[ccpw id="136103"]

skeeze / pixabay
Ο Νίκος Κοτζιάς ήταν άκρως αποκαλυπτικός στη συνέντευξή του στο Γιώργο Σαχίνη στο ΚΡΗΤΗ TV. Ήταν μια πολύ προσεκτική παρουσία. Περισσότερο θύμισε στρατιωτική επιχείρηση εγκατάλειψης θέσης με αντικειμενικό σκοπό να μη χαθεί ούτε ένας από την ομάδα και να παγιδευθεί το σημείο.
Του Στρατή Μαζίδη
Ο Κοτζιάς γνωρίζοντας ότι σε αυτόν πέφτει το βάρος της Συμφωνίας των Πρεσπών η οποία φέρει την υπογραφεί του, έσπευσε να δηλώσει ότι έδρασε με εντολή του Αλέξη Τσίπρα και πως η Συμφωνία δεν είναι δική του.
Το ίδιο υποστήριξε και για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών λέγοντας ότι η απόφαση τόσο για την εκδίωξή τους όσο και για την ανακοίνωση ανήκει στον πρωθυπουργό.
Προσωπικά μου δόθηκε η εντύπωση ότι ο Νίκος Κοτζιάς προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω του την όποια ευθύνη για τις κινήσεις του ΥΠΕΞ επί των ημερών του σε σημεία που θα μπορούσε να πονέσει.
Φεύγοντας δε από το κτίριο και έχοντας ήδη γίνει κατάληψη από τον Τσίπρα του πέταξε και τη χειροβομβίδα των 12 ναυτικών μιλίων. Εν τω μεταξύ δεν έχω δει κανείς άλλος να έχει παρατηρήσει την απάντηση του Κοτζιά στην ερώτηση του Σαχίνη αν ο σχεδιασμός της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων σταματά κάπου στα Αντικύθηρα ή θα έχει και συνέχεια σε όλο το Αιγαίο.
Με λίγα λόγια ο κ. Κοτζιάς σε αντίθεση με τους Σαουδάραβες πράκτορες χειρούργησε την κυβέρνηση αφού πρώτα τη νάρκωσε. Να δούμε πως θα αντιδράσει η τελευταία όταν ξυπνήσει και δει τις χαρακιές. Πολύ πιθανό είναι και να μην αντιδράσει καθόλου, αν ο αντικειμενικός σκοπός είναι η παραμονή στην εξουσία μέχρι το τελευταίο δυνατό δευτερόλεπτο.

. .

..

. . . ..



Πηγή