[ccpw id="136103"]

Για το…θέατρο στη σχέση Τσίπρα-Καμμένου, την ψηφοφορία στα Σκόπια για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και για τον Ερντογάν ο οποίος εκμεταλλευόμενος το αλαλούμ που επικρατεί στο εσωτερικό της χώρας μας προσπαθεί να διχοτομήσει στην ΑΟΖ το Καστελόριζο μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90.1.
Από: crashonline.gr
Συγκεκριμένα είπε:
«Προσευχηθείτε να αλλάξει η Ευρώπη πριν αλλάξουμε σύνορα εμείς.
Προσευχηθείτε δυνατά για την ταχύτερη αποσύνθεση και πτώση της γερμανοκρατούμενης Ευρωζώνης πριν επιτύχουν τα σχέδια διαφόρων κύκλων για συρρίκνωση της Ελλάδος και σμίκρυνση του προτεκτοράτου με απώλεια εδαφών κατά μήκος των συνόρων και κυρίως το Αιγαίο.
Ελπίζω να διαβάσατε το CRASH και τις αποκαλύψεις που έκανε η κυρία Αδάμ για την συνομιλία Τσίπρα – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη.
Θα επιχειρήσω και σήμερα να φανώ ωφέλιμος.
Όλο το ενδιαφέρον μεταφέρεται από σήμερα στα Σκόπια όπου ξεκινάει η συζήτηση για την συμφωνία των Πρεσπών, για την αλλαγή του Συντάγματος στο γειτονικό κρατίδιο.
Εκεί γίνεται μια μεγάλη δημοπρασία για 8 ψήφους.
Ο Ζάεφ έχει 72 ψήφους, λένε ότι βρήκε άλλη μία, και του λείπουν 7!
Όλες οι πληροφορίες του έρχονται από τα Σκόπια λένε ότι υπάρχει μια αδυσώπητη σύγκρουση μεταξύ Δύσης και Ανατολής.
Όσοι ψηφίσουν ΝΑΙ θα πάρουν βαλίτσες με χρήματα, πάνω από 2,5 εκ. από δυτικές πρεσβείες. Όσοι ψηφίσουν ΟΧΙ, και ανατρέψουν την προσπάθεια Ζάεφ – Τσίπρα θα τα πάρουν χοντρά από την Ανατολή!!!
Μην έχετε καμία αμφιβολία, βαλίτσες πάνε και έρχονται στα Σκόπια και οι βουλευτές αυτού του Κοινοβουλίου θα ψηφίσουν με γνώμονα τα εκατομμύρια που δίνονται για να ενταχθούν ή όχι στο ΝΑΤΟ.
Ο διεθνής Τύπος αναφέρει ότι ο Τσίπρας έχει εξασφαλίσει την κύρωση της συμφωνίας και η μόνη αβεβαιότητα είναι η απόφαση του σκοπιανού κοινοβουλίου.
Ο Ζάεφ χρειάζεται 80 βουλευτές. Σήμερα ξεκινάει η συζήτηση και η ψηφοφορία πρέπει να τελειώσει εντός 10 ημερών, αλλά αυτό μάλλον θα γίνει συντομότερα, όπως λένε.
Όπως επαναλαμβάνω μονότονα, η επιθυμητή ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ θα μπορούσε να γίνει χωρίς την αναγνώριση της μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας.
Ο Τσίπρας με την στήριξη Καμμένου έδωσαν στους Σκοπιανούς όσα ζητούσαν, υλοποιώντας τα σχέδια του Βερολίνου για την προώθηση των αλυτρωτικών σχεδίων στα εδάφη της Μακεδονίας μας.
Εδώ στην Αθήνα η πολιτική κατάσταση σαπίζει ακόμα περισσότερο.
Η αμαρτωλή συμβίωση Τσίπρα – Καμμένου προκαλεί ρήγματα στην Άμυνα της χώρας και ανοίγει Κερκόπορτες.
Χθες, όπως αναφέρει ο Τύπος, συναντήθηκαν κρυφά στην Λέσχη Αξιωματικών όπου συμφώνησαν να μείνουν όρθιοι και μαζί μέχρι να φτάσει στην Ελληνική Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών.
Επίσης συμφώνησαν να πέσουν σταδιακά οι τόνοι και να μην χωρίσουν παρά την θύελλα των τελευταίων ημερών.
Η σχέση τους είναι δυνατότερη των αντιδράσεων στην βάση του ΣΥΡΙΖΑ ή της κόντρας και των επιθέσεων του Καμμένου σε βάρος της Εφημερίδας των Συντακτών που τον αποκαλεί βλαπτικό παράγοντα για την πορεία της κυβέρνησης και γενικά για την πορεία της χώρας!!!
Ουσιαστικά ο Καμμένος κάρφωσε χθες στην ΕΡΤ τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός εμμέσως πλην σαφώς – σαφώς, του είχε δώσει έγκριση να πάει στην Αμερική και να κουβεντιάσει το plan B και την διεύρυνση της στρατιωτικής παρουσίας των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Όπως είπε στην ΕΡΤ, είναι σε πλήρη αρμονία με τον πρωθυπουργό, έχει έντιμη σχέση και πάντα συνεννοείται μαζί του.
Εντελώς θεατρινίστικα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι δεν υποκατέστησε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών και ότι θα στηρίζει την κυβέρνηση μέχρι να έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.
Όπως αντιλαμβάνεστε, εξακολουθούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο διότι πριν πάνε στις εκλογές έχουν υποσχεθεί να περάσουν την συμφωνία.
Ο Καμμένος επέμεινε ότι εάν βρεθούν οι 11 αποστάτες στα Σκόπια και έρθει η συμφωνία στην ελληνική Βουλή, τότε θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιτίθεται με μανία εναντίον της εφημερίδας των συντακτών και λέει ότι εκτελεί συμβόλαιο από κάποια οικονομικά κέντρα εναντίον του.
Η εφημερίδα σήμερα τον αποκαλεί λασπολόγο που άφησε υπονοούμενα στην ΕΡΤ ότι χρηματοδοτείται από τον Σόρος και χρωστάει σε τράπεζες και Δημόσιο
Την ίδια ώρα που συναντάται μυστικά με τον Τσίπρα, ο βουλευτής Παπαχριστόπουλος δηλώνει ότι θα ψηφίσει την συμφωνία και μετά θα παραδώσει την έδρα του.
Από την απέναντι πλευρά, ορισμένοι Συριζαίοι βουλευτές ότι ο Καμμένος πρέπει να φύγει από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας!!!
Ο κος Παπαδόπουλος έχει ανοίξει διαμάχη με τον κ. Καμμένο και επιμένει να φύγει από το υπουργείο
Την ίδια ώρα που διαλύεται το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα και ανοίγουν Κερκόπορτες, οι Σκοπιανοί άρχισαν να απαιτούν να μεταφερθεί η έδρα της Εκκλησίας τους στην Πέλλα!!!
Και κυκλοφορούν ανθελληνικές ταινίες που χλευάζουν τον Ιησού Χριστό και την Μακεδονία!!!
Απέναντι η Τουρκία, αξιοποιώντας την πολιτική του απερίγραπτου διδύμου Τσίπρα – Καμμένου και σε μια προσπάθεια να διχοτομήσει στην ΑΟΖ στο Καστελόριζο και να υπονομεύσει τον Άξονα Κάσος – Κρήτη – Μεγίστη, βγάζει μέσα στον Οκτώβριο τον τουρκικό γεωτρύπανο ΠΟΡΘΗΤΗΣ που αγοράστηκε από την Νορβηγία!!!
Το είχε ναυπηγήσει Έλληνας μεγιστάνας έναντι 1,2 δις αλλά εγκατάλειψε το εγχείρημα λίγο πριν την ολοκλήρωσή του.
Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ, όπως αναφέρουν τουρκικές πηγές, θα κάνει γεώτρηση στα ανοιχτά της κατεχόμενης Κύπρου.
Δεν θα προκαλέσει τις ΗΠΑ, παρεμποδίζοντας τις έρευνες της ΕΧΟMOBIL και της ΤΟΤΑΛ στο οικόπεδα 10- που θα φρουρείται από το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό.
Θα αρχίσει όπως πολύ σωστά σημειώνει η ΕΣΤΙΑ σήμερα τις έρευνες εντός ελληνικών χωρικών υδάτων και μετά θα πάει στα κατεχόμενα.
Στόχος του Ερντογάν να αμφισβητηθεί εμπράκτως η επήρεια του Καστελόριζου στην οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος – Κύπρου – Αιγύπτου στον Άξονα Κάσος – Καστελόριζο – Κρήτη.
Στις 29 Οκτωβρίου κατά την εθνική εορτή της Τουρκίας, θα ξεκινήσει η γεώτρηση και θα κρατήσει πέντε μήνες.
Ένας άλλος στόχος του Ερντογάν είναι να ακυρώσει τα ελληνικά σχέδια στην πράξη και τον Άξονα Ελλάδος – Κύπρου – Αιγύπτου που στηρίζεται . Ισραήλ.
Παρασκηνιακά προειδοποιεί συνέχεια ότι θα προχωρήσει σε οριστική αυτονόμηση των κατεχομένων εάν η Λευκωσία εντείνει να εξαιρέσει την Τουρκία από τα κέρδη της ενέργειας.
Αυτό θορυβεί τη Λευκωσία γιατί έχει ανοίξει στο νησί διάλογος για λύση με βάση μια χαλαρή Ομοσπονδία με δύο χωριστά συνιστώντα κράτη με ανεξάρτητη προσωπικότητα. Υπό την προϋπόθεση της αποχώρησης των στρατευμάτων του Αττίλα. Ένας είδος συνομοσπονδίας με εγκατάλειψη της ιδέας για διζωνική διακοινοτική ομοσπονδία.
Η ατμόσφαιρα των σχέσεων Αμερικής – Τουρκίας μετά την απελευθέρωση του πάστορα Μπράνσον.
Ο Λευκός Οίκος βλέπει διαφορετικά την Τουρκία. Υπάρχουν σκέψεις να ρυμουλκήσει πλήρως η Τουρκία στο άρμα της Δύσεως με δέλεαρ τη μοιρασιά του φυσικού αερίου και ι ενδεχομένως κουβέντες για ένα δικαιότερο Αιγαίο.
Ο Ερντογάν γυρίζει το παζάρι υπέρ του…»

. .

..

. . . ..



Πηγή