Είσαι καμιά 30αριά χρόνια δημοσιογράφος πρώτης γραμμής. Έχεις περάσει από το ΠΑΣΟΚ για να καταλήξεις στη ΝΔ, είσαι μια πενταετία ευρωβουλευτής και είσαι και εκπρόσωπος τύπου και εν δυνάμει υπουργός. Και λες τέτοια ανοησία κυρία Σπυράκη; Τέτοιο αυτογκόλ την ώρα που οι αποκαλύψεις για τη μυστική διπλωματία Τσίπρα – Κοτζιά μπορούν να κολλήσουν στον τοίχο την κυβέρνηση;
Από: antinews.gr
«Πήγα για καφέ κι εκεί που ήμουνα στην καφετέρια, περνά ο Ζόραν Ζάεφ. Τον κερνάω ένα φραπουτσίνο κι εκεί που περιμένουμε να βράσει ο ελληνικός μου στη χόβολη λέμε και για το Μακεδονικό». Μα είναι αυτά σοβαρά πράγματα;
Έδωσε η κυρία Σπυράκη τεράστια πάσα στον Καρτερό να την εξευτελίσει και να βγει και από τη δύσκολη θέση που είχε βρεθεί μετά από τις αποκαλύψεις των πρακτικών του Ζάεφ και των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια. Και τι έκανε η ΝΔ; Αντί να πάρει από το πρωί τα πρακτικά, να τα μελετήσει και να «ξεσκίσει» τον Τσίπρα και τον Κοτζιά που είχαν συμφωνήσει στο όνομα Δημοκρατία του Ίλιντεν, τί έκανε; Έπεσε στην παγίδα που της έστησαν.
Αν ήμασταν Κυριάκος την ίδια ώρα θα είχαμε στείλει σπίτι της την Σπυράκη για την απίθανη γκάφα και όλο το επικοινωνιακό επιτελείο και τον στρατηγικό σχεδιασμό σε αποστρατεία. Ακόμη και ο Καρανίκας είναι καλύτερος από όλους αυτούς.
Κατ’ αρχάς έπρεπε να έχει πει η Σπυράκη ότι συνάντησε και μία και δύο και χίλιες δύο φορές τον Ζάεφ. Ε, και τι έγινε; Και μυστικά και φανερά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν η εκπρόσωπος κατέθετε σε όλους τους τόνους τη θέση της ΝΔ. Ότι δηλαδή δεν δέχεται τη συμφωνία για τη Μακεδονία.
Αλλά με το να μιλά για καφέδες και τυχαία συνάντηση απλά γελοιοποίησε την υπόθεση κι έστρεψε τα φώτα από το πραγματικό γεγονός. Από την προδοτική, μυστική διπλωματία της κυβέρνησης που δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποδεχθεί και το πιο αλυτρωτικό όνομα, αυτό του Ίλιντεν και που είχε παραδώσει γλώσσα και ταυτότητα από την πρώτη στιγμή.
Η γκάφα της κ. Σπυράκη είναι μνημειώδης, ίσως μεγαλύτερη από εκείνη που είχε πει όταν ήταν δημοσιογράφος. Όταν είχε αποκαλύψει ότι κράτησε μυστικό και δεν αποκάλυψε ότι έρχονταν αεροπλάνα με λεφτά για να σωθεί η Ελλάδα.
Δυστυχώς το λάθος το χρεώνεται η ΝΔ η οποία είναι έτοιμη να χύσει την καρδάρα με το γάλα με τέτοιες ανοησίες. Αλλά και με επικοινωνιακές φιέστες σαν κι αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη που πήγε στο hotspot της Σάμου για να δείξει πόσο κεντρώος… φιλεύσπλαχνος είναι. Αμ δεν κάνεις έτσι μεταναστευτική πολιτική Κυριάκο μου…
Κάποιος πρέπει να πει εκεί στη ΝΔ ότι μπορεί να είναι η μόνη ελπίδα για να ξεβρομίσει ο τόπος από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα πρέπει να βάλουν μυαλό. Να μην κάνουν τέτοιες γκάφες, να χαράξουν μια σταθερή πολιτική σε όλα τα θέματα, να μην ασχολούνται με κοστούμια και ταγέρια εξουσίας που ράβουν από τώρα αλλά να σοβαρευτούν, να δουν τι γίνεται στις άλλες χώρες, να έχουν ένα σοβαρό πρόγραμμα και να βρουν ικανά στελέχη να υπηρετήσουν την παράταξη.
Αν δεν μπορούν ας το δηλώσουν να το πάρουμε απόφαση ότι ο Αλέξης θα μας βασανίζει για πολύ καιρό ακόμη.

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.