[ccpw id="136103"]

Και πήγε επιτροπή της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ στον πρόεδρο της Βουλής και του κατέθεσε υπόμνημα για τον μακαρίτη τον Ζακ. Πήγε και ο Ευκλείδης στην Ασία να βρει… κώτσους να επενδύσουν στην ψωροκώσταινα του 70% φόρου στις επιχειρήσεις.
Τρία παιδιά from Volos City, που λέει και το δημώδες… Υπέροχα όλα, αγγελικά πλασμένα, η οικονομία πάει καλά, όπως είπε ο «πεφωτισμένος» ηγέτης που εμείς εκλέξαμε (εξ ου το πεφωτισμένος, είναι δυνατόν να κάνουμε λάθη εμείς;) στη Θεσσαλονίκη, η χώρα δεν έχει προβλήματα μετά την πεντακάθαρη «έξοδο» από τα μνημόνια (βιολογικά πλυμένη), εγκληματικότητα δεν υπάρχει, όπως, επισήμως, δεν υπήρχε ούτε στην Σοβιετία και μόνο οι εχθροί του λαού έλεγαν το αντίθετο…
Αχάριστοι Έλληνες… τι άλλο θέλετε βρε; Όλα τα ‘χετε. Χρήμα, ασφάλεια, παιδεία υψηλού επιπέδου με Γαβρόγλου – όχι αστεία – υπουργό, υγεία ακόμα καλύτερη – έργο Πολάκη βεβαίως βεβαίως – του «καθαρού» με τα διπλά βιβλία (ομολογημένη λαμογιά με την οποία ουδείς ασχολείται!).
Και γιατί να πάτε στα Εξάρχεια; Υπάρχει λόγος; Και γιατί να υπερασπιστείτε περιουσίες, σπίτια, καταστήματα; Φασισταριά (σε εμάς απευθυνόμαστε)! Θέλετε να πάθει κάτι κανένας τίμιος προλετάριος διαρρήκτης;
Για το μεροκάματο και τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι, που λέγε και ο Γιάννος σε αυτό το μοναδικό στιγμιότυπο – αποτύπωση της μεταπολιτευτικής μας… αθωότητας. Στη χώρα αυτήν, την εξαίρετη, τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ έχουν το δικαίωμα να βλέπουν τον πρόεδρο της Βουλής… Μπράβο τους και άριστα πράττουν.
Εδώ έχει δοθεί δικαίωμα «επίσκεψης» στη Βουλή και επιστροφής κατ’ οίκον με περιπολικά στα μέλη του Ρουβίκωνα. Οι ΛΟΑΤΚΙ δεν πειράζουν κανέναν… Κανάς άλλος όμως μπορεί να πα να δει τον αξιότιμο κ.κ. πρόεδρο της Βουλής και να του καταθέσει υπόμνημα για το οτιδήποτε;
Δηλαδή άμα πάνε να τον δουν οι συγγενείς της Μυρτώς και του ζητήσουν βοήθεια για απέλαση των λαθρομεταναστών που την κακοποίησαν θα τους δεχτεί; Άμα πάνε συγγενείς των νεκρών της 17Ν και του ζητήσουν να βοηθήσει ώστε να μην παίρνει άδειες ο αξιότιμος κ. Κουφοντίνας, ο κ. πρόεδρος θα είναι εκεί; Εκτός κι αν… τον γύρισαν τον αξιότιμο οι αρχές, διότι μάλλον με τεράστια νευρικότητα τον αντιμετωπίζει η υπόλοιπη 17Ν.
Αν μια μακεδονική οργάνωση θελήσει να υποβάλει υπόμνημα μιλώντας για ξεπούλημα της Μακεδονίας μέσω της «συμφωνίας των Πρεσπών», θα δεχτεί τα μέλη της; Μάλλον όχι, κατά την ταπεινή μας άποψη. Ή κάνουμε λάθος κ. ευαίσθητε πρόεδρε;
Στην Ελλάδα που η κατάσταση, αν δεν ήταν καταστροφική, θα είχε τη μεγαλύτερη πλάκα της Οικουμένης, ΔΕΝ έχουν όλοι δικαίωμα έκφρασης και αναζήτησης επίσημης θεσμικής στήριξης. Φαίνεται δε πως η Αριστερά παίρνει την εκδίκησή της.
Την παίρνει, στηρίζοντας ό,τι εθνομηδενιστικό υπάρχει, σε μια προσπάθεια να σπάσει το «απόστημα» των τρισκατάρατων νοικοκυραίων… πιθανότητα κατόπιν συμβουλής του μεγίστου, του νέου Αριστοτέλη, του φίλου μας του Νίκου Καρανίκα, αυτής της σύγχρονης Πυθίας (πρασινάδα, φύλλα δάφνης δε μυρίζει κι αυτός;)

. .

..

. . . ..



Πηγή