Για τον «πόλεμο» των δύο υπερδυνάμεων με αφορμή τα συμφέροντα τους στα Βαλκάνια, το αλαλούμ και τη διγλωσσία που επικρατεί στην κυβέρνηση αλλά και τον κίνδυνο που ακούει στο όνομα Ερντογάν και θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90,1.
Από: crashonline.gr
Μπλέξαμε! Οι δύο υπερδυνάμεις συμπλέκονται άγρια για την περιοχή της Βαλκανικής. Η Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ για ευθεία παρέμβαση στην ψηφοφορία για τις Πρέσπες. Σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, κάνει λόγο για ψήφους που αποκτήθηκαν με εκβιασμό, απειλές και δωροδοκίες στους βουλευτές της αντιπολίτευσης.
Διατυπώνεται ευθέως η κατηγορία ότι ο πρέσβης των ΗΠΑ κατεύθυνε την διαδικασία.
Στην Αθήνα τα δεδομένα έχουν αλλάξει καθώς όλα δείχνουν ότι η συμφωνία θα έρθει προς κύρωση στη Βουλή ενώ ο Καμμένος επιμένει ότι θα φύγει από τη συγκυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ΕΣΤΙΑ, η Νέα Δημοκρατία πιέζει τον Καμμένο να ρίξει τώρα τον Τσίπρα πριν τελειώσει η αναθεώρηση στα Σκόπια και γεννηθεί διεθνής υποχρέωση.
Μπλέξαμε! Μας έμπλεξαν δύο ανόητοι, δύο άρρωστοι που με την στήριξη του Πάνου Καμμένου δούλεψαν παρασκηνιακά για να τα πάρουν όλα οι Σκοπιανοί, όπως ήθελαν από την εποχή των παππούδων τους!
Η κατάσταση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων είναι τεταμένη. Ο Τραμπ δηλώνει ότι αποσύρεται από την συμφωνία μείωσης των πυρηνικών όπλων. Η Ρωσία κατηγορεί τους Δυτικούς ότι παραβιάζουν τις σφαίρες επιρροής και τις συμφωνίες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Από την άλλη πλευρά το ίδιο λέει με κατηγορηματικό τρόπο η Ουάσιγκτον.
Οι ηλίθιοι των Αθηνών με αδέξιους πολιτικούς και διπλωματικούς χειρισμούς έβαλαν το βατράχι να μπει ανάμεσα στα πόδια των βουβαλιών!
Έδωσαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν οι Σκοπιανοί αλυτρωτικές επιχειρήσεις σε όλα τα εδάφη της Βορείου Ελλάδος και να προετοιμαστεί πλήρως το έδαφος για εδαφικό διαμελισμό!!!
Μπλέξαμε! Από έναν ηλίθιο και άρρωστο πρωθυπουργό, και από έναν τύπο που υπηρέτησε όλα τα κόμματα στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας τη μία θέση για την άλλη, αφού πρώτα έκανε τον καθοδηγητή, τον Σουσλώφ, στο ΚΚΕ.
Ο κ. «ΣΤΑΖΙ», όπως τον έλεγαν στον Περισσό οι σύντροφοί του, την εποχή που άλλοι λέγονταν εκεί καγκεμπίτες, μίλησε χθες στην Κρήτη πιέζοντας και εκβιάζοντας τον πρωθυπουργό αλλά χωρίς να πει λέξη για την ταμπακιέρα! Δηλαδή για τον αν έχει σχέση ή όχι με τον Σόρος.
Ο μειοδότης πρώην υπουργός των Εξωτερικών, χωρίς να ντρέπεται, είπε ότι η Μακεδονία δεν είναι μόνο ελληνική, ότι τη μακεδονική γλώσσα υπάρχει από το 19ο αιώνα και την μιλούσαν Μακεδονομάχοι.
Ενώ οι υπερδυνάμεις, τα βουβάλια συγκρούονται στην περιοχή, ο νοσηρός βάτραχος πρωθυπουργός ακούει τόσο τον Καμμένο να τον απειλεί όσο και τον κ. ΣΤΑΖΙ χωρίς να τολμάει να αγγίξει τρίχα του Καμμένου ή να κλείσει το στόμα του Κοτζιά.
Ο κ. ΣΤΑΖΙ, αυτή η μεγάλη προσωπικότητα που επέφερε τεράστιο πλήγμα στην Ελλάδα, ειρωνεύτηκε χθες τον άρρωστο πρωθυπουργό λέγοντας «δεν ήξερα ότι το εμείς το Αριστερά είναι ο Καμμένος που τον υπερασπίζεται ο Τσίπρας».
Μάλιστα, ο πρώην κουμουνιστής που έγινε υπάλληλος του κ. Μητσοτάκη και μετά πέρασε στην οικογένεια Παπανδρέου και ύστερα στην αγκαλιά του νοσηρού πρωθυπουργού μας, τόνισε ότι «δεν εκβιάζομαι για τα μυστικά κονδύλια, είναι πολύ αργά για να κλείσω το στόμα μου».
Δηλαδή καλώς έπαιρναν τα λεφτά οι Σκοπιανοί και Αλβανοί δημοσιογράφοι!
Μπλέξαμε! Η κυβέρνηση θέλει να περάσει τέλος Ιανουαρίου ή λίγο αργότερα τις Πρέσπες από την Ελληνική Βουλή ενώ μέσα οι ΑΝΕΛ σκοτώνονται μεταξύ τους και ήδη αποτελούν παρελθόν ως κόμμα!!!
Η κα Κουντουρά, γράφουν οι εφημερίδες, που μετ’ επιτάσεως τονίζουν ότι η ίδια και ο σύζυγός της κάνουν χοντρές μπίζνες (στη Ν.Δ. μιλάνε και για επαφές με Σόρος), ψάχνεται να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για να διασωθεί.
Ο Παπαχριστόπουλος θα ψηφίσει Πρέσπες και ουσιαστικά θα φύγει από την πολιτική. Εκτός εάν τον μαζέψει ο Τσίπρας.
Ο Ζουράρις θα στηρίξει Τσίπρα με άγνωστα ανταλλάγματα.
Ο Τέρενς Κουίκ έφυγε από τον αστερισμό του Καμμένου και ήδη δήλωσε πίστη στον Τσίπρα.
Την ίδια ώρα όλη η Αθήνα κουβεντιάζει για το πόσα θα πάρουν εδώ προκειμένου να ψηφίσουν οι περίφημοι Αριστεροί μας, μαζί με άλλους, την συμφωνία της Λίμνης. Ήδη κάποιοι μιλάνε για φορτηγά γεμάτες βαλίτσες.
Και αυτό δεν είναι Ρώσοι αλλά μέσα στους κυβερνητικούς κύκλους, με πρώτο τον Πάνο Καμμένο!!!
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Καμμένος έχει καταγγείλει τον φίλο της κυβέρνησης, Χρήστο Καλογρίτσα. Ο Καμμένος έχει κάνει την επαφή με τους Αμερικανούς και εκείνος είναι που λέει τα χίλια για τον Νίκο Παππά γνωρίζοντας τι συμβαίνει με Ιβάν Σαββίδη, Ομίλους και άλλους επιχειρηματίες.
Ο κ. ΣΤΑΖΙ, μιλώντας χθες στην Κρήτη, επιτέθηκε σε όλους. Αλλά τσιμουδιά για την ταμπακιέρα των 50 εκ. του Σόρος. Είπε μόνο «του λέω, (δηλαδή του Καμμένου), ότι εγώ δεν έβγαλα λεφτά από την πολιτική»
Ο κ. ΣΤΑΖΙ επιτέθηκε και εναντίον του Τζανακόπουλου που είπε ότι όποιος δυσφορεί να κατέβει από το τρένο.
Ο κ. ΣΤΑΖΙ, όπως τον έλεγαν οι μαθητές του στο ΚΚΕ, είπε ότι οι ΗΠΑ και η Δύση είναι σε παρακμή ενώ η Κίνα είναι η ανερχόμενη δύναμη. Φαίνεται ότι πιάσει στο Πεκίνο πόρτα για τον χειμώνα! Άλλωστε όπως λένε παλιοί κουμουνιστές που τον γνωρίζουν, έτσι έκανε πάντα.
Μπλέξαμε με τους σάπιους και τους ηλίθιους των Αθηνών.
Είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί επεισόδιο στο Αιγαίο και να υποχρεωθούμε να κάτσουμε σε τραπέζι διαπραγμάτευσης.
Ο Απριλιανός κλώνος που δήθεν μπολιάστηκε στην Αριστερά, οδηγεί τη χώρα σε εκτεταμένες αλλαγές συνόρων στο Αιγαίο, στα βόρεια σύνορα και την Ανατολική Μεσόγειο.
Πρόκειται περί ηλιθίου, δεν καταλαβαίνει με τις κινήσεις ότι στο τέλος θα τον αδειάσουν όλοι και θα επιλέξουν τον Ερντογάν και τη μεγάλη σε πληθυσμό και έκταση Τουρκία.
Ο ηλίθιος δεν βλέπει ή δεν θέλει να δει για δικούς του λόγους ότι έχει μειώσει τις αμυντικές ικανότητες και αντιστάσεις της χώρας.
Οι Τούρκοι ετοιμάζονται για επεισόδιο στο Αιγαίο, το οποίο θα καταλήξει σε τραπέζι διαπραγματεύσεων.
Ήδη οι σύμβουλοι του Ερντογάν, όπως ο προκλητικός Γιγίτ Μπουλούτ, λένε ότι η Ελλάδα θα καταστραφεί σε τυχόν επεισόδιο με τον Τουρκία.
Ο ηλίθιος των Αθηνών πιστεύει ότι Αμερικανοί και Ρώσοι θα αγνοήσουν τις πωλήσεις που κάνουν ή τις βάσεις που έχουν στην Τουρκία;
Το εθνικό όνειδος δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτά που λέει η Τουρκία καθημερινά, τα περνάει από διπλωματική προετοιμασία και έχει πάντα παρασκηνιακή επαφή με τους Αμερικανούς, τους Άγγλους και τους Γερμανούς.
Επιδιώκει όχι μόνο τετελεσμένα αλλά και νέα μοιρασιά λέγοντας προς τους Δυτικούς έτσι θα επέλθει η σταθερότητα και ισορροπία στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, έτσι η μεγάλη Τουρκία θα παραμείνει στη Δύση και ταυτόχρονα διατηρεί εμπορικές σχέσεις και καλές επαφές με τους Ρώσους που θέλουν την Τουρκία νευρική και ανυπάκουη στην Ουάσιγκτον και γενικά στη Δύση.
Οι ηλίθιοι των Αθηνών δεν αντιλαμβάνονται ότι οδηγούν τη χώρα σε νέο κυπριακό!!! Δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν καμία ασπίδα προστασίας. Έχουν προβεί σε ένα πλήθος λανθασμένων χειρισμών ανοίγοντας μαζί όλα τα εθνικά θέματα.
Η Μόσχα βλέπει πολέμους στα Βαλκάνια. Οι έμποροι όπλων πουλάνε και κερδίζουν πολλά.
Η σύγκρουση Ουάσιγκτον – Μόσχας κάνει πιο περίπλοκα τα πράγματα στην περιοχή μας.
Η ανασφάλεια κλιμακώνεται στον κόσμο και τα πληρώνουν πάντα τα ποντίκια και τα βατράχια.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποσύρεται από την συμφωνία μείωσης πυρηνικών μεσαίου βεληνεκούς που είχαν κάνει Ρήγκαν – Γκορμπατζόφ γιατί η αμερικανική διοίκηση διαβλέπει ότι οι Ρώσοι παραβιάζουν την συμφωνία και παράγουν νέα όπλα μαζικής καταστροφής.
Πρόσφατα ο Πούτιν είπε ότι εάν συμβεί πυρηνικός πόλεμος, εμείς θα πάμε στον παράδεισο, οι απέναντι θα εξαφανιστούν σε κλάσμα δευτερολέπτου.
Ο Τραμπ θέλει να ενισχύσει την αμερικανική οικονομία και φυσικά την πολεμική βιομηχανία των ΗΠΑ που απασχολεί πάνω από 1 εκ. Αμερικανούς.
Το ίδιο κάνει τώρα με την Σαουδική Αραβία και τον διάδοχο του θρόνου που θεωρείται ψυχρός εκτελεστής του Αμερικανού – Σαουδάραβα δημοσιογράφου Κασόγκι.
Ο Τραμπ σχεδόν στα ίσια είπε ότι έχουμε παραγγελίες κοντά 500 δις δολάρια και για αυτό μας φαίνονται πειστικές οι εξηγήσεις του Σαουδάραβα βασιλιά.
Για αυτό μάλιστα έστειλε στην Κωνσταντινούπολη τη νέα αρχηγό της CIA να επιβλέψει όλων των ερευνών.
Ο Τραμπ είναι άνθρωπος της αγοράς και τον ενδιαφέρει να έχουν δουλειές οι Αμερικανοί.
Από την άλλη πλευρά η αμερικανική διοίκηση γνωρίζει ότι ο Πούτιν φτιάχνει όπλα και θέλει αν διεισδύσει παντού. Η σύγκρουση κλιμακώνεται.
Μπλέξαμε! Σαλβίνι, Μελανσό και ένα πλήθος άλλων ηγετών στην Ε.Ε. λένε προδότη τον Τσίπρα, ότι πρόδωσε τον ελληνικό λαό.
Ήδη ο Σαλβίνι επιτέθηκε μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο εναντίον του Γιούνκερ και του γύπα Σόρος.
Ο Ντάισελμπλουμ σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ είπε ότι η Ελλάδα ήταν έτοιμη να βγει από το μνημόνια το 2014 αλλά το 2015, όπως είπε, η κατάσταση εκτροχιάστηκε πλήρως.
Οι περισσότεροι ευρωπαίοι αξιωματούχοι δείχνουν τον Τσίπρα υπευθύνου της κολάσεως που επικράτησε στην Ελλάδα με το τρίτο μνημόνιο.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.