[ccpw id="136103"]

Είναι απίθανο, είναι εκπληκτικό, είναι εξοργιστικό, η αφέλεια και η μακαριότητα με την οποία ζουν κάποιοι, εγκλωβισμένοι στον εδώ μικρόκοσμο μας. Εμείς εδώ νομίζουμε ότι ο κόσμος χωρίζεται σε Δεξιούς και Αριστερούς, σε Συντηρητικούς και Προοδευτικούς, σε ΣΥΡΙΖΑίους και Νεοδημοκράτες.
Του Κώστα Βουλγαράκη
Οι έξω όμως, οι ξένοι, ξέρουν καλά ότι ο κόσμος χωρίζεται σε Γερμανούς, σε Αμερικάνους, σε Ιταλούς, σε Κινέζους και σε Έλληνες. Όταν μιλά και υπογράφει λοιπόν η Μέρκελ, δε λένε υπέργαψαν οι Χριστανοδημοκράτες, αλλά ότι υπέγραψαν οι Γερμανοί.
Έτσι ακριβώς ισχύει (ευτυχώς ή δυστυχώς) και για την Ελλάδα. Υπέγραψε ο Σαμαράς, άρα υπέγραψαν οι Έλληνες, υπέργαψε ο Τσίπρας, άρα υπέγραψε η Ελλάδα τελεία και παύλα. Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση.
Τα είδαμε και με τα Μνημόνια: ότι ακριβώς υπέγραψε ο Παπανδρέου, ίσχυσε για Σαμαρά και Τσίπρα, ότι υπέγραψε ο Σαμαράς, ίσχυε και για Τσίπρα (ούτε νταούλια, ούτε Κούγκια, ούτε σκισίματα).
Έτσι λοιπόν και ότι υπέγραψε ο Τσίπρας, θα ισχύσει, για τους ΠΑΝΤΕΣ επόμενους, ότι και να λένε.
Και ερχόμαστε στην περιβόητη «Συμφωνία της Μεγάλης Απάτης», τη Συμφωνία των Πρεσπών για το Μεκεδονικό. Μετά την υπογραφή στις Πρέσπες η Συμφωνία είναι πλέον ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, ότι και να λένε, ότι και αν γίνει εδώ μέσα και μάλιστα είτε κυρωθεί από την Ελληνική Βουλή, είτε όχι!! Όποιος πιστεύει το αντίθετο, αυταπατάται και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο, βερμπαλίζεται, λέει συνειδητά ψέματα.
Εφόσον η Συμφωνία κυρωθεί από τα Σκόπια, τότε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., αλλά και όλοι οι άλλοι Διεθνείς Οργανισμοί, θα έχουν δύο (2) επιλογές:
– Είτε να πανηγυρίσουν όλοι αγκαλιά, την αποδοχή (κύρωση) της Συμφωνίας και από την Ελλάδα
– Είτε να απομονώσουν ως «αναξιόπιστη» την Ελλάδα (βλ. δηλώσεις Γ.Γ. ΝΑΤΟ), να την παρακάμψουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να εντάξουν τα Σκόπια στους Οργανισμούς και να αφήσουν μόνη της, την Ελλάδα, να την φωνάζει FYROM
Λυπάμαι, αλλά κάποιοι φαίνεται ότι δεν έχουν ενηλικιωθεί ακόμα. Διότι εμένα, πριν ακόμα φτάσω στη ενηλικίωση μου, ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, μου μετέφερε την πραγματική «Λαϊκή Σοφία», αυτή που είναι δοκιμασμένη, αλάνθαστη και παντοτινή αληθινή:
«Την υπογραφή σου και την “αυτή” σου, να προσέχεις που την βάζεις»

. .

..

. . . ..

Πηγή