[ccpw id="136103"]

Για την προκλητικότητα των Γερμανών που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να ονειρεύονται να κυβερνήσουν! την Ελλάδα, τις ανεξέλεγκτες λεκτικές επιθέσεις του Ερντογάν σε Ελλάδα και Κύπρο και την χαοτική κατάσταση στα σύνορα με τις συνεχόμενες εισροές προσφύγων μίλησε στην εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά FM ο Γιώργος Τράγκας
Από: crashonline.gr
Συγκεκριμένα είπε:
«Οι Γερμανοί δεν κρύβουν την χαρά τους που μετέτρεψαν την χώρα μας σε γερμανικό προτεκτοράτο.
Είναι προκλητικοί σε απίθανο βαθμό και εμμέσως πλην σαφώς είτε με σοβαρές δηλώσεις είτε με υπονοούμενα είτε με επίσημες δηλώσεις της Καγκελαρίας, τονίζουν σε κάθε περίπτωση ότι η Ελλάδα είναι έδαφος – προέκταση της Γερμανίας από την εποχή που κυβερνούσαν οι Βαυαροί μέχρι σήμερα.
Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών και κυβερνητικός εταίρος της κας Μέρκελ, ο Χορστ Ζεεχόφεν, μιλώντας στην πόλη Ίνγκολσταντ, ενόψει των εκλογών στην Βαυαρία, αναφερόμενος στη χώρα μας και κάνοντας υποτίθεται χιούμορ είπε ότι «Οι Βαυαροί κυβέρνησαν την Ελλάδα για ένα διάστημα, ίσως θα ήταν καλύτερα να μην ήταν προσωρινό»!!!
Η δήλωση αυτή μεταφέρθηκε με ανάρτηση στο twitter από τον ανταποκριτή του Politico στην Ευρώπη, Μάθιου Κάρνιτσνιγκ.
Δεν υπάρχει στέλεχος στο Βερολίνο που να μην μιλάει με ιταμό ύφος για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Όλοι οι πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές στον κόσμο αναφέρουν ότι είναι ανεπαρκής και στάσιμο το ελληνικό χρέος με αυτή την κατακτητική πολιτική που εφαρμόζουν οι Γερμανοί στην χώρα μας.
Όπως δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, ο κος Σινκ, η Ελλάδα μπορεί να είναι έτοιμη να τρέχει αλλά οι αντίθετα άνεμοι αυξάνονται και υπάρχει ο κίνδυνος να ολισθήσει και πάλι.
Όπως είπε ο Αμερικανός, οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο eurogoup δεν είναι επαρκείς, δεν υπάρχει διευθέτηση του ελληνικού χρέους και η συμφωνία βασίζεται σε υπερβολικά φιλόδοξες υποθέσεις για την ανάπτυξη.
Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επισημαίνουν ότι ουσιαστικά η συμφωνία με τους Ευρωπαίους και τοι μνημόνιο που εφαρμόζεται, όπως και τα πλεονάσματα μέχρι το 2060, είναι μια παγίδα καλά στημένη από τους Γερμανούς ώστε να είναι αιχμάλωτη και δέσμια η Ελλάδα εις το διηνεκές με αυξημένος κινδύνους πλέον να πισωγυρίζει και να ξαναφτάσει εύκολα στο 2015.
Μην έχετε καμία αμφιβολία, οι Γερμανοί μας θέλουν προτεκτοράτο με απόλυτες ελεγχόμενες τις κυβερνήσεις και εναλλασσόμενες κατά την βούλησή τους.
Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι οι Γερμανοί θέλουν μικρότερη την Ελλάδα για να είναι καλύτερα ελεγχόμενη και εάν είναι δυνατόν, να έχει καπέλο Βαυαρούς διοικητές, όπως τους θέλει ο κος Ζεεχόφεν!!!
Την ίδια ώρα φαίνεται ότι στα παρασκήνια ετοιμάζεται κάτι πολύ σοβαρό για το Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό.
Η περιοχή της Βαλκανικής και της εγγύς Ανατολής αναδιανέμεται!!!
Ο Ερντογάν κλιμακώνει την επιθετικότητά του εναντίον Κύπρου και Ελλάδος ενώ ελέγχει ήδη τα σύνορα με την Συρία.
Μια Συρία που άδειασε από κατοίκους, αφού από τα 24 εκ. πληθυσμό έφυγαν τα 18 εκ. και έγιναν μετανάστες.
Πυκνώνουν οι μυστικές συναντήσεις του προέδρου Αναστασιάδη με την τουρκική ηγεσία για επανάληψη των διαπραγματεύσεων για το κυπριακό.
Ο Ερντογάν όπως και οι Σκοπιανοί, βλέπει ως ευκαιρία μεγάλη την παρουσία του Τσίπρα για αναθεώρηση της Λοζάνης και για νέα διανομή των νήσων του Αιγαίου!!!
Διαβάστε αυτή την Παρασκευή στο CRASH που κυκλοφορεί ένα θέμα πραγματική δημοσιογραφική βόμβα για τις συνομιλίες του Τσίπρα με τον Ερντογάν στη Ν. Υόρκη!!!
Την ίδια ώρα βράζουν τα Σκόπια. Η Ευρώπη καλεί την πολιτική ηγεσία τους να ξεχάσει τις εκλογές και να προχωρήσει στην ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.
Ο Ζάεφ θα επιχειρήσει την επόμενη εβδομάδα να αλλάξει το Σύνταγμα αλλά η αντιπολίτευση του λέει ότι είναι νεκρή η συμφωνία και μονόδρομος οι εκλογές.
Τόσο ο πρόεδρος όσο και η αντιπολίτευση επισημαίνουν στον Ζάεφ ότι θα συντριβεί στις εκλογές, θα υποστεί πανωλεθρία γιατί προδίδει την βούληση των πολιτών.
Τον κατηγορούν ότι εκβιάζει βουλευτές της αντιπολίτευσης να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας και με αυτό τον τρόπο θέλει να προδώσει το κράτος και τον λαό.
Είναι η τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια, λένε εκεί στα Σκόπια, για να σώσει την καριέρα και να ξεφύγει από την ευθύνη για όλα τα σκάνδαλα!!!
Φοβάται ελεύθερες δίκες και δημοκρατικές εκλογές.
Ο Ζάεφ κινείται όπως ακριβώς ο Τσίπρας στην Ελλάδα. Με τον ίδιο φόβο και την ίδια προσπάθεια αποφυγής των εκλογών.
Την ίδια ώρα άνεμοι συντηρισμού και υπερσυντηρισμού σαρώνουν τον κόσμο.
Ο Ιταλός Σαλβίνι συναντήθηκε με την Λεπέν, η Ρώμη κλιμακώνει τον πόλεμο με το Βερολίνο και τον Γιούνκερ.
Σε όλο τον κόσμο πνέουν άνεμοι εθνικισμού και υπερσυντηρισμού. Ο ακροδεξιός υποψήφιος στην Βραζιλία χόρεψε σάμπα με ποσοστά ρεκόρ, γύρω στο 50%.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο πρώτος σκληρός εθνικιστής ήταν οι Ταγίπ Ερντογάν. Ο πρώτος πολιτικός ηγέτης στην Τουρκία που κατάφερε να αποσπάσει ποσοστά γύρω στο 50%.
Ακολούθησε στην Ουγγαρία ο Ουρμπάν. Μετά σάρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ και ακολούθησε ο Σαλβίνι που κήρυξε ιερό πόλεμο στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο και έκλεισε τα λιμάνια στους μετανάστες
Το ποσοστό δημοφιλίας του ανεβαίνει συνεχώς στην γειτονική Ιταλία.
Εδώ στην Ελλάδα έχουμε έναν πρωθυπουργό πιόνι του Βερολίνου και των Βρυξελλών που σε λίγο καιρό θα έχουν σαρωθεί από τα πολιτικά ρεύματα στην Ευρώπη.
Το χειρότερο είναι ότι έχοντας τον Τσίπρα ανοίγουμε κερκόπορτες κατά μήκος των βορείων συνόρων . Αιγαίο.
Σύμφωνα με το βασικό θέμα της σημερινής Καθημερινής η Άγκυρα άνοιξε τον Έβρο και αφήνει αφύλαχτα τα περάσματα των μεταναστών.
Ήδη η Αθήνα προβαίνει σε διαβήματα τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Τουρκία.
Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι Τούρκοι επιτρέπουν την παράνομη διακίνηση μεταναστών, την οποία πραγματοποιούν κυκλώματα Βουλγάρων, Σκοπιανών και Αλβανών.
Ήδη λεωφορεία γεμάτα μετανάστες φτάνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ έντονη ανησυχία στην Αθήνα προκαλεί η πληροφορία ότι 500.000 Αφγανοί έχουν μετακινηθεί στην Τουρκία προερχόμενοι από Ιράν και Ιράκ.
Η εφημερίδα Καθημερινή έχει ένα πάρα πολύ δυνατό ρεπορτάζ σήμερα για το όλο θέμα.
Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει μια φρενίτιδα αγοράς ακινήτων από Κινέζους, Τούρκους και Ρώσους στο κέντρο των Αθηνών,. Όλα τα ακίνητα του κέντρου πωλούνται και είχαμε αύξηση 60% στο 8μηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου».

. .

..

. . . ..



Πηγή