Δηλώσεις του Γιώργου Τράγκα … «Κώστα είναι ντροπή, αυτό που συμβαίνει δεν είναι έντιμο. Ο Μητσοτάκης είναι αυτός που είναι, αλλά δεν είναι έντιμο. Να παίρνεις “μισθό” από τις ψήφους των Νεοδημοκρατών και ταυτόχρονα να βγαίνουν όλοι αυτοί και να δημιουργούν σύγχυση και να ροκανίζουν τη ΝΔ.»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ
Ο σχολιασμός …
Συμφωνώντας κατ’ αρχάς με τον κ. Τράγκα ο οποίος προφανώς ομιλεί για την κ. Παπακώστα η οποία συμμετέχει στην κυβέρνηση των ΣυριζΑνέλ και δήλωσε ότι “ο Καραμανλισμός υπηρετεί το ενιαίο εθνικό μέτωπο” θέλω να επισημάνω ότι συχνά πυκνά ακούμε από τους απογοητευμένους ανώνυμους και επώνυμους Νεοδημοκράτες να κατονομάζουν τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή ως Εθνικό Κεφάλαιο της παράταξης και της Χώρας μας.
Μάλιστα πολλοί από αυτούς λένε ότι θα πρέπει να επανέλθει σύντομα στην Πολιτική σκηνή για να μας βγάλει από την δύσκολη θέση!!!
Αλήθεια ποια ήταν τα έργα της Πρωθυπουργικής θητείας του κ. Καραμανλή τα οποία μπορούν να τον καταστήσουν υποψήφιο σωτήρα μας?
Για εμένα τίποτα σημαντικό πέρα από το ότι είναι ανιψιός του μακαρίτη (Εθνάρχη κατά αυτούς) Κωνσταντίνου Καραμανλή!
Βέβαια στο διάβα της ιστορίας έχει αποδειχτεί πως κατά καιρούς η παραπάνω λέξη ερμηνεύεται και προσδίδεται σε κάποιους καθαρά με σκοπό να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα της εκάστοτε πολιτικής άρχουσας εξουσίας και τάξης και για αυτό οι “Σοβαροί” Ιστορικοί και μελετητές της παγκόσμιας ιστορίας δεν χρησιμοποιούν τέτοιους χαρακτηρισμούς για πολλά πρόσωπα τα οποία κάποιοι για τους παραπάνω λόγους χαρακτηρίζουν Ηγέτες, Εθνάρχες κ.τ.λ.
Ας επανέλθουμε όμως στα σημερινά δηλ. στο δικό μας “Εθνικό κεφάλαιο” τον κ. Κώστα ή Κωστάκη Καραμανλή ο οποίος όπως λένε στην Πρωθυπουργία του προσέγγισε τους Ρώσους δημιουργώντας κόντρα με τους Αμερικανούς οι οποίοι μετά τον υπονόμευσαν . τέλος τον έριξαν από την εξουσία.
Μάλιστα ακούσαμε και διαβάσαμε ακραία σενάρια τα οποία αναφέρουν απειλές κατά της οικογένειας του αλλά και απόπειρες δολοφονίας του ιδίου!
Εδώ λοιπόν αν ίσχυαν τα παραπάνω θα έπρεπε να λειτουργήσουν τα στοιχεία που θα τον χαρακτήριζαν σε πραγματικό Ηγέτη 10.000.000 ανθρώπων δηλ. να έβγαινε και να κατάγγελλε δημόσια στον λαό του τις απειλές και τις απόπειρες εναντίον του ζητώντας την στήριξη του και θα βλέπαμε τότε αν θα τολμούσε να το πειράξει κανένας.
Αλλά ο κ. Καραμανλής τότε (αν πραγματικά συνέβησαν τα όσα λένε) αποδείχτηκε Χέσ@ης και όχι Ηγέτης γιατί “παρέδωσε” την εξουσία στον “Αμερικανό” Γιώργο Παπανδρέου (ο οποίος μας οδήγησε στις σημερινές ολέθριες καταστάσεις) και από τότε όπως είναι γνωστό “σιώπησε” ψηφίζοντας μάλιστα και όλα τα μνημόνια!
Από τα γεγονότα φαίνεται ολοκάθαρα πως είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας Καραμανλή (θείου και ανιψιού) να φεύγουν ως “λαγοί” τις κρίσιμες στιγμές εγκαταλείποντας τον λαό στην μοίρα του ποντάροντας προφανώς στην βραχεία μνήμη του μια και όπως είναι γνωστό τον “αυτοεξόριστο” στην Γαλλία θείο τον επαναφέραμε μετά την πτώση της Χούντας ως ήρωα!.. τον κάναμε Πρωθυπουργό, Πρόεδρο και τον χρίσαμε Εθνάρχη, τον δε Ανιψιό επιτρέπουμε τώρα να τον ονομάζουν κάποιοι Εθνικό κεφάλαιο!!!
Υποσημείωση
Η προσωπική μου αίσθηση και άποψη είναι ότι η “μουγκαμάρα” του για όλα όσα βιώνει και βιώσε ο Ελληνικός λαός από τους Συριζαίους αλλά και από τους προηγούμενους ίσως οφείλεται στα όσα λένε κάποιοι ότι “ακούγονται” στην περιβόητη κασέτα του “γνωστού” Θέμου σε εκείνη την “περίεργη” ιστορία του Ζαχόπουλου ο οποίος (μετά την ομολογουμένως απίστευτη “τύχη” του να διασωθεί από την “πτώση” του από τον 5ο όροφο) όλως τυχαίως εξαφανίστηκε διά μαγείας …. από την δημοσιότητα!
Το δε ΡωσοΑμερικάνικο παραμύθι το συντηρούν για να τον επαναφέρουν πιθανόν ως Πρόεδρο γιατί όπως είναι γνωστό ένα “εκβιαζόμενο” άτομο σε ανώτατη θέση είναι πάντα πιο …. χρήσιμο για αυτούς!!!

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.