Όπως σας είχα προειδοποιήσει, το πρώτο πρόβλημα που προέκυψε όταν ο Τσίπρας έκανε υπουργό Παιδεία το Νίκο Φίλη, θα το αντικαθιστούσε με ένα πολύ μεγαλύτερο.

Γιώργος Αδαλής
Σαφώς και ο Κώστας Γαβρόγλου βρίσκεται σε ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και δεν είναι απλά ένας άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσαμε να χαμογελάσουμε και να σπάσουμε πλάκα.
Προσέξτε λοιπόν: Πρώτη φορά εξελέγη βουλευτής στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Και χωρίς να ιδρώσει καν, αφού ο Τσίπρας τον είχε προεπιλέξει τοποθετώντας τον στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Σύριζα σε εκλόγιμη θέση.
Προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος, έβαλε προσωρινά στην θέση του Υπουργού τον πανάσχετο Νίκο Φίλη ο οποίος δεν ήξερε τι έλεγε αλλά κέρδιζε χρόνο για το Γαβρόγλου. Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου του 2016, ο Γαβρόγλου είχε τοποθετηθεί από τον Τσίπρα, στην θέση του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και παράλληλα ήταν μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας. Τον έβαλε και σε τρίτη θέση κλειδί ως μέλος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία.
Κρατώντας τα κλειδιά των τριών αυτών σπουδαίων θέσεων, εργάστηκε στο παρασκήνιο μεθοδικά και απερίσπαστος ο Γαβρόγλου με ένα σκοπό. Να πλήξει την Ελλάδα αλλάζοντας την Ιστορία και ξαναγράφοντάς την σε καινούρια βιβλία.
Οσο ο Φίλης έκανε τον υπουργό, αυτός καθάριζε την μπουγάδα και όταν ετοίμασε τα καινούρια βιβλία που θέλει να πασάρει στα Ελληνόπουλα, ο Τσίπρας καρατόμησε τον Φίλη και έκανε Υπουργό το Γαβρόγλου.

Σήμερα λοιπόν γίνεται χαμός στα δημοσιογραφικά θεωρεία γιατί οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν τι θα διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στα νέα βιβλία Ιστορίας! Η καλύτερα τι ΔΕ θα διδάσκονται!

Ο Γαβρόγλου λοιπόν αφαίρεσε ΟΛΗ την Αρχαία Ελλάδα από την Ιστορία και όλη την ιστορία της Ορθοδοξίας. Δεν υπάρχει ούτε ένας ΑΡΧΑΙΟΣ Ελληνας φιλόσοφος στα καινούρια βιβλία. Ούτε ένας. Δεν είναι μόνο τα λατινικά που αφαίρεσε αλλά σχεδόν τα 3/4 της Ελληνικής Ιστορίας. Όσο για τα θρησκευτικά, αυτά τα διέλυσε εντελώς!

Το τι παπάντζες γράφουν τα καινούρια βιβλία δεν περιγράφεται!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (;) AΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ… ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ!

Οταν το επίσημο site του το, www.gavroglu.gr είναι γραμμένο μόνο στην Αγγλική γλώσσα και ΟΧΙ στην Ελληνική. Ο κατήφορος δεν έχει τέλος αδέρφια. Νικάμε. 
Το ξεπούλημα της χώρας ολοκληρώνεται και οσονούπω έρχεται και ο ακρωτηριασμός της από τους Κατσαπλιάδες! Αντισταθείτε στη Δεύτερη Αλωση του Ελληνισμού! Και πάλι «από μέσα» θα γίνει….

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.