[ccpw id="136103"]

Για την πλήρη διάλυση των κρατικών δομών και τον θρυμματισμό της ψυχικής άμυνας που πρέπει να έχουν οι Έλληνες απέναντι στις επιθετικές βλέψεις των γειτόνων μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά FM.
Από: crashonline.gr
Συγκεκριμένα είπε:
«Tαπείνωση, ανείπωτη φτώχεια και ξεριζωμός χιλιάδων Ελλήνων για το 2019.
Το ΔΝΤ επιμένει στην αναγκαιότητα μείωσης των συντάξεων και του αφορολόγητου ορίου με το σαθρό επιχείρημα ότι έτσι θα ελευθερωθεί δημοσιονομικός χώρος για φοροελαφρύνσεις και κοινωνικές δαπάνες.
Τα έσοδα εκατομμυρίων πολιτών μειώνονται όπως και τα χρήματα που θα πέσουν στην αγορά.
Όλα στοχεύουν στα υπερ-πλεονάσματα που δέχτηκε και υλοποιεί η αριστερή σημερινή κυβέρνηση με την ελαστική και παθητική αντιμετώπιση της αντιπολίτευσης.
Όπως πολύ σωστά σημειώνει η έγκριτη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στο βασικό θέμα της πρώτης σελίδας της, ούτε ένα ευρώ δεν υπάρχει για την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη χώρα που θρήνησε 99 νεκρούς στο Μάτι.
Από στοιχεία που ανέλυσε ο ΣΕΒ την τελευταία διετία, οι επενδύσεις στην Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια είναι σχεδόν μηδενικές.
Φτάνει να σκεφτείτε όσοι απορήσατε για την εθνική τραγωδία στο Μάτι, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης για το 2016, για την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν διατέθηκε ούτε ένα ευρώ.
Για όλους τους στρατηγικούς τομείς της χώρας υπάρχουν μόνο περικοπές.
Δεν υπάρχει Υγεία, δεν υπάρχει Παιδεία.
Κυρίες και κύριοι, ο Αλέξης Τσίπρας είναι δόλιος και καταστροφικός. Έρχονται οι χειρότερες ημέρες διάλυσης του κράτους. Οι κυβερνώντες δεν έχουν αντιληφθεί ότι δεν πρόκειται να σωθούν ούτε με Προανακριτικές Επιτροπές, ούτε με συλλήψεις επωνύμων, ούτε με φυλακίσεις μιζαδόρων.
Καλό είναι να καταπολεμάται η διαφθορά, καλό είναι να πληρώνουν οι υπεύθυνοι του αστρονομικού χρέους και τα μεγάλα λαμόγια, αλλά δυστυχώς οι μεγάλοι και πηχυαίοι τίτλοι στις εφημερίδες δεν μαγειρεύονται στο φούρνο με πατάτες, ούτε κόβουν την πείνα των φτωχών οικογενειών, ούτε αυξάνουν τα έσοδα του κράτους, ούτε αναχαιτίζουν την μετανάστευση.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι κατοχική και για τους περισσότερους πολίτες μειοδοτική – προδοτική.
Όπως σας είχα προαναγγείλει στις εκπομπές μου, την επόμενη Δευτέρα ανοίγει ο πρώτος φάκελος στη Βουλή και αρχίζει μια βιομηχανία διώξεων μέχρι στις εκλογές.
Θα περάσουν πάλι στις πρώτες σελίδες ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Μάκης Βορίδης και ο Μάριος Σαλμάς.
Θα ερευνηθούν πάλι υποθέσεις όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ και το Ερρίκος Ντυνάν.
Η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει ότι δεν απασχολεί τον άνεργο, τον υπό μετανάστευση, τον κάτοικο της Βορείου Ελλάδος, τον Μακεδόνα, τον νησιώτη, το ΚΕΕΛΠΝΟ, το Ερρίκος Ντυνάν και η τυχόν ενοχή ή αθωότητα των υπουργών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.
Είναι όλος ο πληθυσμός βέβαιος ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι ανεπαρκές και κατά πλειοψηφία χρηματίζεται ποικιλότροπα.
Όλος ο λαός είναι βέβαιος ότι μέχρι των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, άπαντες έχουν μικρές ή μεγάλες σχέσεις με μικρούς ή μεγάλους Σόρους.
Η ενοχή και η αθωότητα για το μέσο πολίτη είναι κάτι γκρίζο ως έννοια αφού δεν μπορεί να μετάσχει της έρευνας και δεν εμπιστεύεται κανέναν.
Πολύ περισσότερο ότι του δίνουν ΚΕΕΛΠΝΟ για να αντισταθμίσουν βλακωδώς τις καταγγελίες Καμμένου – Κοτζιά για Τζωρτζ Σόρος.
Είναι κωμικό γιατί ο ταπεινωμένος κάτοικος της Βορείου Ελλάδος καταλαβαίνει πού το πάει η κυβέρνηση και φυσικά την ώρα της κρίσεως θα ψηφίσει Μητσοτάκη ή άλλο κόμμα από αντίδραση.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα θα αποφύγει τα χειρότερα τα επόμενα χρόνια.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η πατρίδα μας θα αποφύγει την συρρίκνωση.
Στο επόμενο διάστημα και μέχρι να κυρωθεί η συμφωνία της Λίμνης, πρόκειται να δούμε πολιτικές αθλιότητες τόσο στην Αθήνα όσο και στα Σκόπια όπου ο Ζάεφ πάγωσε όλα τα περιουσιακά στοιχεία της αντιπολίτευσης, του VMRO.
Προσέξτε, υπάρχει ένα σχέδιο που θα οδηγήσει σε ακρωτηριασμό της Ελλάδος. Αν ρίξετε σήμερα μια ματιά στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων, θα διαπιστώσετε ότι η συρραφή των ειδήσεων δείχνει πλήρη διάλυση των κρατικών δομών και θρυμματισμό της ψυχικής άμυνας που πρέπει να έχει ο λαός απέναντι στις επιθετικές βλέψεις των γειτόνων.
Σας διαβάζω δειγματοληπτικά ειδήσεις.
· Αποβλήθηκαν μαθητές σχολείων επειδή φώναξαν στην παρέλαση η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ελληνική.
· Θεόδωρος Πάγκαλος: Καλά έκαναν και πυροβόλησαν τον Έλληνα στην Β. Ήπειρο εφόσον είχε όπλο. Έστησαν πάρτι στα Τίρανα. Ο άνθρωπος που είπε στα Ίμια ο αέρας πήρε τη σημαία, χθες δεν συγκρατήθηκε και δικαίωσε τους Αλβανούς εκτελεστές.
· Βιομηχανία διώξεων μέχρις τις εκλογές.
· Η περίφημη αναθεώρηση του Συντάγματος, ύπουλο σχέδιο του κ. Τσίπρα.
· Βρωμάει η υπόθεση στην Τζάμπο. Κινέζικες χρυσές βίζες με POS Αθηνών.
· Αναδεύεται από καταγγελίες και σκάνδαλα η ΕΡΤ.
· Μαφιόζος μπλεγμένος με στελέχη της κυβέρνησης.
· Καταιγίδα πλειστηριασμών το 2019.
· Εκτεταμένη έρευνα διεξάγουν διεθνείς υπηρεσίες και ορκωτοί λογιστές για μεγάλο Έλληνα εφοπλιστή.
Οι ξένες εφημερίδες ασχολούνται εκτεταμένα στην Ελλάδα με την διαφθορά επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ».

. .

..

. . . ..



Πηγή