Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχωρά ο θρυλικός Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με τη ομώνυμη σελίδα στο Facebook:
Πριν από ένα χρόνο, τέτοιες μέρες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έλαβε από τους διαχειριστές του Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, το mail της φωτογραφίας, όπου με αυτό θα μπορούσε να ρίξει από τότε την κυβέρνηση.
Και ο Κυριάκος, αντί να αδράξει την ευκαιρία και να απαλλάξει τη χώρα από τον καρκίνο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πέταξε το mail στα απορρίμματα.
Το μόνο που έκανε, ήταν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους προς τους δημοσιογράφους, να πει κάποια στιγμή, σε μία αποστροφή του λόγου του και σε άσχετο θέμα και χρόνο, πως αυτός δεν παίζει με τους θεσμούς.

Με τους δημοσιογράφους, να κοιτάει ο ένας τον άλλο με απορία, χωρίς να καταλαβαίνουν γιατί ο Κυριάκος έκανε αυτή την αναφορά.
Όμως η αναφορά αυτή, έγινε αποκλειστικά και μόνο για μας,
Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι αρχικά μείναμε έκπληκτοι, βλέποντας τον Κυριάκο να αφήνει ένα τέτοιο στοιχείο, το οποίο και θα τον έκανε την επόμενη μέρα πρωθυπουργό, καθώς εκείνο το χρονικό διάστημα, η κυβέρνηση ήταν υπό κατάρρευση και ο Τσίπρας κρέμονταν κυριολεκτικά από μία κλωστή.
 
Άλλωστε, αυτό το στοιχείο βρισκόταν στην κατοχή μας από τον Ιούνιο του 2015.
Απλά επιλέξαμε να το δημοσιοποιήσουμε εκείνη τη στιγμή, καθώς τη θεωρήσαμε ως την πλέον κατάλληλη.
 
Ο Κυριάκος όμως είχε άλλη άποψη.
Αρχικά, υποθέσαμε πως οι άριστες σχέσεις του Προκόπη Παυλόπουλου με το Μητσοτακαίικο και δεν μιλάμε απλά για άριστες σχέσεις, αλλά για κάτι πολύ περισσότερο, που μάλιστα λεπτομέρειες γνωρίζουν ελάχιστοι, αυτές οι σχέσεις λοιπόν, ίσως να ήταν που συγκράτησαν τον Κυριάκο.
Μετά από λίγους μήνες όμως, αντιληφθήκαμε την πραγματική αιτία.
 
Που δεν ήταν άλλη, από την συμφωνία του Κυριάκου με τους Ευρωπαίους, να μην οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, πριν ο Τσίπρας ολοκληρώσει την ονοματοδοσία των Σκοπίων.
Για τόσο στημένο παιχνίδι μιλάμε.
Ο Κυριάκος, που από την επομένη που έγινε αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία, ζητούσε εκλογές, κορόιδευε τον κόσμο.
 
Έστηνε παραστάσεις με καραγκιοζιλίκια, ενώ ποτέ στην ουσία δεν πίστευε τίποτε απ΄αυτά που έλεγε.
 
Εμείς του δώσαμε τις εκλογές στο πιάτο και αυτός πλήρωνε τρολλ, να μας συκοφαντούν και να λένε πως παίζουμε το παιχνίδι της κυβέρνησης.
Αλήθεια Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα χρόνο μετά και έπειτα απ΄όλα αυτά, βγες σήμερα στο Νεοδημοκράτη και πες, ποιός είναι αυτός που παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης, εμείς ή εσύ και το επιτελείο σου.
Σε λίγες μέρες ανεβαίνεις στη ΔΕΘ.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε, να βρεθεί ένας πραγματικός δημοσιογράφος, κάτι διαφορετικό από τα έμμισθα παπαγαλάκια που σε περιστοιχίζουν και να σου αναφέρει το περιστατικό, ρωτώντας σε, αν είναι αλήθεια, ή έχει γραφεί έστω και ένα ψέμα, στο παρών δημοσίευμα.
Και τότε, περιμένουμε να δούμε, τί απολογία θα δώσεις στους Νεοδημοκράτες.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.