[ccpw id="136103"]

Free-Photos / pixabay
Ο «θα είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος» επικαλείται το Σύνταγμα που έκανε κουρέλι παραλείποντας να αναφέρει ότι πρόταση δυσπιστίας δε γίνεται αν δεν παρέλθουν έξι μήνες από την προηγούμενη.

Ραχήλ Μακρή

Το Σύνταγμα αγαπητέ κύριε λέει επίσης ότι η εξουσία ασκείται για τον λαό και από τον λαό και ο πρωθυπουργός είναι υποχρεωμένος να υπακούει στις εντολές του όπως σε αυτήν που του είπε όχι στα μνημόνια και τα ξεπουλήματα της περιουσίας του στα ταμεία Σόιμπλε.
Ότι είναι ίσος απέναντι στο νόμο.
Ότι για τα εθνικά θέματα πρέπει να γίνεται δημοψήφισμα και όχι να υπογράφουν εκχωρήσεις εδαφικής ακεραιότητας, ταυτότητας και γλώσσας του.

Ότι οι υπουργοί εκλέγονται από το λαό, τον ίδιο και οι βουλευτές και δε διορίζονται.

Ότι στις εκλογές ζητάνε την εξουσία βάση προγράμματος που θα εκτελέσουν την τετραετία που δεν έλεγε όλα αυτά τα οποία μόνος σου εκτελείς.
Λέει επίσης ότι οποίος παραβιάζει εντολές του είναι πραξικοπηματίας.
Μην ανησυχείς θα συνεχίσεις να κυβερνάς. Και ο Χίτλερ κυβέρνησε και ήταν εκλεγμένος.
Δεν κινδυνεύει η καρέκλα σου στο είπαν οι «φονιάδες των λαών Αμερικανοί» όπως τους αποκαλούσατε τα χρόνια του θεάτρου. Συγκεκριμένα το είπε ο απεσταλμένος σου υπουργός εθνικής άμυνας που το μόνο που δεν έδωσε είναι τα ψάρια του Αιγαίου. Αλλά ξέχασα αυτά θα τα πάρουν οι 
Τούρκοι.
Τούρκοι
Αλβανοί
Γερμανοί
Αμερικανοί
Οι πάντες αρκεί να παραμένεις στη γλυκιά καρέκλα για την οποία δούλευες σκληρά στους δρόμους παριστάνοντας τον αριστερό και τον επαναστάτη.
Στη χαρίζουμε την καρέκλα σου, τα φιλέτα σου, τις εκχωρημένες βίλες σου, τις διορισμένες θέσεις της συζύγου σου, τα δίδακτρα των παιδιών σου και τους εκατοντάδες αστυνομικούς να σε φυλάνε γιατί έχεις τελειώσει μια για πάντα στις καρδιές του λαού και το σημαντικότερο για έναν πολιτικό ακόμα και βασιλιά είναι η αγάπη και ο σεβασμός του λαού.

*Η Ραχήλ Μακρή είναι Οικονομολόγος (MSc in Banking) , πρώην βουλευτής κι επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

. .

..

. . . ..



Πηγή