[ccpw id="136103"]

Για την Άνγκελα Μέρκελ που αποχωρεί από την πολιτική αλλά και για τις όλο και περισσότερες καταγγελίες για την ανάμιξη του Τζορτζ Σόρος στα ελληνικά πράγματα μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90,1.
Από: crashonline.gr
Συγκεκριμένα είπε:
«Η Άνγκελα Μέρκελ προανήγγειλε την αποχώρησή της από την πολιτική. Δε θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία στο CDU.
Μην παίρνετε βαθιά ανάσα ανακούφισης γιατί η κυρία σκοπεύει να ολοκληρώσει την θητεία της ως καγκελάριος έως το 2021. Απλά δεν θα επιδιώξει να πάρει άλλο πολιτικό αξίωμα.
Είναι χορτασμένη από εξουσία και δύναμη. Και είναι υπεύθυνη για όσα δραματικά συνέβησαν στην Γηραιά Ήπειρο. Για την φτώχεια, την ανεργία και την δυστυχία εκατομμυρίων Ευρωπαίων.
Βύθισε την χώρα μας σε αιώνια αιχμαλωσία και τον ελληνικό λαό σε μελαγχολία και οδύνη.
Προετοίμασε τα χειρότερα για την πατρίδα μας.
Είναι τέτοια η πολιτική στροφή στην Ευρώπη και τόσο μεγάλη η πολιτική καθίζηση του CDU και του SPD στην Γερμανία που ίσως να μην προλάβει να ολοκληρώσει αυτή τη θητεία στην Καγκελαρία.
Tα μυστήρια των Αθηνών, το ένα μετά το άλλο, φωτίζονται. Σιγά – σιγά πέφτει άπλετο φως σε αυτή την πολιτική τερατογέννεση που αναδεύεται και στριφογυρνάει σαν το μωρό της Ροζ Μαρί στη πολιτική κούνια.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας πρωθυπουργός που ήρθε στην εξουσία με ένα πλήθος αντιμνημονιακών συνθημάτων και με τη βοήθεια δυνάμεων όπως ο Τζορτζ Σόρος.
Ολοένα και περισσότερο πυκνώνουν οι καταγγελίες, οι πληροφορίες και οι αποχρώσες ενδείξεις για ανάμιξη του Ούγγρου-Εβραίου κροίσου, αμερικανικής υπηκοότητας στα ελληνικά πράγματα.
Ο επιχειρηματίας που ισοπέδωσε εν μια νυχτί την Τράπεζα της Αγγλίας και έφυγε κερδισμένος με 1 δις λίρες.
Ο άνθρωπος που συνεργάστηκε με τους Ναζί και είναι persona non grata, δηλαδή ανεπιθύμητο πρόσωπο στο Ισραήλ, φαίνεται ότι έχει μεγάλη ανάμιξη στα ελληνικά πράγματα και έχει πληρώσει πολλά εδώ στην βαλκανική για να φτάσουμε στην συμφωνία των Πρεσπών.
Λεπτομέρεια: Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου κατηγόρησε ΜΚΟ που χρηματοδοτείται από τον Σόρος, πως ευθύνεται για την κατάρρευση της Συμφωνίας μεταξύ Ισραήλ και ΟΗΕ για την απέλαση χιλιάδων Αφρικανών, παράνομων μεταναστών στο Ισραήλ.
Ο Νετανιάχου είπε πως η Ρουάντα θα δεχόταν τους Αφρικανούς μετανάστες από το Ισραήλ αλλά έκανε πίσω την τελευταία στιγμή μετά από πιέσεις της ΜΚΟ του Σόρος.
Σκεφτείτε ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανέφερε πως η οργάνωση είναι εχθρική προς το Ισραήλ και χρηματοδοτείται από το Σόρος.
Σκεφτείτε επίσης όσα έχει πει ο Ντόναλντ Τραμπ για τον Σόρος, ο οποίος κάθε τρεις και λίγο, είτε αυτός είτε ο γιος του, εμφανίζονται στα πρωθυπουργικά γραφεία της Αθήνας, των Σκοπίων και των Τυράννων.
Επίσης ο κος Σόρος έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στη Μ. Βρετανία γιατί χρηματοδότησε με 400.000 λίρες όλες την εκστρατεία για να σταματήσει το BREXIT.
Επιθυμεί φτηνές σε εργατικό δυναμικό οικονομικές ζώνες, ανοιχτά σύνορα και εγκατάσταση εκατομμυρίων μεταναστών στην Ευρώπη και στην Αμερική.
Εδώ στην Αθήνα είχε μια σειρά επαφών με τον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένειά του.
Ο Καμμένος δεν είπε τυχαία όσα είπε στο υπουργικό συμβούλιο. Ούτε ο Κοτζιάς τα επιβεβαίωσε όλα πριν πιεζόμενος ο Καμμένος τα διαψεύδει όλα μετά από ημέρες.
Πέραν όμως του κου Κοτζιά, χθες ο κος Βαρουφάκης ο οποίος δεν αρνείται πλέον ότι δούλεψε δίπλα σε διακεκριμένους καθηγητές οικονομικών για λογαριασμό του Σόρος, έριξε μια βόμβα στην τηλεόραση, η οποία τα είπε όλα.
Είπε ότι τον Ιούνιο του 2015, με ένα τηλεφώνημα ο Σόρος τον απέλυσε. Ασφαλώς δεν το είπε για πλάκα ο πρώην υπουργός, ο οποίος ένα λεπτό νωρίτερα είπε ότι αντισημιτικοί κύκλοι λένε ότι λένε για τον πρώην εργοδότη του, δηλαδή τον Τζορτζ Σόρος.
Παρέλειψε να πει όμως ότι ο κος Σόρος είναι persona non grata για το ίδιο το Ισραήλ και τους τους αδερφούς Εβραίους και σε εκατοντάδες δημοσιεύματα αναφέρεται ως εχθρός της Ελλάδος και μεγάλος ιδιοκτήτης των γειτονικών Σκοπίων.
Ο Σόρος είναι γνωστό πως έχει εξαγοράσει τις πολιτικές δυνάμεις των Σκοπίων. Έχει ποντάρει πολλά λεφτά πάνω στην Χίλαρι Κλίντον και έχει στραφεί με μένος εναντίον του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Ο κος Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος είναι καιρός να μιλήσει και να πλυθεί από όσα τον κατηγορούν και κυρίως για την υπερχρέωση της χώρας, έδωσε χθες μια προέκταση των σχέσεων του κου Σόρος με την σημερινή κυβέρνηση και κυρίως με τον κο Τσίπρα.
Είτε αυτό που είπε ήταν μπηχτή είτε το είπε για μετατόπιση ευθυνών, ο κος Βαρουφάκης λέγοντας ότι τον απέλυσε ο Σόρος, άφησε να εννοηθεί ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι υποχείριο του κροίσου και κάνει όσα του λέει.
Άφησε όμως με αυτό που είπε ένα τεράστιο ερώτημα για την υπερχρέωση της χώρας το πρώτο εξάμηνο των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Όσα λεφτά κέρδισε ο Σόρος από την εσωτερική πληροφόρηση που είχε όλο αυτό το διάστημα και φυσικά όσα έχει πληρώσει τώρα στην Χερσόνησο του Αίμου για να προωθήσει την συμφωνία της Λίμνης.
Ομολογώ ότι θα ήθελα πάρα πολύ μια συνέντευξη με τον κο Βαρουφάκη είτε εδώ είτε στην τηλεόραση προκειμένου να συναρμολογήσουμε μαζί όλα τα κομμάτια του παζλ, όλη εκείνη την διαδρομή η οποία κατέληξε να τον απολύσει ο Σόρος με ένα τηλεφώνημα.
Γιατί τον απέλυσε;
Γιατί δεν έβγαλε όσα ήθελε;
Γιατί κόντραρε το τρίτο μνημόνιο;
Γιατί έπαιξε κάποια άλλα παιχνίδια;
Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε από τον ίδιο τον κο Βαρουφάκη πώς δούλεψε σε ένα πρόγραμμα του Σόρος για ένα διάστημα, πώς το ίδιο διάστημα συνδέθηκε με τον κο Τσίπρα, εάν τον επέβαλλε στην κυβέρνηση Τσίρπα ο Σόρος, εάν τον απέλυσε τη συνέχεια από την κυβέρνηση ο κος Σόρος, εάν το μείγμα πολιτικής που εφαρμόστηκε το πρώτιο 6μηνο ήταν εντολή του κου Σόρος, εάν ο κος Καμμένος που τον λέει αντισημίτη είχε δίκιο για όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο και εάν τελικά ο κος Βαρουφάκης πιστεύει ότι πράγματι ο Σόρος που τον απέλυσε είναι πίσω από πολλά που γίνονται στην Αθήνα…»

. .

..

. . . ..



Πηγή