Κόκκινο χτυπάει η γελοιότητα στου κόλπους των ΑΝΕΛ , λόγω των απέλπιδων προσπαθειών τους να διατηρήσουν τις καρέκλες της εξουσίας. Μετά τις ηρωικές διακηρύξεις του ακομβίωτου ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν φέρει στη Βουλή την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, σειρά πήρε ο εταίρος «Μακεδονομάχος» Κατσίκης σιγοντάροντας τα περί πτώσης του Αλέξη.
Από: antinews.gr
Στο μεταξύ ένας άλλος αγωνιστής των ΑΝΕΛ, ο Παπαχριστόπουλος, που λόγω της στιβαρής στήριξής του στην λαοπρόβλητη κυβέρνηση μπορούμε να πανηγυρίζουμε την έξοδο από τα μνημόνια, παρέδωσε τα όπλα του… μακεδονικού αγώνα και βρίσκεται με το… ένα πόδι στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς δήλωσε ότι διάκειται θετικά στη συμφωνία.
Τη σκυτάλη πήρε ο γίγας της πολιτικής Ζουράρις ο οποίος ναι μεν διαφωνεί με την συμφωνία, αλλά δεν διατίθεται να ρίξει την κυβέρνηση. Δηλαδή, να βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα κι αυτοί να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τους καρπούς της εξουσίας. Σολομώντας ο άτιμος…
Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο. Θα προτείναμε στον Πρόεδρο Πάνο να το κλείσει το μαγαζί και να πάνε όλοι μαζί στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ μπας και διασωθούν.
Ας πάει το παλιάμπελο Πρόεδρε. Ούτε τους δικούς σου δεν πείθεις πια για την άδολη υπεράσπιση των μακεδόνικων εδαφών.
Διότι αν πραγματικά πίστευες αυτά που λες θα είχες ήδη ρίξει τον συνεταίρο και ίσως να σε πίστευαν τόσο οι πολίτες όσο και οι βουλευτές σου για τις αγνές προθέσεις σου.
Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι όποιος πατάει σε δυο βάρκες πέφτει στη θάλασσα.
Πλέον το μόνο στήριγμά σου είναι ο πατριωτισμός των Σκοπιανών. Μόνο αν δεν περάσει το δημοψήφισμα στα Σκόπια έχεις ελπίδες να επιβιώσεις πολιτικά.
Διαφορετικά αν περιμένεις να έρθει η συμφωνία στη Βουλή, κι αφότου σιγουρευτείς ότι θα περάσει από πρόθυμους αριστερούς και λοιπούς μηδίσαντες ρίξεις τον μικρό Αλέξη, είναι δεδομένο ότι το εκλογικό μαύρισμα θα είναι ολοκληρωτικό.
Για να μην ταλαιπωρείσαι λοιπόν… στο επικρατείας του συντρόφου και γρήγορα…

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.