Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και του πολιτισμικού μαρξισμού έχουν δύο μεγάλους εχθρούς: το έθνος και τον κανονικό άνθρωπο. Κατά βάση αυτοί οι σαλεμένοι ιεχωβάδες, που όμως πιστεύουν και στη βία, πολεμούν τη Φύση και την Ιστορία. Λαθραίοι, απάτριδες, παρενδυτικοί και παντός είδους σεξουαλικά παρεκκλίνοντες, περί τα 62 φύλα, πρεζόνια, ισλαμιστές και άλλα παραδείσια πτηνά είναι ο νταλκάς τους, οι άξιοι λόγου και υποστήριξης. 
Αναδημοσίευση από: dimokratianews.gr
Από το Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*
Η Μαρία στο Αγρίνιο δέχτηκε ανύποπτη ναυτική φωτοβολίδα με ευθεία βολή στο πρόσωπό της, τα οστά του οποίου, σαγόνι, μύτη, δόντια, διαλύθηκαν. Νέο κορίτσι. Δεν την επισκέφθηκε ούτε τη φώναξε στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.
Τσαμπουκαλεύτηκε ο Κωνσταντινέας με κάτι πιτσιρικάδες, γιατί του θίξανε το κουρελόχαρτο των Πρεσπών, και πήγε κοτζάμ Αρχηγός της Αστυνομίας στην Καλαμάτα, ενώ έδωσαν συνέντευξη ο Σκουρλέτης και ο Κατρούγκαλος παρουσία της ίδιας της μουσάτης Ζαν ντ’ Αρκ της καψοκαλύβικης Αριστεράς.
Ολο δε το σύστημα των αποστόλων του μαρασμού, από κυβέρνηση ως ΜΜΕ, με πρωτοφανές μίσος και φασιστοειδή υστερία, ηρωοποιεί έναν δύστυχο, που όσο ζούσε κανείς από τους σήμερα διαρρηγνύοντες τα ιμάτιά τους δεν τον βοήθησε αποτελεσματικά να ξεφύγει από την πρέζα, γενεσιουργό αιτία πολλών από τα προβλήματά του, η οποία όμως ήταν επιλογή του και όχι άλλοθι. Η δε σαλεμένη φάλαγγα της παρακμής εφηύρε και νέο όρο, «τοξικοφοβικός».
Είμαστε ίσα κι όμοια, λένε, οι κανονικοί άνθρωποι με τα πρεζάκια, οι νομοταγείς με τους παράνομους, οι διαταραγμένοι που αυτοεξευτελίζονται και ξεφτιλίζουν και το πρόσωπο του Ανθρώπου, προσπαθώντας να αγιοποιήσουν την αρρώστια, την παρακμή, το έγκλημα, την έκπτωση του ανθρώπου, την πρέζα, την πορνεία, ακόμη και προφανείς ψυχικές διαταραχές. Ο κανονικός άνθρωπος είναι υπό διωγμό, στοχοποιείται, το έθνος και η πατρίδα βάλλονται.
Περήφανος ο Βίτσας που φτιάχνει μία «άλλη Ελλάδα», εχθρική για τους Ελληνες και τίγκα στους παράνομους μουσουλμάνους, συμπληρώνω. Από τα βάθη του κοινωνικού βούρκου, τον οποίο αναδεύει η κρίση, έχουν βγει στον αφρό ψοφίμια και σκουπίδια και μας κουνάνε το δάχτυλο. Κοροϊδεύουν τους νοικοκυραίους τα εκτοπλάσματα του υποκόσμου, του περιθωρίου. Οι τεμπέληδες τους εργατικούς, τα ρεμάλια τους γονείς που αγωνίζονται να αναθρέψουν τα παιδιά τους, κλέφτες, χασικλήδες και κοκάκηδες τους ανθρώπους που ζουν έντιμα, απάτριδες λοιδορούν την πλειονότητα που αγαπά την πατρίδα, τη Μάνα όλων μας.
Χυδαιολογούν, χλευάζουν, στοχοποιούν και ποινικοποιούν ως «φασιστική» κάθε αντίδραση στα αίσχη κατά των εθνικών συμφερόντων και στην αντισυνταγματική και αντεθνική πολιτική στην Παιδεία. Αυτή η ολοκληρωτική, χυδαία και όζουσα επίθεση στην πλειονότητα των κανονικών ανθρώπων συμπιέζει κάθε μέρα το κοινωνικό ελατήριο.
Η απάντηση αργά ή γρήγορα θα έρθει από το οργισμένο κοινωνικό σώμα που θα κάνει επιλογές κάθαρσης απέναντι στην «πολιτική ορθότητα» και μία νέα εξουσία σαν τεράστια σκούπα θα σαρώσει τη χώρα και θα στείλει ξανά το σκουπιδαριό εκεί που πρέπει, και θα αποκαταστήσει την κανονικότητα. Ο,τι ανήκει στον υπόνομο θα επιστρέψει στον υπόνομο.
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.