[ccpw id="136103"]

Είναι θέμα χρόνου να εκραγούν ταυτόχρονα ο Βεζούβιος και η Αίτνα. Η Ιταλική κυβέρνηση αμφισβητεί την γερμανική κηδεμονία και την δημοσιονομική πολιτική που φέρνει κέρδη μόνο στα γερμανικά ταμεία.
Από: crashonline.gr
Η πολιτική ηγεσία των Ιταλών προειδοποιεί ότι η Ευρώπη σε 6 μήνες δεν θα είναι αυτή που υπάρχει σήμερα.
Οι Γερμανοί επιδιώκουν, όπως έκαναν και στην Ελλάδα, να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τον ιταλικό λαό!!!
Η ιταλική κυβέρνηση προειδοποίησε ότι έρχεται Αρμαγεδδών!!!
«Εάν προσπαθήσετε να μας κάνετε Ελλάδα, ρισκάρετε παγκόσμια οικονομική καταστροφή»!
Ο Κλαούντιο Μπόργκι, υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης, επέκρινε τους λάθους χειρισμούς στο οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, τόνισε ότι απέναντι στη χώρα μας τα αφεντικά της Ευρώπης υιοθέτησαν μια σκληρή πολιτική λιτότητας και προέβλεψε το χάος που θα προκληθεί θα είναι 1000 φορές χειρότερο.
Ο Γιούνκερ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους αλλά οι Ιταλοί διαμήνυσαν στις γερμανοκρατούμενες Βρυξέλλες ότι θα τους πάρουν στον πάτο εάν επιχειρηθεί με την Ιταλία κάτι ανάλογο με το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδος και την κατοχή που επιβλήθηκε στην χώρα μας.
Ο πόλεμος έχει ανάψει για τα καλά και ο Σαλβίνι απείλησε ότι θα κλείσει και τα αεροδρόμια, όπως και τα λιμάνια, αν η Γερμανία επαναπροωθήσει μετανάστες στην Ιταλία.
Εάν κάποιος είπε στις Βρυξέλλες ή στο Βερολίνο σκοπεύει να ξεφορτώσει στην Ιταλία δεκάδες μετανάστες με τσάρτερ που δεν έχουν λάβει άδεια, πρέπει να ξέρει ότι δεν υπάρχει και δεν θα υπάρχει κανένα διαθέσιμο αεροδρόμιο. Θα κλείσουμε αεροδρόμια έτσι όπως κλείσαμε τα λιμάνια!!!
Μετά το BREXIT ο πόλεμος Γερμανίας – Ιταλίας διαλύει την Ευρώπη.
Η Αγγλία έφυγε γιατί είναι πολύ μεγάλη για να είναι στη σκιά του γερμανικού αετού.
Η Ιταλία επιτίθεται εναντίον των Βρυξελλών και η πλειοψηφία του ιταλικού λαού θέλει ισότιμες σχέσεις και όχι κατοχικά μνημόνια και οδηγίες από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο.
Εδώ στην Ελλάδα σαπίζουμε με την παραμονή του διδύμου Τσίπρα – Καμμένου στην εξουσία.
Η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο και τώρα παρασύρεται και από την δίνη του πολέμου Ιταλίας – Βερολίνου.
Η είσοδος μεταναστών έχει πολλαπλασιαστεί στα νησιά του Αιγίου και το κέντρο της Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σταδιακά σε hot spot χιλιάδων δυστυχισμένων υπάρξεων.
Είναι ασύλληπτο ότι το κέντρο της Θεσσαλονίκης ανέλεγκτα μετατρέπεται σε καταυλισμό προσφύγων και περιοχή όπου δρουν συμμορίες μεταναστών και γενικά αλλοδαπών!!!
Ο ελληνικός Βορράς υποφέρει από την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ο Τσίπρας αφού πλήγωσε καίρια την περηφάνεια και την ψυχή των Μακεδόνων, επιτρέπει τώρα να κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης χιλιάδες αλλοδαποί μετανάστες που κοιμούνται όπου βρούνε και έχουν κατακλύσει την πλατεία Αριστοτέλους!!!
Είναι ασύλληπτο αλλά είναι ένα μεγάλο γεγονός. Βράζει η Θεσσαλονίκη από αυτό το θέαμα και από την ανοχή μιας κυβέρνησης που ασχολείται μόνο με το πώς θα παραμείνει λίγες εβδομάδες ακόμη στην εξουσία.
Το μόνο που κάνει ο Τσίπρας, όπως γράφουν τουλάχιστον οι εφημερίδες, είναι να συστήνει στα στελέχη του να μην ενοχλούν τον Πάνο Καμμένο μέχρι νεωτέρας.
Ο Καμμένος έχει εξαερωθεί πολιτικά και φυσικά κρατάει στη μία χούφτα την κυβέρνηση Τσίπρα.
Οι τράπεζες βρίσκονται στη διάλυση, στον αστερισμό του Φλαμπουράρη, οι φατρίες του ΣΥΡΙΖΑ όπως γράφουν οι εφημερίδες αλωνίζουν στην ΕΡΤ και η χώρα μεθυσμένη οδηγείται σε πλήρη αποσύνθεση, διάλυση και αλλαγή συνόρων.
Στα Σκόπια ο πρόεδρος Ιβάνοφ και η αντιπολίτευση λένε στον Ζάεφ ότι οι εκλογές είναι μονόδρομος.
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες, έδωσε στον κ. Ζάεφ δύο επιλογές. Είτε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές με σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης και ορισμό γενικού εισαγγελέα που θα προτείνει η αντιπολίτευση ή απόρριψη της συμφωνίας των Πρεσπών και διεξαγωγής εκλογών με ορισμό γενικού εισαγγελέα, με κομματική συναίνεση.
‘Όπως είπε «τώρα όλοι γνωρίζουν ότι η συμφωνία είναι νεκρή. Η προώθηση της συμφωνίας χωρίς συναίνεση είναι μια υπόσχεση να ολοκληρωθεί κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβεί ούτε με την χειραγώγηση της διεθνούς κοινότητας. Παρά τις πιέσεις, τους εκβιασμός και τις νοθείες στην κάλπη, η κυβέρνηση απέτυχε να κινητοποιήσει τους πολίτες. Ο Ζάεφ δεν διαθέτει καμία νομιμότητα και εξουσία. Δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός και πρέπει να παραιτηθεί».
Από την άλλη πλευρά ο Ζάεφ, είπε ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Τσίπρα και προσπαθεί να βρει 11 βουλευτές που του λείπουν ώστε να περάσει από τη Βουλή την Συνταγματική Αναθεώρηση.
Προσέξτε! Δηλαδή αλλαγές στα αλυτρωτικά εδάφη τα οποία θα επαναφέρουν οι Σκοπιανοί μετά την πτώση του!!! Κάτι που το είπε στον Τσίπρα και το έγραψαν και οι γερμανικές εφημερίδες.
Ο κ. Ζάεφ είπε ότι η χώρα του δεν χρειάζεται εκλογές. Είπε ακριβώς ότι λέει ο Τσίπρας στην Ελλάδα.
Στο μεταξύ και η Εκκλησία των Σκοπίων αφορίζει την συμφωνία και καλείς βουλευτές και λαό να την μποϊκοτάρουν.
Προσέξτε! Τσίπρας και Ζάεφ θέλουν συμφωνία που απορρίπτει η συντριπτική πλειοψηφία των δύο λαών!!! Δηλαδή βάζουν μια τεράστια βόμβα στα σύνορα για τα επόμενα χρόνια και τις επόμενες γενεές.

. .

..

. . . ..



Πηγή