Είναι μην το συνηθίσεις, μη σου γίνει χούι, διότι δεν ξεπερνιέται εύκολα. Πολλά έχουν ειπωθεί για την αγάπη του υπουργού Πάνου, του Καμμένου, για τις στρατιωτικές στολές (σ.σ. «το κάνεις καιρό;» που λέει και θεσσαλονικιώτικο tape από τηλεφωνική φάρσα).
Αναδημοσίευση από: defence-point.gr

Κάπως έτσι έγραψε μια ακόμα σελίδα της προσωπικής του πολιτικής ιστορίας, επισκεπτόμενος πολεμικό πλοίο του στόλου, τη φρεγάτα «ΨΑΡΑ» (F454) συγκεκριμένα, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ.

Αυτή τη φορά το «μενού» περιλάμβανε στολή πιλότου της Ναυτικής Αεροπορίας (σ.σ. προς το παρόν μόνο με ελικόπτερα [πετάει ελικόπτερο ο υπουργός] και ΑΦΝΣ, ενώ έχουν «λυσσάξει» να αποκτήσουν και μαχητικά αεροσκάφη… θα έρθει ώρα που θα πούμε περισσότερα γι’ αυτό, διότι πέραν των ορθολογικών επιχειρησιακών επιχειρημάτων που είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, δεν μπορεί να κρυφτεί η αγάπη του Έλληνα για τη… διακλαδικότητα, με τους «Ναυταίους» να θέλουν να «χωθούν» στους Αεροπόρους).
Ήταν φυσικά όλοι εκεί. Και ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης και ο αρχηγός του Ναυτικού, αντιναύαρχος Τσούνης και ο αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Παπαδόπουλος. Μοιάζουν δε και πολύ χαρούμενοι που έχουν τον Πάνο δίπλα τους. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω από εμάς. Σα να ρουφάει την κοιλίτσα στη φωτογραφία ο υπουργός μας ρε παιδιά, δε νομίζετε;

Άλλη μια φωτογραφία με τον στυλοβάτη της εθνικής μας άμυνας να παίζει σε στρατιωτικό ρόλο… Κάπως έτσι λογικά στηρίζεται και η τουρκική χαρτοβιομηχανία, καθώς αυξάνεται η κατανάλωση χαρτιού υγείας. Φυσικά από τρομάρα για τον βαθμό ετοιμότητάς μας. Στις φωτογραφίες τουλάχιστον.
Και αν πάνε να γελάσουν οι Μεμέτηδες απέναντι, καλύτερα να το ξανασκεφτούν και να ζηλέψουν (σιωπηρά, δεν είναι να ρισκάρεις), διότι στη Ελληνική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με όλα μας τα στραβά… άμα λάχει «την πέφτουμε» και σε μεγαλόσχημους χωρίς να κινδυνεύουμε να φάμε 20 χρόνια φυλακή, με όλη την υπόλοιπη περιποίηση που επιφυλάσσουν στους «φιλοξενούμενους» του τουρκικού Δημοσίου.
Άντε ρε παιδί μου να φάμε κανένα αυτόφωρο, διότι ειδικά ο Πάνος είναι αψύ παιδί και φιλότιμο και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του, με κάτι σαν κι εμάς τους φαιδρούς δημοσιογραφίσκους, που αν μας κάτσει κάποιος στραβά, λυσσάμε. Μην δούμε κανέναν να κάνει προκοπή. Αμέσως πέφτουμε να τον φάμε. Ζήλεια παντού.

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.