήσεις του τα ελικόπτερα του Στρατού, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης, το νέο πουλέν της οικογένειας Μητσοτάκη, που εξορμά για τα κεντρικά αξιώματα, είχε σχέση τόσο με την SIEMENS όσο και με τον κ. Τζωρτζ Σόρος.
Για την ακρίβεια ο κος Καμμένος ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου και μετά την πενηντάρα που είπε στο υπουργικό συμβούλιο, έδωσε στην δημοσιότητα την αγωγή της ανιψιάς του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Ράλλη, που ζητώντας να αναγνωρίσει το παιδί τους, ο Κώστας Μπακογιάννης περιγράφει σχέση του με το Ίδρυμα Σόρος καθώς και στενές σχέσεις της οικογένειας της πρώην συζύγου του, κυρίας Καμπουρίδου. Πολύ πλούσιας οικογένειας από την Κύπρο με καράβια κτλ.
Ο κος Καμμένος σε φουλ αντεπίθεση και με όλους ανεμιστήρες αναμμένους, δήλωσε ότι πήγε με ελικόπτερο ο Χριστοφοράκος στο γάμο του Κώστα Μπακογιάννη με την Καμπουρίδου και δίνει στο tweet το απαραίτητο λινκ για να διαβάσουν όλοι όσα περιέγραφε στην αγωγή της η ανιψιά του πρώην πρωθυπουργού – κόρη του αδερφού του.
Φυσικά πρέπει ο υποψήφιος Δήμαρχος για την Αθήνα, που προαλείφεται από την οικογένεια για μεγαλύτερα αξιώματα μέσα στη Ν.Δ., να απαντήσει δυνατά σε διάφορα ερωτήματα γύρω από τις σχέσεις της οικογένειας με το Ίδρυμα Σόρος,. Δεδομένου ΄τι η μητέρα του υπήρξε και είναι φίλη της Χίλαρι Κλίντον και μπορούν να υπάρξουν πλήθος συνειρμοί»…

. .

..

. . . ..



Πηγή