[ccpw id="136103"]

Δεν υπάρχει Χρηματιστήριο-Τράπεζες-Δουλειές-Επενδύσεις – Κυριαρχεί η απόλυτη και απύθμενη πολιτική υποκρισία
Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Το Βερολίνο παρενέβη για ακόμα μια φορά άγρια εδώ στην Βαλκανική και με επιστολή της η Μέρκελ προς τον Ζάεφ τον προτρέπει να περάσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Ενόψει των ψηφοφοριών που θα γίνουν στην Βουλή των Σκοπίων, έχουμε ουσιαστικά μια θεατρική επιχείρηση αφού ο Ζάεφ έχει πει στον Τσίπρα ότι πρόκειται να ανασταλούν αυτά τα συνταγματικά άρθρα, μόλις φύγει από την κυβέρνηση και έρθουν οι επόμενοι που χαρακτηρίζουν άκυρη και νεκρή την συμφωνία!!!
Οι παρεμβάσεις της Μέρκελ στα γειτονικά Σκόπια αποδεικνύουν πώς λειτούργησε ως πιόνι ξένων συμφερόντων ο Τσίπρας και πώς δούλεψε κάτω από ξένη καθοδήγηση ο Έλληνας Κίσιγκερ του υπουργείου Εξωτερικών. Αυτό το μεγάλο και εκπληκτικό ταλέντο της διεθνούς πολιτικής σκηνής.
Ήδη ακούγονται και γράφονται απόπειρες χρηματισμού βουλευτών για την απόσπαση ψήφων προκειμένου να περάσει η συμφωνία της Λίμνης ενώ οι Γερμανοί φωνάζουν και παρεμβαίνουν στα εσωτερικά του κρατιδίου λέγοντας να μην γίνουν εκλογές και να παραμείνει ο δικός τους Ζάεφ στην εξουσία.
Άλλοι λένε ότι ήδη τα έχουν πάρει τρεις ή τέσσερις βουλευτές και άλλο ανεβάζουν τον αριθμό σε επτά που ήδη εξαγοράστηκαν! Κανείς δεν ξέρει.
Αυτή είναι η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη η οποία κλυδωνίζεται και εντός λίγων μηνών, όπως λένε οι Ιταλοί, δεν θα είναι αυτή που είναι!!!
Η σκιά της κατοχής από τον γερμανικό αετό πέφτει βαριά στον ευρωπαϊκό Νότο και μετά την αποχώρηση της Μ. Βρετανίας ακολουθούν οι διαφοροποιήσεις και ο πόλεμος με την Ιταλία και σε λίγο με την Γαλλία και άλλες χώρες.
Οι Γερμανοί θέλουν να παραμείνουμε στην σκιά τους και αξιοποιούν το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, διαλύοντας την Ελλάδα, όχι μόνο την Οικονομία αλλά και κάθε χαρακτηριστικό της εθνικής ταυτότητας.
Έχοντας τον Τσίπρα, παρεμβαίνουν όχι μόνο στην Οικονομία και στα εθνικά θέματα, αλλά .ν τομέα της γνώσης και της Παιδείας προκειμένου να δημιουργήσουν μια νέα ελληνική κοινωνία, η οποία δεν θα γνωρίζει ούτε την ιστορία ούτε τους αρχαίους προγόνους μας, ούτε θα έχει σχέση με την Εκκλησία και πολύ λίγο θα ενδιαφέρεται να υπερασπίσει τα πάτρια εδάφη και τα σύνορα μας.
Δεν θα γνωρίζει ούτε τους Περσικούς πολέμους, ούτε τη μάχη του Μαραθώνα, την ναυμαχία της Σαλαμίνας, ούτε τίποτα!!!
Θα σας πω πολλά σήμερα για όσα συμβαίνουν στο χώρο της Παιδείας, αλλά θα γυρίσω λίγο στα Σκόπια όπου είναι βροχή οι καταγγελίες για χρηματισμούς βουλευτών!!!
Το εκπληκτικό είναι ότι η ΔΕΗ που εάν δεν κάνω λάθος έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και κινδυνεύει να πέσει σε απόλυτο οικονομικό σκοτάδι, εξαγόρασε μια σκοπιανή εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας που κατά σύμπτωση την έχει ο αντιπρόεδρος του Ζάεφ.
Εσύ που δεν έχεις δουλειά ή σου παίρνουν το σπίτι, μην εκπλήσσεσαι. Είσαι ιθαγενής σε ένα προτεκτοράτο βίας και παραβίασης όλων των άρθρων του Συντάγματος και του ποινικού δικαίου.
Εάν ήσουν σε συνταξιοδοτικό πρόγραμμα εταιρείας και σου έκοβαν ξαφνικά την σύνταξη, η διοίκηση της εταιρείας θα καθόταν στο σκαμνί και θα πήγαινε φυλακή. Εδώ δεν πάει κανένας και εσύ πεινάς!!! Και ακούς είτε τώρα είτε λίγο αργότερα θα σου ξανακόψουν την σύνταξη!!!
Εδώ είναι η χώρα της απόλυτης και απύθμενης πολιτικής υποκρισίας.
Ξαφνικά ακούς να αγοράζει η ΔΕΗ μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας στα Σκόπια που ανήκει σε κολλητό του Ζάεφ, και η αγορά γίνεται πριν πέσουν οι υπογραφές στην Λίμνη. Και τα χρήματα πήγαν στην τσέπη του αντιπροέδρου και όχι στα ταμεία της εταιρίας!
Όπως αντιλαμβάνεστε, όλη η βρώμα, όλη η διαφάνεια καθοδηγείται από το Βερολίνο που κινεί τα νήματα στις μαριονέτες εδώ και στα Σκόπια.
Φυσικά το Βερολίνο προγραμματίζει την επόμενη φάση που θέλει προσάρτηση από την αναγνωρισμένη Βόρεια Μακεδονία, εδαφών της Νότιας Μακεδονίας, ένα σχέδιο που είναι παλιό!!! Από την εποχή που ήθελαν να δώσουν όλη τη Μακεδονία στην Βουλγαρία!!!
Το Βερολίνο ποτέ δεν χώνεψε ότι η Ελλάς μεγάλωσε σε βάρος των παλαιών συμμάχων του, όπως η Τουρκία και η Βουλγαρία.
Πάντα ήθελε μικρές και ελεγχόμενες περιοχές σε Ελλάδα και Σερβία.
Άλλωστε οι Γερμανοί συντόνισαν και επέβαλλαν την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Όπως τώρα παρασκηνιακά, μετά το μακεδονικό και με το επιχείρημα σταθερότητας στον ευρωπαϊκό Νότο, θα επιβάλλουν και αναθεώρηση της Λοζάνης για να διατηρήσουν τον μεγάλο πελάτη και σύμμαχο που λέγεται Τουρκία.
Έτσι λοιπόν, επί Τσίπρα – Καμμένου η χώρα διαλύεται!
Δεν υπάρχει Χρηματιστήριο. Δεν υπάρχουν τράπεζες. Δεν υπάρχουν δουλειές. Δεν υπάρχουν επενδύσεις.
Τα πιόνια των Γερμανών, οι σύγχρονοι συνεργάτες τους, λένε καθημερινά ψέματα.
Επί Τσίπρα, σύμφωνα με το ΔΝΤ, το ελληνικό κράτος έχει την χειρότερη αρνητική θέση, ανάμεσα σε 69 κράτη!!! Η καθαρή αρνητική θέση του είναι ίση με το 111 του ΑΕΠ.
Τρεις φορές έχουν ανακεφαλοποιηθεί οι Τράπεζες. Οι μετοχές πέφτουν συνεχώς, οι ρευστοποιήσεις συνεχίζονται, οι απώλειες έφτασαν από την αρχή του μήνα στο 15%. Η κεφαλαιοποίηση των τραπεζών έχει υποχωρήσει κάτω από 5 δις ευρώ. Στις αρχές του χρόνου ήταν 8,7.
Το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου σημειώνει ο ελληνικός και ευρωπαϊκός Τύπος, συνοδεύει και προκαλεί την μεγαλύτερη καταστροφή που έγινε ποτέ στο έθνος.
Η ενημέρωση του λαού βουλιάζει μέσα στον βούρκο των όσων ακούγονται για την ΕΡΤ!
Ο διευθυντής ενημέρωσης, Βασίλης Ταλαμάγκας, παραιτήθηκε.
Νωρίτερα παραιτήθηκε η διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ3 που ζει μόνιμα στην Βιέννη και η οποία είχε αναλάβει καθήκοντα πριν από ένα χρόνο!!! Και κανείς δεν γνωρίζει γιατί έφυγε η γυναίκα!
Παππάς και Φίλης καταγγέλονται και υβρίζονται μεταξύ τους μέσα σε ατμόσφαιρα πληροφοριών και δημοσιευμάτων ότι σπαταλιούνται εκατομμύρια εκατομμυρίων για παραγωγές μηδαμινής τηλεθέασης.
Αρκετοί Συριζαίοι διαδίδουν ότι μόλις φύγει η κυβέρνηση, πρέπει να εγκατασταθούν στην ΕΡΤ όλα τα μέλη Δικαστών και Εισαγγελέων.
Ο ρόλος του Παππά στην ΕΡΤ, στο διάστημα, στην σχέση της Ελλάδος με τους δορυφόρους και σε μια λίστα άλλων θεμάτων, χρίζει ειδικής έρευνας.
Την ίδια ώρα ο γερμανικός Τύπος γράφει ότι όζει, δηλαδή βρωμάει η διαχείριση των κονδυλίων για τους μετανάστες.
Οι Ευρωπαίοι επιμένουν ότι επί Τσίπρα χάθηκαν πολλά λεφτά καθ οδόν προς τις τσέπες και τα στομάχια των δυστυχισμένων μεταναστών.
Κάποιες δεκάδες εκατομμύρια λείπουν από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η διαβίωση και η φιλοξενία των χιλιάδων μεταναστών.
Την ίδια ώρα αρκούμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών να λέει ότι καλός είναι ο Τσίπρας, καλός είναι και ο Πατριάρχης του Φαναρίου αλλά καλύτερη είναι η Εκκλησία και η πατρίδα μας.
Κάτι συμβαίνει για τα λέει αυτά ο Ιερώνυμος και μάλιστα την ώρα που ο πρωθυπουργός υπόσχεται διάφορα πράγματα στον Ταγίπ Ερντογάν.
Διαβάστε την Παρασκευή στο CRASH και θα καταλάβετε άπαντες!!!
Οσοι έχετε προβλήματα με τις τράπεζες και ειδικά με το οστεοφυλάκιο της Πειραιώς που είναι ουσιαστικά νεκρή τράπεζα και ψάχνει 500 εκ. για να αναπνεύσει, μπορείτε να στείλετε τις ιστορίες σας στο radio@parapolitika.gr
Να πω μια καλημέρα στον κ. Μεγάλου, που επί των ημερών του, η Τράπεζα πάει περίπατο.
Επειδή όμως ο άνθρωπος μπορεί να μην φταίει για διάφορα γεγονότα, πρέπει να του αναφέρω μια εκπληκτική περίπτωση που θα καταλήξει στα δικαστήρια με αλλεπάλληλες δίκες και διώξεις, ενδεχομένως, σε βαθμό κακουργήματος για απάτη και πρόκληση βλάβης σε περιουσιακά στοιχεία εταιρείας από στελέχη της τράπεζάς του!!
Να πω μια καλημέρα στα εξαιρετικά στελέχη της Τράπεζας, στον κ. Αβατάγγελο .ν κ. Πυτζαράκη.
Η εταιρεία πριν από χρόνια, στην αρχή του μνημονίου, ήρθε σε συμφωνία με την Πειραιώς, να καταβάλει σε τρίμηνες δόσεις το δάνειο, 40.000 κάθε τρίμηνο με ένα μπαλούν τελευταία δόσης 400.000!!!
Εφόσον η Εταιρεία θα ήταν συνεπής, θα ετύγχανε βάση της υπογεγραμμένης συμφωνίας, ενός κουρέματος 590.000.
Η εταιρεία κατέβαλε ως συνεπής δανειολήπτης όλες τις δόσεις και έμενε μόνο το μπαλούν των 400.000 για τις 30 του περασμένου Απρίλη.
Λόγω της πολύ καλής κατάστασης στην αγορά, κατέφυγε εγκαίρως στην Τράπεζα Πειραιώς, δύο μήνες νωρίτερα και ρώτησε ένα μπορεί να τύχει μιας ρύθμισης η δόση των 400.000, επειδή υπήρξε συνεπής δανειολήπτης και κατέβαλε τα λεφτά στην ώρα τους.
Τα εξαιρετικά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς απάντησαν ότι θα περάσει από το συμβούλιο και θα υπάρξει απάντηση στο αίτημα.
Επί μήνες παραπλανούσαν χωρίς απάντηση τα στελέχη της εταιρείας που πίεζαν με αλλεπάλληλα email να τύχουν μιας απαντήσεως, σύμφωνα με την νομοθεσία, θετικής ή απορριπτικής προκειμένου να πάνε να πληρώσουν!!!
Μάλιστα ειδοποίησαν ότι υπάρχει και ένα μεγάλο ποσό 50.000 που μπορεί να καταβληθεί ανά πάσα στιγμή!
Τα εξαιρετικά στελέχη της Τράπεζας για δικούς τους λόγους που θα διερευνηθούν δικαστικά, παραπλάνησαν την εταιρεία λέγοντας από εβδομάδα σε εβδομάδα θα απαντήσουν δίνοντας και την ρύθμιση . τέλος αφού προφορικά και σε αλλεπάλληλες επικοινωνίες συμφώνησαν σε δόσεις για τα επόμενα δύο χρόνια, δολίως έστειλαν στην Εταιρεία τελεσίγραφο να πληρώσει και το μπαλούν και το κούρεμα βάσει του συμβολαίου το οποίο τήρησε υποδειγματικά η δανειολήπτρια εταιρεία.
Στον ποινικό νόμο, όποιος παραπλανά πρόσωπο ή εταιρεία προκαλώντας βλάβη στα περιουσιακά στοιχεία του, εάν δεν κάνω λάθος πάει για κακούργημα!!

. .

..

. . . ..



Πηγή