[ccpw id="136103"]

Για την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις που προκαλούν οι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου στο Υπουργικό Συμβούλιο για τα μυστικά κονδύλια των Υπουργείων και για τον Τζορτζ Σόρος μίλησε στην εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά ΦΜ 90.1 ο Γιώργος Τράγκας.
Από: crashonline.gr
Συγκεκριμένα είπε:
«Τελικά αυτός ο Σημίτης δεν ήταν απλά αρχιερέας της διαπλοκής και της διαφθοράς, ήταν ο ποιμένας όλων εκείνων μέσα στο ΠΑΣΟΚ που δεν βούτηξαν απλά τα δάκτυλα στο μέλι αλλά έπαιρναν ολόκληρο το βάζο.
Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Μαντέλης, Τσουκάτος και άλλοι του ΠΑΣΟΚ όπως ο Παπακωνσταντίνου προφυλακίστηκαν ή καταδικάστηκαν ή είναι υπόδικοι. Ο πρόεδρος τον οποίο υπηρέτησαν, ο πρόεδρος που έφτιαξε αυτό το χρέος και μας έκανε ουσιαστικά προτεκτοράτο της Γερμανίας, είναι στο σπίτι του, είναι στο απυρόβλητο!!!
Ο άγιος Σημίτης, οι άγιοι του ΠΑΣΟΚ, οι αγιογραφίες της πολιτικής σκηνής, πράσινες – γαλάζιες ή άλλου χρώματος. Βέβαια πρέπει να είμαστε ειλικρινείς μπροστά στο καθρέφτη μας, πρέπει να σκεφτούμε και να μετρήσουμε στο ηθικόμετρο πόσοι έφαγαν και ήπιαν καλά εκείνη την περίοδο βουτώντας τα χέρια τους στο δημόσιο χρήμα!!!
Και πόσοι από όλους μας εάν ήταν στην θέση τους θα έμπαιναν στον πειρασμό να δαγκώσουν το μήλο της μίζας!!!
Άλλωστε ο Σημίτης και οι γύρω του ήταν μανούλες στις απευθείας αναθέσεις.
Αλλά και η γαλάζια παράταξη δεν πήγαινε πίσω…
Ο Γιάννος κοιμήθηκε στην πτέρυγα της 17Ν. Η σύζυγός του σε ένα άλλο κελί με συγκρατούμενες. Και οι δύο στην πτέρυγα των γυναικείων φυλακών.
Σκέπτομαι ότι οι γυναίκες των πολιτικών και των πρώην υπουργών πρέπει γρήγορα να πάρουν διαζύγιο από τους άντρες τους και ταχύτητα να χωρίσουν τραπεζικούς λογαριασμούς!!!
Πού ξέρεις, μπορεί να είσαι αθώα, μπορεί να μην ήξερες και να βρεθείς σε μια δικαστική δίνη.
Ενδεχομένως και σε μια πολιτική ανθρωποφαγία, αφού κοιμόσουν με το μιζαδόρο άντρα σου.
Δεν έχει σημασία εάν υπέγραφες εσύ τις προμήθειες. Σημασία έχει ότι έφερνε τα λεφτά στο σπίτι.
Εάν δεν ρωτούσες που τα βρήκε, διέπραξες ποινικό αδίκημα!!!
Παρακαλώ τον πρόεδρο, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Πειραιώς να ανοίξουν τα ραδιοφωνάκια τους γιατί οι εφημερίδες προαναγγέλλουν έρευνές για την ασυδοσία των τραπεζών, την παραπλάνηση των πελατών τους και την εξαπάτηση συνεπών δανειοληπτών από τους οποίους με κακουργηματικά τρικ αρπάζουν τα σπίτια και του περιουσίες τους.
Το βράδυ στον ύπνο μου ήρθε και με βρήκε ο κος Σόρος. Γύπας κερδοσκόπος, το πραγματικό αφεντικό των Σκοπίων, που διαχειρίζεται ένα fund με 30 δις.
Πολύ καλός κύριος και πολύ μπερδεμένος εδώ στην Αθήνα των διεφθαρμένων πρασίνων και γαλάζιων και των αδιάφθορων, ηθικών, αδαμάντινων και ξάστερων Συριζαίων, οι οποίοι στους κόλπους τους έχουν συμπεριλάβει στενούς φίλους του κου Τσοχατζόπουλου, στενούς συνεργάτες του Άκη που τους προωθούν σε υψηλές κομματικές θέσεις και τους επενδύουν με εκατοντάδες ψήφους εμπιστοσύνης.
Ο κος Σόρος μου είπε «ΞΥΠΝΑ!». Όταν σου μιλάει ο Τζορτζ, σηκώνεσαι αμέσως όρθιος και κοιτάς εάν μήπως στα χέρια του κρατάει καμία βαλίτσα!!!
Είναι καλός άνθρωπος και ενισχύει προσπάθειες, όπως οι συμφωνίες των Πρεσπών. Ενισχύει πρωθυπουργούς που αγωνίζονται ανιδιοτελώς για την ηθική, την κάθαρση, όπως τότε με τους δίκες των κρεάτων!
«Ξύπνα Τράγκα» μου λέει, κυκλοφορούν πολλά λεφτά!!!
«Είδες τι είπε ο Καμμένος για εμένα; Μια πενηντάρα έδωσα στην κυβέρνηση για να προωθήσει την συμφωνία της Λίμνης και να υπογράψει εκεί ο Κοτζιάς!. Είδες τι είπε ο Κοτζιάς; Κανείς δεν αντέδρασε στις αποκαλύψεις του Καμμένου. Κανείς δεν μίλησε όταν ο Πάνος έριξε τη βόμβα για τα 50 που έστειλα στην κυβέρνηση, στο Κοτζιά» μου είπε ο γύπας με νόημα και μου έδειξε μια βαλίτσα Τζέιμς Μποντ που ήταν στο πόδια του!!!
Εάν αληθεύουν όσα είπε ο Καμμένος και όσα επιβεβαιώνει ο Κοτζιάς για τις αντιδράσεις της κυβέρνησης, ο Γιάννος Παπαντωνίου έχει πάρει στραγάλια και ποπ κορν μπροστά σε αυτά που έχουν δώσει ξένοι στους κυβερνώντες.
Κάποια στιγμή ο πρώην υπουργός των Εξωτερικών που τηγανίζει σιγά – σιγά τον Τσίπρα, και πασπαλίζει με κάρι την κυβέρνηση, θα μιλήσει περισσότερο. Και εάν δεν μιλήσει αυτός, θα μιλήσει ο Καμμένος.
Μπορεί κάποια στιγμή να μιλήσουν και οι δύο. Και τότε θα γίνει της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός, το σιδηρούν κιγκλίδωμα.
Ο κύριος Τοσουνίδης, εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, είπε ότι ο Πάνος Καμμένος θα δικαιωθεί για τα 50 εκ. του Σόρος.
Ο κύριος Κοτζιάς ουσιαστικά επιβεβαιώνει τον Πάνο Καμμένο, αφηγούμενος τις παγωμένες αντιδράσεις της κυβέρνησης. Ουδείς από το υπουργικό συμβούλιο αντέδρασε. Για την μίζα του Γιάννου μιλάνε όλοι, το ίδιο για την διαφθορά και την διαπλοκή του παλαιού συστήματος, αλλά για τα 50 του Σόρος, ουδείς!
Φοβούνται τον Καμμένο; Τα έχουν πάρει χοντρά όσοι θα ψηφίσουν Πρέσπες; Ή λέει ανοησίες ο Καμμένος; Μπορεί να λέει ανοησίες ο υπουργός Άμυνας που ξέρει όλα τα απόρρητα του Τσίπρα και ο Τσίπρας τα δικά του;
Είναι λίγο εκκωφαντική η σιωπή μετά τις αποκαλύψεις του Καμμένου για τον Σόρος και τον ρόλο του εδώ στην Ελλάδα.
Όταν βλέπω εγώ τον Σόρος στον ύπνο μου, κάτι θα βγει τις επόμενες ημέρες για τα αδαμάντινα, κρυστάλλινα παλικάρια που ασχολήθηκαν με την υπόθεση των Πρεσπών.
Έχω την αίσθηση πάντως ότι ο κος ΣΤΑΖΙ, με μεγάλη εμπειρία και πολλές συνταγές χαφιεδισμού και προβοκατόρικης τέχνης από την εποχή που λάτρευε την Ανατολική Γερμανία και τον Χόνεκερ, δεν θα σταματήσει να μιλάει!!!
Θα βγει στον αέρα και η παραίτησή του παρά το γεγονός ότι συμφώνησε με τον Τσίπρα να μην την μάθει ο λαός. Έχω την εντύπωση ότι θα προχωρήσει σ αποκαλύψεις για τον Τσίπρα και τρίτα πρόσωπα που του έδιναν οδηγίες να εφαρμόσει αυτή την εθνική πολιτική. Άλλωστε όπου σταθεί και όπου μιλήσει, λέει ότι εγώ υλοποιούσα γραμμή – γραμμή όλες τις διαταγές του Τσίπρα!!! Άρα τι ευθύνη έχω εγώ, το τροφαντό παιδί για τις Πρέσπες;
Έχω επίσης την εντύπωση, παρά τις υποσχέσεις που σίγουρα έχει πάρει για άλλες καρέκλες, ότι ο περιφερόμενος από κόμμα σε κόμμα καθηγητής, θα βγάλει στον αέρα τι ρόλο έπαιξε και παίζει ο Καμμένος και κυρίως ο Τσίπρας.
Μην δούμε και κανά δυο βιβλία με θέμα την παραίτησή του! Χωρίς να αποκλείεται να βγάλει και ο Καμμένος βιβλίο για τα 50 του Σόρος!!!
Η ατμόσφαιρα όζει, η κυβέρνηση βγάζει στον αέρα όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος και επιχειρεί έτσι να ισοφαρίσει και να καλύψει τις αμαρτίες του παρόντος.
Αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα, και καλά έκανε, τα αρχεία της κυπριακής τραγωδίας. Τα απόρρητα ντοκουμέντα που δεν θέλησε το ελληνικό κράτος να δώσει ποτέ στην δημοσιότητα για να μην ενοχληθούν οι υπερδυνάμεις και οι σύμμαχοί μας. Γενικά η Δύση που επέτρεψε τον Αττίλα και τη διχοτόμηση της Κύπρου.
Ο Τσίπρας επιχειρεί να σκεπάσει τη μειοδοσία της Λίμνης και όσα έκανε φέρνοντας το τρίτο μνημόνιο στην Ελλάδα και υπηρετώντας δουλικά τους Γερμανούς.
Θέλει να φωτίσει όσους ευθύνονται για την χρεοκοπία της χώρας, θέλει να μάθουν οι νεότεροι ποιοι φταίνε για τον Κυπριακό και για όσα συνέβησαν στην πολύπαθη χώρα, έτσι ώστε να μετατοπίσει την προσοχή από την κύρωση της συμφωνίας.
Να μειώσει την πολιτική φθορά του και να βαδίσει έως τις εκλογές με ισχυρά επιχειρήματα απέναντι σε έναν αμήχανο, μουδιασμένο και ανεπαρκή Μητσοτάκη που κάθεται έξω από το ρινγκ και δεν ανεβαίνει πάνω, παρά το γεγονός ότι τον προκαλεί ο αντίπαλός του φωνάζοντας «ανέβα».
Απύθμενη υποκρισία κυριαρχεί σε όλο το πολιτικό σκηνικό της χώρας, το οποίο ασχολείται πλέον με το Γιάννο Παπαντωνίου για ένα κατηγορητήριο που δείχνει να είναι δεμένο αφού υπάρχει κατάθεση επιχειρηματία που με λεπτομέρειες αναφέρει ότι πήγαινε σπίτι του και έπαιρνε κίτρινους φακέλους με χρήματα για να τα μεταφέρει στην Ελβετία.
Εδώ είναι που λένε «άμα θέλεις να κλέψεις, πρέπει να ξέρεις και να κρυφτείς». Όταν είσαι πολιτικός και έχεις αποφασίσεις να ζεις με το μισθό του πολιτικού, δεν μπορείς να δικαιολογήσεις χρήματα στην Ελβετία, ούτε πολυτελή ζωή.
Όλοι λοιπόν ασχολούνται με τον Γιάννο. Τώρα. Όταν εγώ στο CRASH έβγαλα την αποκλειστική συνέντευξη του Τσουκάτου, με εξώφυλλο τον σύμβουλο του Σημίτη, ουδείς από τους Συριζαίους, ουδείς από τους Νεοδημοκράτες, κανένας από το πολιτικό σύστημα δεν σχολίασε ή αναπαρήγαγε όσα είπε οι Θόδωρος Τσουκάτος σε εμένα, μέσα στο γραφείο του.
Μου είπε ότι παρέλαβε μια καθιερωμένη πρακτική που είχε να κάνει με τις χορηγίες κατά την διάρκεια των προεκλογικών εκστρατειών. Μου είπε ότι ήταν καθιερωμένη πρακτική και στα δύο κόμματα να παίρνουν βαλίτσες με χρήματα και μάλιστα οι μεταφορείς διάλεγαν τις ημέρες των μεγάλων προεκλογικών συγκεντρώσεων, όταν δηλαδή οι δρόμοι αδειάζουν γύρω από τα κεντρικά σημεία των ομιλιών, π.χ. Σύνταγμα, για να μην πέφτουν οι μεταφέροντες τα χρήματα πάνω σε γνωστά πρόσωπα!!!
Ο Τσουκάτος έδωσε συγκλονιστικά στοιχεία για την περίοδο Σημίτη, για το πώς πήγαιναν τα λεφτά στο λογιστήριο στο ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν εσκήρτησε φρύδι κανενός, ούτε πολιτικού, ούτε δημοσιογράφου!»

. .

..

. . . ..



Πηγή