[ccpw id="136103"]

PublicDomainPictures / pixabay
Το AIDS, για όσους δεν το ξέρουν, είναι ένα σύνδρομο ανασοποιητικής ανεπάρκειας. Δηλαδή, το ανασοποιητικό σύστημα χάνει τις άμυνές του και αφήνει τον οργανισμό απροστάτευτο σε εξωτερικές επιθέσεις κάθε μορφής, και σε εσωτερικές αδυναμίες. Ό,τι ισχύει για τους ανθρώπους ισχύει για κάθε οργανισμό. Όποιος χάνει τις άμυνές του κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Αυτό ακριβώς κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα.
Από: liberal.gr
Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης
 
Ας το δούμε σε μερικά καίρια στοιχεία της ελληνικής ύπαρξης:
  1. Το κραχ των τραπεζικών μετοχών στο ελληνικό χρηματιστήριο δεν είναι τίποτε άλλο από την άρνηση της κυβέρνησης να θωρακίσει το τραπεζικό σύστημα απέναντι στους κακούς πελάτες του, τους ανταγωνιστές του .υς επενδυτές του.
Η κυβέρνηση εγκατέλειψε τη φτηνή δανειοδότηση από τον ΕΚΤ για να πουλήσει στους αφελείς ψηφοφόρους την εικόνα μιας εξόδου από τα μνημόνια, που δεν είναι έξοδος από τα μνημόνια. Ένα από τα αποτελέσματα ήταν να μη μπορέσει μία από τις συστημικές τράπεζες να δανειστεί από τις αγορές εξ αιτίας του θηριώδους επιτοκίου που της ζητήθηκε! Αποτέλεσμα; Όλο το τραπεζικό σύστημα έδωσε την εικόνα του αδύναμου και οι μετοχές πουλήθηκαν σωρηδόν.
Η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να βρει έναν τρόπο να απαλλάξει τις τράπεζες από τα κόκκινα δάνεια όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται γιατί δεν ξέρει πώς να το κάνει και, κυρίως, γιατί δεν θέλει να συγκρουστεί με μπαταχτσήδες μεγαλοεπιχειρηματίες, εταιρίες και ιδιώτες, στους οποίους ποντάρει διπλά. Από τους πρώτους δεν θέλει να χάσει την πολιτική στήριξη που της παρέχουν και για τους δεύτερους δεν θέλει το πολιτικό κόστος του θορύβου που θα προξενήσουν, φωνάζοντας ότι «η κυβέρνηση τους αρπάζει τα σπίτια».
Η κυβέρνηση, που έχει απαξιώσει την αξία των τραπεζών και τις έχει πουλήσει για 5 δις και τις τέσσερις σε ξένα funds (!) αντί να ασχοληθεί με τη νομική και θεσμική θωράκισή τους ασχολείται εδώ και 4 χρόνια με το πώς θα τις ελέγξει για να τις χρησιμοποιήσει ως οχήματα προώθησης της πολιτικής της!
Αυτά και άλλα σοβαρά που έχουν σχέση και με το ανεξέλεγκτο της διαχείρισης του κόστους τους, έχουν αφήσει τις τράπεζες απροστάτευτες, απαξιωμένες στα μάτια των ξένων επενδυτών, έρμαια σε επιθέσεις κάθε είδους και ανίκανες να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. AIDS.
  1. Το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας για να χαϊδεύει η Ουάσινγκτον την κυβέρνηση και για να δεχτεί η ΕΕ να μην κοπούν οι συντάξεις σαν προεκλογικό δώρο στον Τσίπρα, αφήνει τη Μακεδονία έρμαιο υπαρξιακά στον Βαλκανικό χάρτη ως δευτερεύοντα φτωχό συγγενή του κράτους «Μακεδονία». Το Βόρεια ούτε που θα αναφέρεται στα καθημερινά παγκόσμια Μέσα.
Η Μακεδονία σαν σημείο αναφοράς σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ, σε στρατηγικούς σχεδιασμούς από τη Ρωσία μέχρι τη Βουλγαρία, την Τουρκία και το Ισραήλ, δεν θα υπάρχει. Θα υπάρχει Ελλάδα. Το είπε άλλωστε καθαρά ο Ζάεφ στη Βουλή της χώρας του. « Η Μακεδονία θα λέγεται Μακεδονία. Η ελληνική Μακεδονία θα λέγεται Βόρεια Ελλάδα και η Βουλγαρική Μακεδονία θα λέγεται Δυτική Βουλγαρία».
Η Μακεδονία θα χάσει de facto την πρωτοκαθεδρία που έχει στον πολιτιστικό τομέα με την αρχαία ιστορία της μια και οι ονομασίες Αλέξανδρος ο Μακεδόνας, «ο μακεδονικός πολιτισμός», «η γλώσσα των Μακεδόνων», «οι αρχαίες πόλεις της Μακεδονίας», «οι Μακεδόνες φιλόσοφοι, συγγραφείς» και όλα τα παράγωγα θα είναι αχταρμάς στα αυτιά και στα μάτια μιας παγκοσμιοποιημένης κουλτούρας, που περνάει μέσα από το Internet. Σ αυτό το παγκόσμια δίκτυο διασποράς ανεξέλεγκτης υποκουλτούρας οι σλαβομακεδόνες έχουν μονοπωλήσει εδώ και χρόνια ο,τιδήποτε Μακεδονικό, για έναν απλό λόγο: Γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις, και αυτή ακόμα περισσότερο δεν ασχολήθηκαν ποτέ με υπευθυνότητα. Δεν υπερασπίστηκαν ποτέ τη Μακεδονία όπως έπρεπε. Την άφησαν χωρίς άμυνες.
Αλλά, .ν οικονομικό τομέα θα υποβαθμιστεί η Μακεδονία, μια και είναι ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος, πιο εύρωστος και παραγωγικός χώρος από της Βουλγαρίας και των Σκοπίων. Η ονομασίας προέλευσης θα πάψει να είναι brand name και προνομιακός παράγων και θα είναι ένα ερωτηματικό στα αυτιά και τα μάτια κάθε ξένου επιχειρηματία και εμπόρου, που θα βρίσκεται μπροστά σε δύο ή τρία «μακεδονικά» προϊόντα, ενώ θα υπάρχει επίσημα και με την ελληνική βούλα ένα «μακεδονικό κράτος»! Ανυπεράσπιστη η Μακεδονία. AIDS.
  1. Η βάση της ύπαρξης κάθε ανεξάρτητου κράτους σε όλο τον μέχρι σήμερα κόσμο είναι η Ιστορία του. Δεν υπάρχει κράτος ή έθνος ή φυλή στον πλανήτη που δεν διδάσκεται την ιστορία του/της, επειδή κάθε τέτοιο ιδιαίτερο μόρφωμα θέλει να διαιωνίσει την ύπαρξή του. Ακόμα και οι συριζαίοι οπλαρχηγοί του καναπέ επαίρονται για την καταγωγή τους από τον καπετάν τάδε ή από τον αγωνιστή δείνα. Όπως ηδονίζονται να μαθαίνουν ή να αφηγούνται ιστορίες επαναστάσεων, εμφυλίων και αιματοχυσιών, ασχέτως αν σ αυτές συμμετείχαν πατεράδες, παππούδες και άλλοι συγγενείς. Αν συμμετείχαν, η φωνή γίνεται έως αλλαζονική από υπερηφάνεια.
Η Ελλάδα συνορεύει με την Τουρκία, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια, την Αλβανία και μακρύτερα, με την Ιταλία. Όλες ανεξαιρέτως αυτές οι χώρες διδάσκονται την ιστορία του τόπου τους, άλλος με εθνικά χαρακτηριστικά, άλλος με εθνικιστικά και άλλος με σοβινιστικά. Μαθαίνουν έτσι στους πολίτες τους από τα γεννοφάσκια τους να αγαπάνε την πατρίδα τους, να την εκτιμάνε, να τη σέβονται και να την υπερασπίζονται. Δημιουργούν άμυνες και αντισώματα για την περίπτωση εξωτερικής απειλής και ταυτόχρονα διαιωνίζουν το είδος. Το δικαίωμα ύπαρξης της ιδιαιτερότητάς τους σε μια πολυφυλετική ανθρωπότητα.
Οι δυνάμεις που διαφεντεύουν τον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Βρετανία, η Γαλλία, η Κίνα. Όλες αυτές διαπαιδαγωγούν τους πολίτες τους με τα ίδια κριτήρια των κρατών και εθνών που συνορεύουν με την Ελλάδα. Οι σημαίες στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και στη Βρετανία είναι οι μεγαλύτερες που έχω δει τον κόσμο. Επομένως, και ο παράγοντας που καθορίζει εν πολλοίς την τύχη των υπολοίπων και από τον οποίον οι ελληνικές κυβερνήσεις προσδοκούν βοήθεια, εύνοια ή φιλική στάση τροφοδοτεί τους πολίτες του με τα ίδια αντισώματα φιλοπατρίας, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Και για τους ίδιους λόγους. Αυτοπροστασίας.
Γιατί ο άνθρωπος εξακολουθεί και είναι ένα βίαιο και καταστροφικό ον, επομένως οπλίζει κανείς ον κόσμο του για να επιζήσει υπό τις χειρότερες συνθήκες. Υπό τις καλύτερες επιβιώνουν όλοι!
Όλα αυτά τα αντισώματα έρχεται να τα διαλύσει η συριζαιϊκη Παιδεία, εξαφανίζοντας τη συνέχεια του ελληνικού έθνους στα σχολεία και τα ΑΕΙ, με επιλεγμένες, ιδεοληπτικές, φανατικές και αυθαίρετες παρεμβάσειςς, ενώ ταυτόχρονα εξαφανίζει την αγάπη για την πατρίδα στο όνομα ενός ανιστόρητου και ανύπαρκτου διεθνισμού. Του μοναδικού κρατικού στον πλανήτη!!
Τελευταίο επίτευγμα αυτού του μίσους των φονταμενταλιστών συριζαίων κατά της Ελλάδας (γιατί υπερασπίζονται με φανατισμό τα δικαιώματα το μακεδονικού εθνικισμού ή του Καταλανικού, του Κορσικάνικου ή οποιουδήποτε εκτός από δώ υπερασπίζεται την πατρίδα του) είναι η ντιρεκτίβα του ινστιτούτου των ινστρουχτόρων που καθορίζουν τον αφελληνισμό στα σχολεία, η οποία θέλει να περιοριστεί η διδασκαλία της Επανάστασης του ’21 και η αντικατάστασή της με «κοινωνικά χαρακτηριστικά της εποχής». Πώς έπλεκε το ζιπουνάκι η Μαγδάλω ή πώς καθάριζαν φασολάκια στο Μούνδρο ή πώς ψάρευαν τις πεσκανδρίτσες οι ψαράδες της Εύβοιας, ας πούμε!
Γιατί αν διδάξουν την κοινωνική δομή των Ελλήνων του Αγώνα και πρίν από τον Αγώνα θα βρεθούν στην ανάγκη να πούν ότι λειτουργούσε η άμεση Δημοκρατία αδιαλείπτως από τα προ Χριστού χρόνια. Σε όλες τις κοινότητες της επικράτειας. ΜΕ Τις ιδαιτερότητές της. Και να αποδεχτούν έτσι τη συνέχεια του ελληνικού Γένους.
Όλοι αυτοί οι φονταμενταλιστές απάτριδες του φαντασιακού διεθνισμού, που συγχέουν στα παιδικά μυαλά επίτηδες την πατρίδα και το έθνος με τον εθνικισμό, είτε δεν ξέρουν είτε παραγνωρίζουν ότι ο σύντροφος Τρότσκι πολεμήθηκε άγρια από τον Στάλιν όχι μόνο από τη φοβία του Γεωργιανού. Αλλά, γιατί, ιδεολογικά ο δημιουργός του Κόκκινου Στρατού έλεγε το αυτονόητο: ότι δεν μπορείς να έχεις κομμουνισμό αν δεν έχεις κομμουνισμό παντού. Και δεν μπορείς να έχεις διεθνισμό αν δεν έχεις διεθνισμό παντού. Και αντιτασσόταν έτσι στην περιχαράκωση σε ένα κράτος ΕΣΣΔ, υπερασπιζόμενος τη διαρκή παγκόσμια επανάσταση. Ουτοπια; Μπορεί. Αλλά, η διαπίστωσή του επί της ουσίας ήταν απολύτως πραγματική και προσγειωμένη.
Οι σύντροφοι Γαβρόγλου και σία, προφανώς είναι με τον… Τρότσκι, μόνο που ακολουθούν σταλινικές μεθόδους ξεριζώματος της Ελλάδας από τα ελληνόπουλα. Και μόνο που αφήνουν τη χώρα χωρίς άμυνες όταν την αφήνουν χωρίς ιστορία, χωρίς αγάπη για τον τόπο και κυρίως: Με κουτσουρεμένη γλώσσα και Παιδεία. Τελευταία θύματα της οποίας είναι ο Θουκυδίδης, ο Σοφοκλής, ο Βιργίλιος, ο Παπαδιαμάντης, ο Παλαμάς, ο Νιρβάνας και σχεδόν όλη η ελληνική κλασική και νεώτερη λογοτεχνία. Που δεν ανταποκρίνεται στα φονταμενταλιστικά αριστερά πρότυπα των ακραίων της κυβέρνησης.
Ελληνόπουλα χωρίς ελληνική παιδεία είναι οργανισμοί ανίκανοι να προστατεύσουν και να διαιωνίσουν τη μοναδική ιδιαιτερότητα τους σε έναν πολυφυλετικό κόσμο. Είναι μια πούλπα έωλη και αρίζωτη. Χωρίς άμυνες. AIDS.
  1. Η αδυναμία του ελληνικού κράτους να υπερασπιστεί τα συμφέροντα όλων των πολιτών του με τις υπηρεσίες του και η ανικανότητά του να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του απέναντι στους πολίτες, καθώς και η ανικανότητά του να δημιουργήσει συνθήκες ικανές για να ευημερούν οι πολίτες του οφείλεται 100% στη νοοτροπία ιδιοκτησίας του από τις κυβερνήσεις προς όφελος των κυβερνητών, με μακράν αυτήν την κυβέρνηση.
Δεν υπάρχει υπηρεσία, ξεκινώντας από τα νοσοκομεία και καταλήγοντας στο μάζεμα των σκουπιδιών, που η διαχείριση να μη γίνεται με γνώμονα το συμφέρον των λειτουργών και όχι των πολιτών. Δεν υπάρχει καν συνείδηση υπηρεσίας προς τους πολίτες. Οι πολίτες είναι εντελώς απροστάτευτοι και οι υπηρεσίες του δημοσίου επίσης απροστάτευτες και λειτουργικά και οικονομικά.
Τα κανόνια και οι χρεωκοπίες των δημόσιων δομών είναι διαρκή και κουκουλώνονται και καλύπτονται από τη βαρύτατη φορολογία των πολιτών. Οι δημόσιες επιχειρήσεις είναι άντρα κακοδιαχείρισης επειδή ακριβώς δεν λειτουργούν με κανόνες αυτοπροστασίας και διαιώνισης. Είναι αιχμάλωτες ων κομματικών σκοπιμοτήτων.
Το αποτέλεσμα είναι να μη λειτουργεί όπως πρέπει η Υγεία, η Δικαιοσύνη, οι Συγκοινωνίες, οι Επικοινωνίες οι Μεταφορές, οι Εφορίες, οι Ελεγκτικοί μηχανισμοί, οι Δημόσιες δομές σαν τα λιμάνια και τα αεροδρόμια. Να φοροδιαφεύγει η μισή Ελλάδα και η άλλη μισή να μην πληρώνεται τα χρωστούμενα του κράτους. Και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.
Η κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, δεν εξοπλίζει με άμυνες ούτε το ελληνικό δημόσιο ούτε τους πολίτες έναντι του δημόσιου. Όλα γίνονται ευκαιριακά για τη διαιώνιση του είδους των κομματικών κυβερνητών. Αποτέλεσμα: Οι δομές, αλλά και οι πολίτες καταρρέουν απροστάτευτοι. AIDS.
  1. Άφησα στο τέλος την ασφάλεια. Επειδή η ασφάλεια, μαζί με την ελευθερία είναι οι δύο πνεύμονες του ανθρώπου. Εδώ η κυβέρνηση έχει μεγαλουργήσει. Δεν υπάρχει μέρα που να μην εκφράζει με τις πράξεις της την υποστήριξή της στους καημένους τους παράνομους κάθε είδους, ενώ ταυτόχρονα δεν διστάζει να στρέφεται ακόμα και επίσημα εναντίον των νόμιμων, με τη χλευαστική λέξη «νοικοκυραίοι».
Για να το πω όσο πιο κόσμια γίνεται, οι άνθρωποι που κυβερνάνε είναι ανοϊκοί. Ακόμα και ένα παιδάκι καταλαβαίνει ότι όταν έχεις την παραπάνω νοοτροπία και την εφαρμόζεις καθημερινά, ενισχύεις τον παράνομο και τον εγκληματία και αποδυναμώνεις τον νόμιμο. Για τον οποίο φτιάχνεις τους νόμους!!
Ακόμα και για ένα παιδάκι του δημοτικού όταν αποδυναμώνεις τον νόμιμο τον αφήνεις χωρίς άμυνες. Κυρίως αν ο άλλος από το κράτος αμυντικός του μηχανισμός που λέγεται αστυνομία είναι ελεγχόμενα ανεξέλεγκτος! Ενώ ο τρίτος, η Δικαιοσύνη, ουσιαστικά δεν υπάρχει, αφού ακδικάζει με τέτοιους ρυθμούς που πραγματικά υπάρχει αρνησιδικία.
Συμπέρασμα: Απροστάτευτος πολίτης, χωρίς άμυνα: AIDS.
Το φάρμακο κατά του Συνδρόμου Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας δεν έχει βρεθεί ακόμα στην ιατρική. Στην πολιτική, όμως, έχει εφαρμοστεί σε πολλές χώρες. Πετάς στα σκουπίδια τον ιό που λέγεται κυβέρνηση.

. .

..

. . . ..Πηγή