Πυρετώδεις χαρακτηρίζονται οι προετοιμασίες όχι μόνο σε επίπεδο υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και στην εταιρεία που για περίπου τέσσερις δεκαετίες διενεργεί τις εκλογές στην Ελλάδα, Singular Logic, προκειμένου να είναι δυνατόν να διενεργηθούν για πρώτη φορά τετραπλές εκλογές τον Μάιο του 2019. Εθνικές, ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές.

Από: parapolitika.gr

Την τελική απόφαση για κάτι τέτοιο θα πάρει ο πρωθυπουργός, κ. Τσίπρας, και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον φυσικά κάποιες έκτακτες συνθήκες, όπως η απώλεια της πλειοψηφίας με αφορμή την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν επιβάλουν αναγκαστικές εκλογές νωρίτερα.

Οπως είχαν αποκαλύψει τα «Π», και σε παλαιότερο ρεπορτάζ όταν ετέθη για πρώτη φορά το σενάριο των πολλαπλών εκλογών τον Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές, πριν από τον τελευταίο ανασχηματισμό, όταν στο υπουργείο Εσωτερικών βρισκόταν ο κ. Π. Σκουρλέτης, σήμερα γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, η Singular Logic, που έχει ως κύριο έργο την επεξεργασία των εκλογικών αποτελεσμάτων και την ανακοίνωσή τους, είχε δηλώσει στην κυβέρνηση αδυναμία να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο «στοίχημα» τόσο τεχνικά όσο και οργανωτικά.

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.