Η καλή εφημερίδα των συντακτών έχει ρίξει σήμερα τους επιθετικούς – κριτικούς τόνους απέναντι στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Από: crashonline.gr
Ο θρυμματισμένος καθρέφτης μιας καταστροφικής κυβέρνησης δεν αντέχει άλλο την σφοδρότατη και λίαν αποκαλυπτική αντιπαράθεση της εφημερίδας με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
Έτσι ο τίτλος σήμερα δεν έχει να κάνει με τον επίμονο λασπολόγο των προηγούμενων ημερών, δεν έχει να κάνει με την βλαπτική παρουσία του στην κυβέρνηση και το βλαπτικό έργο του στα συμφέροντα της χώρας όπως έγραψε πρωτοσέλιδα με πηχυαίους τίτλους η καλή εφημερίδα.
Περιορίζεται στο γεγονός ότι Καμμένος και Κοτζιάς είναι δύο ξένοι στην ίδια κυβέρνηση και στα παρακάλια του Τσίπρα να μην τον ρίξουν όταν έρθει πρόταση δυσπιστίας από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.
Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό γιατί ο Καμμένος βγήκε στο κεντρικό κρατικό κανάλι, στην ΕΡΤ, και είπε ότι κάποια κέντρα και κάποιες τράπεζες και ένας περιφερόμενος Σόρος έχουν ανοίξει τις κάνουλες προς συγκεκριμένες εφημερίδες και προωθούν, όπως ο κ. Σόρος, τη συμφωνία της λίμνης. Δηλαδή την αναγνώριση της μακεδονικής ταυτότητας και της γλώσσας καθώς και τα αλυτρωτικά σχέδια των Σκοπιανών και άλλων κύκλων που εδώ και χρόνια δρουν εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων.
Ο κ. Καμμένος σε μέρες που φλέγεται ο Σκοπιανός Τύπος και πολλές ευρωπαϊκές εφημερίδες γράφουν ότι κυκλοφορούν βαλίτσες και γίνεται δημοπρασία για τις ψήφους των σκοπιανών βουλευτών, έρχεται και μιλάει για βόλτες και σχέσεις του Σόρος εδώ στην Αθήνα, για ανοίγματα τραπεζών προς συγκεκριμένες εφημερίδες και έτσι ο Καμμένος ταυτίζει μερίδα του κυβερνητικού Τύπου αλλά και κάποιους που φωνάζουν υπέρ της συμφωνίας ως αποδέκτες χρημάτων από κέντρα που προωθούν την Λίμνη.
Το θέμα είναι τεράστιο γιατί εύλογα και την ώρα που μιλάνε για παζάρι στα Σκόπια, όλοι σκέφτονται ότι και εδώ στην Αθήνα κάποιοι θα πάρουν πολλά λεφτά για να κυρώσουν την Συμφωνία.
Κάποιοι αργυρώνητοι που πουλάνε την πατρίδα έναντι πολλών χρημάτων ενώ το παίζουν ότι θα ψηφίσουν κατά συνείδηση .
Η Εφημερίδα των Συντακτών που σήμερα προφανώς κατόπιν συστάσεων έχει ρίξει τους τόνους, επιμένει ότι ο αρνητής της Συμφωνίας, δηλαδή ο Καμμένος, είναι λασπολόγος και πολύ βλαπτικός για την κυβέρνηση. Σήμερα αποφεύγει να το επαναλάβει. Και σε όλες τις στήλες της προσπαθεί να στηρίξει τον πρωθυπουργό που παρακαλεί να μην τον ανατρέψουν!!!
Έλα όμως που ο Καμμένος θέτει χοντρά το θέμα για χρηματοδότηση εφημερίδων και διαφόρων που στηρίζουν την Συμφωνία από τράπεζες και τον Σόρος.
Έλα που ο Καμμένος με τον τρόπο του βγάζει στη σέντρα όσους βουλευτές τους κόμματός του φωνάζουν ότι θα ψηφίσουν την συμφωνία. Ξαφνικά μετά τον διαγεύστατο, αδαμάντινο και κρυστάλλινο Παπαχριστόπουλο που θα ψηφίσει υπέρ της αναγνώρισης των Σκοπίων και μετά θα παραδώσει την έδρα, βγήκε και η περίφημη υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, βγήκε και είπε πως θα ψηφίσει την συμφωνία, χωρίς να παραδώσει την έδρα.
Στο ίδιο στιλ και ο μη εκλεγμένος Τέρενς Κουίκ, που ισοπεδώνει την καριέρα του και την υστεροφημία του με αυτό τον τρόπο.
Αν λοιπόν ο κ. Καμμένος έχει δίκιο σε όσα λέει για τράπεζες και Σόρος, αν πραγματικά αυτό που συμβαίνει στα Σκόπια έχει αρχίσει να συμβαίνει στην Αθήνα, δηλαδή εξαγορές ψήφων για λογαριασμό του Σόρος και διαφόρων κέντρων, όπως αντιλαμβάνεστε εκτός από την παράκαμψη της λαϊκής βούλησης, εδώ έχουμε μια απέραντη σαπίλα και διαπλοκή.
Με βάση όσα λέει ο κ. Καμμένος, στην ΕΡΤ, ο μέσος πολίτης μπορεί να υποθέσει ότι ο υπουργός Εξωτερικών λειτουργεί όχι μόνο καθοδηγούμενος αλλά και με ιδιοτέλεια.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος που ξαφνικά έγινε φιλοσκοπιανός, λειτουργεί με ιδιοτέλεια. Το ίδιο και η κ. Κουντουρά, και ο κ. Κουίκ.
Αυτά δεν τα λέω εγώ. Έχει βγει ο κ. Καμμένος και τα έχει πει στην ΕΡΤ!!! Είναι ο υπουργός Άμυνας, αποδέκτης πολλών πληροφοριών και σίγουρα δεν μπορεί λόγω μια κόντρας που έχει με μια εφημερίδα και μιας σειράς δημοσιευμάτων, να μιλάει έτσι και να λέει ότι οι τράπεζες ενισχύουν με δάνεια κάποιες εφημερίδες και ταυτόχρονα κυκλοφορεί βαλιτσάτος ο κ. Σόρος ανάμεσά μας!!!
Μάλιστα μου λένε, δεν ξέρω εάν αληθεύει, ότι ο υπουργός Άμυνας μιλάει πολύ για τις σχέσεις του Μαξίμου με την Τράπεζα Πειραιώς και ορισμένους εκδότες και κύκλους.
Μιλάει και για άλλες Τράπεζες εξ΄ όσων γνωρίζω!!!
Φυσικά ο μέσος πολίτης αναρωτιέται εάν ο υπουργός Άμυνας έχει δίκιο ή είναι απλά βλαπτικός για την χώρα επειδή κοντράρει την συμφωνία της Λίμνης ή θέλει τους Αμερικανούς στο Αιγαίο, ή στηρίζει τον κ. Τσίπρα.
Είτε παίζεται θέατρο από όλους είτε όχι, Μπόχα και δυσοσμία αναδίδει αυτό το κακοφορμισμενο πολιτικό πτώμα που λέγεται Αλέξης Τσίπρας!!!
Χθες έκανε υπουργικό συμβούλιο μέσα στο οποίο έγιναν μαλλιά – κουβάρια ο υπουργός Άμυνας με τον υπουργό Εξωτερικών. Ή έπαιξαν ένα ακόμη θέατρο ή πλακώθηκαν στα αλήθεια, η κυβέρνηση είναι διαλυμένη και καταστρέφει την χώρα.
Ακόμα και εξωραϊστικός σύλλογος θα λειτουργούσε καλύτερα!!!
Ο Καμμένος ξέρει πολλά για τον Κοτζιά και κάποια στιγμή θα εκραγεί και θα τα πει.
Ο Καμμένος παρά τα συμφέροντά του, έχει δει το έργο από μέσα και γνωρίζει πολύ καλά τι ρόλο παίζουν Κουντουρά, Παπαχριστόπουλος, Κουίκ.
Όπως και όλα τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Ο Τσίπρας έχει ανοίξει όλες τις Κερκόπορτες. Παρακαλεί πλέον ανοιχτά να μην τον ρίξουν.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.