Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατατρώγει τις σάρκες του έθνους, αποσυνθέτει πλήρως την ελληνική κοινωνία και προετοιμάζει τα χειρότερα για το μέλλον των παιδιών μας.
Από: crashonline.gr
Η Παγκόσμια Τράπεζα σε έκθεσή της για το 2019 προβλέπει επιδείνωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Η πατρίδα μας επί ημερών Τσίπρα – Καμμένου, υποχώρησε στη θέση 72, μεταξύ 190 κρατών, πέφτοντας 5 θέσεις χαμηλότερα σε σύγκριση με πέρσι.
Η κατάταξη γίνεται ακόμα πιο αποκαρδιωτική εάν ληφθεί υπόψιν ότι η Ελλάδα βρίσκεται μια ανάσα πάνω από την Ινδονησία και την Μογγολία και στην έκθεση τονίζεται ότι η Κολομβία και η Ρουάντα, όπως και τα γειτονικά Σκόπια, έχουν καλύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον.
Την ίδια ώρα η έγκυρη εφημερίδα FINANCIALTIMES γράφουν ότι ο Τσίπρας από Λένιν του Αιγαίου έγινε η ντάρλινγκ του ευρωπαϊκού κατεστημένου!!!
Όπως λέει ο δημοσιογράφος Τόνι Μπάρμπερ, κάποτε τον φοβόντουσαν στις πρωτεύουσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως ένα είδος Λένιν του Αιγαίου. Τώρα είναι ο αγαπημένος του κατεστημένου της Ε.Ε.!!!
Στο ίδιο άρθρο υπάρχουν και θετικά σχόλια για τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος αποσπά χειροκροτήματα από την Ευρώπη και την Ουάσιγκτον και ορθώνει το ανάστημά του στην Ρωσία, απευλάνει διπλωμάτες και προωθεί τη λύση του μακεδονικού.
Η γενική διάλυση της χώρας συνεχίζεται με πλήρη συνυπευθυνότητα της Νέας Δημοκρατίας και των ευρωπαϊκών κομμάτων. Ο φίλος μας ο κ. Σόιμπλε, μιλώντας στην Ντόιτσε Βέλε, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι μετάνιωσε επειδή ήταν πολύ επιεικής με την Ελλάδα!!!
Στη συνέντευξη αυτή διακρίνεται όπως σημειώνει και η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σήμερα, η αδιανόητη εμμονή και εκδικητικότητα από το Γερμανό δήμιο που βούλιαξε τη χώρα σε δυστυχία και φτώχεια αλλά δεν χόρτασε ακόμη από το αίμα των Ελλήνων!!!
Όπως ο ίδιος είπε, δεν το παρατράβηξε στο παρελθόν με την Ελλάδα, αντίθετα κατηγορείται στο γερμανικό κοινοβούλιο ότι παρά ήταν γενναιόδωρος με τους Έλληνες και τονίζει ότι αυτό ήταν αλήθεια επειδή οι Έλληνες δεν τηρούσαν τους κανόνες.
Ωστόσο όλα αυτά τα κάναμε με κατάλληλο τρόπο, κατέληξε ο δήμιος των Ελλήνων.
Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε «και λίγα σας έκανα»!!!
Η ατμόσφαιρα στην Αθήνα όζει, όπως σας έχω πει έχουν σπάσει όλα τα καπάκια από τον υπόνομο και χύνονται όλα τα λύματα στους δρόμους.
Πηχυαίοι τίτλοι για τους λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου και για τις έρευνες που γίνονται για τον Κώστα Σημίτη και τον αδερφό του, Σπύρο Σημίτη, ο οποίος υπήρξε αρχηγός – διευθυντής γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος.
Δίπλα σε αυτούς τους τίτλους, ρεπορτάζ για το νέο γύρο της Υγείας που ετοιμάζεται με προανακριτική για 5 άτομα, όπως γράφει σήμερα στην πρώτη της σελίδα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ !!! Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορείται για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για την υπόθεση εμβολίων, ο Ανδρέας Λοβέρδος για το Ερρίκος Ντυνάν, ο Μάκης Βορίδης για την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν και ο Μάριος Σαλμάς για την υπόθεση αρθροσκοπήσεων.
Η Νέα Δημοκρατία θα οδηγηθεί στις κάλπες, σε καθεστώς ομηρίας. Επίσης για να υπάρξει ατμόσφαιρα πλήρους αναταραχής, πυκνώνουν οι πληροφορίες για τη σύλληψη και προφυλάκιση τραπεζίτη, του οποίοι βρήκανε καταθέσεις πάνω από 1 δις ευρώ.
Υπάρχουν δύο δικογραφίες που ετοιμάζεται η κυβέρνηση να βγάλει στον αέρα!
Η αναταραχή δεν πρόκειται να τελειώσει μέχρι την ημέρα των εκλογών, δεδομένου, όπως μαθαίνω, για συλλήψεις επωνύμων – πρωταγωνιστών μεγάλων σκανδάλων και ποινικών υποθέσεων.
Όλα αυτά βέβαια εντάσσονται στην επιχείρηση ομαλής κύρωσης της συμφωνίας της Λίμνης και περικοπής των συντάξεων που προκαλούν νέα έντονη πολιτική φθορά στην κυβέρνηση.
Την ίδια ώρα που διαλύεται η κοινωνική άμυνα της χώρας και αποδυναμώνεται πλήρως η οικονομία και οι μεγάλες επιχειρήσεις φεύγουν στο εξωτερικό ή αποκαλύπτεται ότι τα τελευταία χρόνια εν μέσω κρίσεως και πείνας σε συνεργασία με στελέχη των τραπεζών που είναι οικονομικά φέρετρα και απομυζούν τα λεφτά των φορολογουμένων, πλειστηριάζοντας ταυτόχρονα τα σπίτια τους, έστηναν σκανδαλώδεις επιχειρήσεις ξεπλύματος χρήματος.
Μετά τους Φολί Φολί, το σκάνδαλο του JUMBO απασχολεί τις δικαστικές αρχές. Ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος Ευάγγελος Παπαευαγγέλου, διευκολύνοντας τους Κινέζους επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και παρακάμπτοντας τα capitalcontrols, διευκόλυνε μια λίστα Κινέζων να αποκτούν ακίνητα και βίζες στην Ελλάδα μέσω των Ελληνικών τραπεζών διοχετεύτηκαν πάνω από 100 εκ. ευρώ.
Μπλεγμένη σύμφωνα με πλήθος σημερινών δημοσιευμάτων η Εθνικής Τράπεζα της Ελλάδος και στελέχη της.
Η Δικαιοσύνη ερευνά εάν τα έκανε όλα μόνος του ο αντιπρόεδρος ή ήταν πολλά στελέχη της διοίκησης της JUMBO, η οποία λόγω παραγωγής και αγοράς προϊόντων πρέπει να έχει τεράστιες διασυνδέσεις στην Κίνα από όπου φέρνει ένα πλήθος προϊόντων.
Η έρευνα της Δικαιοσύνης συνεχίζεται. Όπου και να αγγίζεις επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, θα λερωθείς από απάτες, κομπίνες και πολιτικές τοξίνες.
Η αντιπολίτευση επιδεικνύει πολιτική αφέλεια και κυρίως δείχνει να φοβάται τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχουν πράγματα που κάνουν την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να φοβάται.
Πάντως ο Τσίπρας με μηδενική δημοφιλία πλέον, ενδεχομένως ένα από τα πιο αντιπαθή ή μισητά πρόσωπα που πέρασαν στην μεταπολίτευση, οδηγεί το κυβερνητικό άρμα ουσιαστικά ανενόχλητος και με καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα.
Ήδη από χθες ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ανέδειξε τις αξιώσεις της Τουρκίας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, χρησιμοποιώντας τον όρο «η γαλάζια πατρίδα», δηλαδή αυτόν τον τίτλο έβαλε στις αμφισβητήσεις της Άγκυρας για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος και της Κύπρου.
Οι Τούρκοι διά του υπουργού Άμυνας, τόνισαν την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδουν στην ναυτική ισχύ τους.
Ο κος Ακάρ αλλά και ο κος Τσελίκ, εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, προειδοποίησαν την Ελλάδα να μην επεκτείνει την Αιγιαλίτιδα Ζώνη στα 12 μίλια, δηλώνοντας ότι η Τουρκία θα απαντήσει πολύ σκληρά.
Η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ σήμερα, αποκαλύπτει ότι κος Σημίτης και ο κος Γιάννος Παπαντωνίου είχαν 4 μυστικές συναντήσεις για τις φρεγάτες, προ των συνεδριάσεων των ΚΥΣΕΑ. Μάλιστα το ΓΕΝ ήταν αντίθετα με το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και το κόστος επισκευής των φρεγατών.
Ο αρχιτέκτονας της εθνικής καταστροφής, γνώριζε και ενέκρινε τις αποφάσεις, ήταν συμμέτοχος και συνυπεύθυνος ως πρωθυπουργός των βλαβών που υπέστη το ελληνικό δημόσιο. Όπως σημειώνει και η εφημερίδα, δεν μπορεί σήμερα να χαρακτηρίζει τον κ. Παπαντωνίου απαράδεκτο, όταν ήταν γνώστης της παραγγελίας και της υπερκοστολόγησης.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας, Σημίτης και Γιάννος υπό την πίεση του τότε καγκελάριου Σρέντερ, προχώρησαν στα εξοπλιστικά προγράμματοςLEOPARD και υποβρύχια.
Όπως τονίζει σε άρθρο του στο περιοδικό Άμυνα και Διπλωματία ο κος Αλέξανδρος Τάρκας, δύσκολα ο Γιάννος Παπαντωνίου θα δεχθεί να χρεωθεί μόνος του όλες τις αμαρτίες των εξοπλιστικών προγραμμάτων σήμερα.
Η προφυλάκισή του είναι αφετηρία συγκλονιστικών αποκαλύψεων.
Η ομάδα μου θα είναι παρούσα και ωσεί παρούσα έως τις 5 Ιανουαρίου στα Παραπολιτικά ΦΜ, τα οποία με ετίμησαν και μου έδωσαν το δικαίωμα να μιλάω ελευθέρως τα τελευταία δύο χρόνια και να βρίσκομαι κοντά σας.
Θα ακολουθήσει νέα συνεννόηση για το αν θα παραμείνω ή όχι στα ερτζιανά και σε αυτό το ραδιόφωνο.
Είναι δύσπεπτες για αρκετούς οι αναλύσεις και τα σχόλιά μου. Είναι σίγουρο ότι οι αυθαίρετες καθημερινές σκέψεις μου δεν ενοχλούν μόνο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και τον κ. Μητσοτάκη.
Σαφώς και έχω τις δικές μου απόψεις για την πορεία της χώρας και τα δεινά που έρχονται. Σίγουρα δεν είμαι προφήτης αλλά έχω επιβεβαιωθεί τόσο στο παρελθόν όσο . παρόν, στο οποίο σημειώνονται εθνικές προδοσίες και ναρκοθετείται το μέλλον των επόμενων γενεών.
Επομένως η παρουσία μου εδώ μετά την 5η Ιανουαρίου, ενδεχομένως θα είναι προβληματική.
Όπως και να έχει, σας ετοιμάζουμε με την ομάδα του Εν Αθήναις μια αποκαλυπτική θεματολογία και διάφορα εορταστικά προγράμματα.
Αισθάνομαι καλά γιατί μέχρι στιγμής έχω ανταποκριθεί στην αναγκαιότητα να σας λέω όλα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό φάσμα και στην ελληνική κοινωνία. Τουλάχιστον όσα υποπίπτουν στην αντίληψή μου.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.