[ccpw id="136103"]

Η βίαιη κατοχή της Ελλάδας από τους Γερμανούς 1941-44 άφησε πίσω της 700.000 νεκρούς, 1,5 εκ. άστεγους και μια ερειπωμένη χώρα. Οι Γερμανοί δολοφόνησαν αθώους στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, στην Κοκκινιά και αλλού,ισοπέδωσαν και έκαψαν πάνω από 500 χωριά και πόλεις, φέρθηκαν με κτηνώδη τρόπο στην κατεχόμενη χώρα. Πενήντα επτά χρόνια αργότερα οι Γερμανοί ξανάρχονται.
Από: odosdrachmis.gr

Αφού δεν πλήρωσαν τίποτα για τα εγκλήματά τους, τώρα έχουν εισβάλλει ξανά στη χώρα και την μετέβαλλαν σε αποικία -κλοτσοσκούφι των δικών τους προθέσεων και επιθυμιών με τελευταία τους κατόρθωμα την αποκάλυψη για την υφαρπαγή ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο .υς ξένους άρπαγες.

Η οικονομία και τα ΜΜΕ έχουν υποκαταστήσει τις κάννες των όπλων

Οι Έλληνες πολίτες οφείλουν να καταλάβουν τα βαθύτερα αίτια για τα εθνικά και οικονομικά μας δεινά που δεν έχουν τέλος μέχρι τον οριστικό αφανισμό της πατρίδας μας. Έχουμε μπει σε μια ιστορική διαλυτική διαδικασία, όπου όχι μόνο η Μακεδονία αλλά ούτε και η ίδια η Ελλάδα στο κοντινό μέλλον, δεν θα είναι Ελληνική. Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες. Ανήκει στους Γερμανούς.

Το 4ο Ράϊχ Τώρα έχει τώρα καταλάβει την Ελλάδα όχι με τη βία,με πάντζερ, στούκας, Γκεστάπο και SS αλλά με ένα ποιο πονηρό και πολύ ποιο αποτελεσματικό τρόπο. Με τον έλεγχο της οικονομίας, των τραπεζών, του νομισματικού μας συστήματος, με το ευρώ-μάρκο που παρέδωσαν στα χέρια τους οι ντόπιοι νέο-Γερμανοτσολιάδες. Και υφαρπάζουν τα πάντα, την δημόσια και ιδιωτική περιουσία, την εθνική μας οντότητα και υπερηφάνεια. Μας φτωχοποιούν συνειδητά για να μας ελέγχουν και να μας μετατρέπουν σε χώρα Μπανανία.

Με το νόμισμα που ελέγχουν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που εδρεύει στην Φραγκφούρτη, ελέγχουν τις ελληνικές τράπεζες και το δημόσιο χρήμα μέσα από τα οποία χρηματοδοτούν ένα ευρύτερο κύκλο συμφερόντων και ειδικότερα καταχρεωμένα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά. Τα σύγχρονα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά λειτουργούν πλέον όπως το ρόπαλο στις δικτατορίες. Αμείβουν στρατιές ξεπουλημένων δημοσιογράφων για να επιτελούν πιο αποτελεσματικά από την Γκεστάπο το έργο της σύγχρονης βελούδινης κατοχής.

Πες ψέματα όλο και κάτι μένει

Ελέγχουν το μυαλό των πολιτών, μοιράζοντας φόβο, λέγοντας ψέματα και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια. Αρωγοί στο σύστημα ελέγχου της πολιτικής βούλησης είναι στρατιές τραπεζιτών, αναλυτών, οικονομολόγων, και διάφοροι τυχοδιώκτες πρόθυμοι να κάνουν μελέτες που να αποδεικνύουν ότι «οι άνθρωποι περπατούν με τα χέρια και όχι με τα πόδια».

Είναι τόσο τεράστιος ο βομβαρδισμός από τις απίθανες στρεβλώσεις που σερβίρουν τα ΜΜΕ που κάτι μένει τελικά. Πες ψέματα όλο και κάτι θα μείνει έλεγε ο Γιόζεφ Γκέμπελς, πατέρας των σύγχρονων διαστρεβλωτών της πραγματικότητας, γεννήτορας της φαιάς προπαγάνδας.

Το κατοχικό καθεστώς χρησιμοποιεί σύγχρονες αποτελεσματικές μεθόδους. Μοιράζει χωρίς να αναστολές τη δημόσια διαφημιστική “πίτα” σε ημετέρους, σε ΜΜΕ, εταιρείες δημοσκοπήσεων κλπ. Ενισχύει διάφορους αυτόκλητους “σωτήρες”, διαμαρτυρόμενους χωρίς σκοπό και επαναστάτες χωρίς αιτία, προκαλώντας σύγχυση και ενισχύοντας την αντίληψη ότι, όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι. Και ότι δεν υπάρχει σωτηρία εκτός από την υποταγή. Μιλάνε για ελπίδα . τέλος την σκοτώνουν.

Η βελούδινη μέθοδος κατοχής

Το καθεστώς χρησιμοποιεί προς όφελός του ακόμα και τη λαϊκή οργή. Αφήνει ανενόχλητες, αν δεν καλοδέχεται τις διαμαρτυρίες,τις απεργίες, τις κινητοποιήσεις ακόμα και τις ύβρεις. Δεν τουφεκίζει τους αντίπαλους. Απλώς τους φιμώνει, τους απομονώνει ή τους λοιδορεί. Δεν βασανίζει τους διαμαρτυρόμενους, αλλά τους αφήνει να εκτονωθούν. Με τη βελούδινη αυτή μέθοδο, αποφεύγονται τα κύματα μαζικής οργής και αποτρέπεται η λαϊκή συσπείρωση. Μας οδηγούν ως πρόβατα στη σφαγή, γνωρίζοντας ότι, κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελάζοντας.

Η βελούδινη μέθοδος κατοχής λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης των αγανακτισμένων που χωρίς πυξίδα,στόχους και ηγεσία πελαγοδρομούν . τέλος πέφτουν κατάκοποι στην πολυθρόνα του αδιέξοδου της απελπισίας και της ήττας, όπου συνεχίζουν να ψεκάζονται από τα κατοχικά ΜΜΕ με ψέματα και μισές αλήθειες που είναι συχνά ποιο αποτελεσματικές από τα ψέματα.

Έτσι, η ζωή συνεχίζεται ή μάλλον τελειώνει για τη χώρα μας, την οποία βιάζουν ασύδοτα οι απόγονοι των Ναζί με τους εδώ Γερμανοτσολιάδες τους. Αλλά η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία. Οι Γερμανοί στο τέλος πάντα χάνουν. Αυτό το μήνυμα έρχεται από τις τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις. Αλλά αυτή τη φορά, οι Γερμανοτσολιάδες δεν θα πρέπει να τη γλιτώσουν όπως οι πρόγονοί τους.

. .

..

. . . ..



Πηγή