[ccpw id="136103"]

Οι αποκαλύψεις για τις συνομιλίες Τσίπρας – Ζάεφ και τη μυστική διπλωματία, προκαλούν θλίψη και αισθήματα ντροπής.
Από: crashonline.gr
Μυστική διπλωματία στη πλάτη του ελληνικού λαού και αποδοχή μιας συμφωνίας παρά την προειδοποίηση του Ζάεφ ότι η επόμενη κυβέρνηση θα επαναφέρει τα αλυτρωτικά εδάφια.
Μυστική διπλωματία και από τη Νέα Δημοκρατία που έστελνε χαιρετισμούς στον κ. Ζάεφ και του εξηγούσε την πολιτική της σε τυχαίες συναντήσεις της κας Σπυράκη σε καφέ των Σκοπίων
Ασύλληπτο αλλά απολύτως αληθινό. Ένα χρόνο αργότερα μαθαίνουμε ότι ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει να δώσει στα Σκόπια ταυτότητα και όνομα.
Ένα χρόνο αργότερα μαθαίνουμε ότι αυτός ο πρωθυπουργός συζητούσε για την Μακεδονία του Ίλιντεν. Και ότι ο Ζάεφ τον προειδοποιούσε, ότι και να αλλάξει το αλυτρωτικό Σύνταγμά μας τώρα, θα το επαναφέρει η κυβέρνηση μετά.
Και όμως ο μοιραίος άνθρωπος της μεταπολίτευσης δεν έβαλε ούτε την απαραίτητη ρήτρα στη συμφωνία να παγώσει η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ εάν επανέλθουν τα αλυτρωτικά εδάφια στο Σύνταγμά τους.
Πολύ καιρό μετά μαθαίνουμε ότι και η Νέα Δημοκρατία έστελνε χαιρετισμούς στον Ζάεφ και ως απεσταλμένη του κ. Μητρσοτάκη, η κυρία Σπυράκη, έπινε καφέ μαζί του!!! Όπως είπε και η ίδια βλακωδώς και ηλιθίως, συναντήθηκε τυχαία μαζί του σε ένα καφέ!!!
Είναι ντροπή και για τη Ν.Δ. η οποία δείχνει τέτοια έλλειψη ευαισθησίας απέναντι σε ένα τόσο κρίσιμο και εθνικό θέμα.
Θα μπορούσε το γραφείο του κ. Μητσοτάκη να είχε δημοσιοποιήσει αυτή την τυχαία συνάντηση και να είχε λήξει εκεί το θέμα.
Και όχι να διοχετεύουν επιτηδείως και δολίως οι Γερμανοί ότι η Σπυράκη ανέλυσε στον κ. Ζάεφ τη δύσκολή θέση του κ. Μητσοτάκη που επιδιώκει να διατηρήσει ενωμένο το κόμμα αλλά του στέλνει χαιρετισμούς!
Χθες το πρωί, πράττοντας το καθήκον μας από αυτή τη μικρή ραδιοφωνική γωνία, αναδείξαμε τα δύο αυτά θέματα με τα οποία ασχολούνται όλες οι πρώτες σελίδες των σημερινών εφημερίδων και χθες το βράδυ όλα τα δελτία ειδήσεων!!!
Αναδείξαμε τα πρακτικά που αποκάλυψε η έγκριτη Καθημερινή και το άρθρο της ΦΑΖ, του Γερμανού δημοσιογράφου κ. Μαρτένς, που αποκάλυψε ότι ο Ζάεφ έλεγε στον Τσίπρα ότι τα Σκόπια θα επιστρέψουν στην αλυτρωτική πορεία και ο ανεκδιήγητος αυτός πρωθυπουργός, ο εθνοκτόνος, επέμενε να συνεχίζει τη διαπραγμάτευση με τους Σκοπιανούς!!!
Και τολμήσαμε χθες το πρωί την τεράστια πολιτική ευθύνη του κ. Μητσοτάκη να κρατάει μυστικά από το ελληνικό λαό, μη δημοσιοποιώντας τις τυχαίες συναντήσεις με τον κ. Ζάεφ. Την ώρα μάλιστα που ένας ολόκληρος λαός κόχλαζε με τις κινητοποιήσεις στην Αριστοτέλους και το Σύνταγμα.
Είναι μεγάλη εθνική ντροπή , είναι όνειδος να έχει μια χώρα πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα!!!
Είναι όνειδος να έχει και υπουργό Εξωτερικών τον Κοτζιά!!!
Είναι επίσης οιωνός μεγάλης εθνικής καταστροφής η πολιτική ηγεσία να ασκεί μυστική διπλωματία και να κρύβει από το λαό υποχωρήσεις, και προδοτικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον του Έθνους, των παιδιών του και των επόμενων γενεών.
Όσα αποκαλύπτονται δείχνουν ότι ο κ. Τσίπρας είναι ιδιοτελής, κοιτάει δηλαδή τη πολιτική του επιβίωση και τίποτα άλλο, είναι εκπληκτικά ανόητος και ανιστόρητος ή παίζει συνειδητά εθνοκτόνα παιχνίδια!!!
Σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρω είναι λίαν επικίνδυνος για τον ελληνικό λαό.
Από την άλλη πλευρά ο κ. Μητσοτάκης, πριν αγγίξει καν την αυτοδυναμία ή πριν πείσει για τις ηγετικές του ικανότητες, εμφανίζεται κρυψίνους και ευθυγραμμισμένος λίγο – πολύ με τις επιλογές του Τσίπρα και τις οδηγίες των ξένων προς την Αθήνα.
Δηλαδή τόσο στα μνημονιακά θέματα, τα θέματα οικονομικής κατοχής όσο και στα εθνικά θέματα, ακολουθεί κατά γράμμα τον Τσίπρα.
Η διαφορά τους είναι αυτός δεν κυβερνά και έχει την εξυπνάδα να μην υπόσχεται αφού κινείται πάνω στις ράγες του κ. Αλέξη.
Φίλες και φίλοι, όσοι βγήκατε στις πλατείες για να διαδηλώσετε για το μακεδονικό, όσοι δεν ρωτηθήκατε από τον πρωθυπουργό, μάθατε χθες ότι ο Τσίπρας είχε ειδοποιηθεί από τον Ζάεφ ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το Σύνταγμα των Σκοπίων και ότι εάν αυτό συμβεί, θα είναι πολύ προσωρινό.
Και όμως προχώρησε μαζί με τον ανεκδιήγητο Κοτζιά, που φώναζε ότι πέτυχε το δημοψήφισμα στα Σκόπια!!!
Επίσης μάθαμε από τα πρακτικά του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών των Σκοπιανών ότι ο Τσίπρας ανέλαβε να πείσει τον Μακρόν να κλείσει τα μάτια απέναντι στους όρους που δεν πληρούν τα Σκόπια για να ενταχθούν στην Ευρώπη.
Νεροκουβαλητής των Σκοπιανών ο κ. Τσίπρας μαζί με τον κ. Κοτζιά.
Ανοίξτε τώρα τα ραδιοφωνάκια να σας πω όλο το παρασκήνιο των χθεσινών αποκαλύψεων που έγιναν αμέσως μετά το αποτυχημένο δημοψήφισμα, το παταγώδες φιάσκο όπως το περιγράφουν εφημερίδες σε όλο τον κόσμο!!!
Πώς βγήκε στον αέρα ακριβώς μετά το δημοψήφισμα το δημοσίευμα της ΦΑΖ και πώς βγήκαν τα πρακτικά του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, που ουσιαστικά τελείωσαν όλα τα επιχειρήματα για μια συμφωνία που θα επιβιώσει και θα φέρει ειρήνη στην περιοχή.
Οι Γερμανοί φρόντισαν να βγουν στον αέρα;;; Οι Ρώσοι;;; Οι ίδιοι οι Σκοπιανοί;;;
Γιατί ο Ζάεφ έδωσε τέτοια αποκαλυπτική τροφή στην γερμανική εφημερίδα;;;
Πολύ δυνατή η αποκάλυψη της Καθημερινής. Ποιες ήταν οι πηγές;;; Οι Γερμανικές;;; Οι Σκοπιανές;;; Οι Ρωσικές;;;
Αυτό που βγήκε στον αέρα λέει ότι η ελληνική κυβέρνηση έπαιξε παιχνίδια στη πλάτη οτυ ελληνικού λαού και τον πρόδωσε.
Την ίδια ώρα βγαίνουν πληροφορίες ότι ο Μητσοτάκης είναι σχεδόν καρμπόν Τσίπρας και ότι μπροστά στην εξουσία βάζει σε δεύτερο πλάνο τον ελληνικό λαό.
Πως μπορεί οτιδήποτε να σταθεί χωρίς λαϊκή ετυμηγορία τόσο στα Σκόπια όσο και στην Αθήνα;
Ήδη η Μόσχα χαρακτηρίζει όπως και ο Ιβάνοφ άκυρο το δημοψήφισμα, καταγγέλλοντας τις πιέσεις των Δυτικών στους Σκοπιανούς!!!
Χαρακτηρίζει επίσης άκυρη την συμφωνία των Πρεσπών, όπως και ο Ιβάνοφ και η σκοπιανοί αντιπολίτευση!!!
Εφόσον δεν προσήλθε το 50% να ψηφίσει, τίποτα δεν είναι έγκυρο λέει η Μόσχα, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τον πρόεδρο και την αντιπολίτευση στα Σκόπια.
Μάλιστα απειλεί με βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας στον ΟΗΕ.
Πολλοί εκτιμούν ότι ο Ζάεφ σύντομα, όπως και ο Τσίπρας θα χάσουν τις εκλογές και ο Σκοπιανός θα έχει ανώμαλη προσγείωση.
Εδώ στην Αθήνα φίλες και φίλοι, η κυβέρνηση έστρεψε τα πυρά της προς τη Ν.Δ. για το θέμα των τυχαίων συναντήσεων της κας Σπυράκη με τον κ. Ζάεφ, η δε Πειραιώς πρόβαλλε όλη αυτή την άθλια στάση του κ. Τσίπρα και όλη τη μυστική διπλωματία που αποκαλύφθηκε με τα πρακτικά στα Σκόπια και με τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου και ειδικά αυτό της ΦΑΖ.
Εδώ στην Αθήνα επικρατεί τρικυμία εν κρανίω!!!
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φωνάζει ότι δικαιώθηκε και ότι καλώς δεν έριξε την κυβέρνηση μέχρι σήμερα για την οποία αποκαλύπτεται ένα τόσο δύσοσμο παρασκήνιο σε βάρος των συμφερόντων της χώρας.
Ο κ. Καμμένος φωνάζει καλώς δεν ανέτρεψε την κυβέρνηση τον Ιούνιο και ότι παραμένει σταθερός στις αρχές του αλλά δεν λέει κουβέντα για όσα αποκαλύπτονται σχετικά με τις συνομιλίες Ζάεφ – Τσίπρα και στα πρακτικά των πολιτικών αρχηγών στο γειτονικό κρατίδιο.
Πρόκειται για ένα κόμμα, δηλαδή οι ΑΝΕΛ, που σύντομα θα εξαερωθούν.
Η τρικυμία εν κρανίω επεκτείνεται πλέον και προς τη πλευρά του ΠΑΣΟΚ με την κα Γεννηματά να ανακαλύπτει, αφού τόσο καιρό περιέλουσε τον κ. Τσίπρα με κατηγορίες και χαρακτηρισμούς, ότι μπορεί να γίνει μεγάλος συνασπισμός Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ!
Όπως αντιλαμβάνεστε, στην κατεχόμενη γη, ουσιαστικά κανείς δεν θέλει πρόωρες εκλογές!!!
Δεν πρέπει να μας παραμυθιάζουν και εμείς μετά από 8 χρόνια μνημονιακής εμπειρίας να τους πιστεύουμε!!!
Ο Τσίπρας στηρίζεται στους ξένους πάτρωνές του .ν Μητσοτάκη που δεν διεγείρει τα λαϊκά στρώματα και δεν εμπνέει τις μάζες να αντισταθούν.
Ο Κυριάκος θέλει να παραμείνει ο Τσίπρας μήπως τυχόν λόγω πολιτικής φθοράς την αυτοδυναμία ή να αποφύγει τις καυτές πατάτες που θέλει να περάσει στην αγκαλιά του ο κ. Τσίπρας.
Η κα Γεννηματά είναι ουσιαστικά ένα αδιάφορο πολιτικό πρόσωπο, απολύτως ευθυγραμμισμένο με τις Βρυξέλλες και το μνημόνιο, που γνωρίζει ότι ο ρόλος του ΚΙΝΑΛ, όπως λένε το ΠΑΣΟΚ, είναι συμπληρωματικός και αποτελεί μηχάνημα ορθοπεδικής στήριξης για την επόμενη κυβέρνηση.

. .

..

. . . ..



Πηγή