[ccpw id="136103"]

. – Πλήρης πολιτική αποδόμηση του Πάνου Καμμένου από τον τ. υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζιά κατά την παρουσία του στις “Αντιθέσεις” του KΡHTH TV με το Γιώργο Σαχίνη. Χαρακτηριστικό ότι αναφερόταν στον κ. Καμμένο είτε ως “η άλλη πλευρά” είτε ως “ο μικρός κυβερνητικός εταίρος”.
Ασχέτως του αν συμφωνεί κανείς ή όχι με τους χειρισμούς Κοτζιά στο Σκοπιανό αξίζει να καταγραφεί ότι όπως είπε:
– Η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι του Κοτζιά αλλά του ελληνικού κράτους και πως ο ίδιος χειρίστηκε το θέμα με βάση τις οδηγίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
– Ο Πάνος Καμμένος δήλωνε στο εξωτερικό ότι οι Πρέσπες είναι εμπνεύσεις του τότε ΥΠΕΞ αλλά πως ο ίδιος ουδέποτε εξέφρασε επίσημη διαφωνία και με γραπτό τρόπο για το θέμα όταν συζητείτο στα υπουργικά συμβούλια.
Το συμβάν το οποίο αποτέλεσε την σταγόνα που έκοψε τον ομφάλιο λώρο συνέβη στο κλείσιμο του επίμαχου υπουργικού συμβουλίου όπου ενώ έκλεινε ο Αλέξης Τσίπρας η “άλλη πλευρά” τον διέκοψε μιλώντας για λερωμένα χέρια και χρήματα του Σόρος δίχως να αντιδράσει κανείς πλην του ίδιου του Κοτζιά.
Όσον αφορά την απέλαση των Ρώσων διπλωματών και τη σχετική ανακοίνωση, ο Νίκος Κοτζιάς αποκάλυψε ότι επρόκειτο για αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα.
Τέλος ερωτηθείς σχετικά από τον κ. Σαχίνη (περίπου στο 01:09:00) αν η επέκταση των χωρικών υδάτων θα σταματήσει ή θα έχει και συνέχεια εννοώντας προφανώς και το Αιγαίο, η απάντηση του κ. Κοτζιά ήταν ο σχεδιασμός της επέκτασης των Ε.Χ.Υ. είναι να έχει συνέχεια! Αυτό βέβαια πριν τα γυρίσει σήμερα ο πρωθυπουργός.

. .

..

. . . ..



Πηγή