Μετά το παραμύθι για νήπια, περί εξόδου της κατεχομένης Ελλάδος από τα Μνημόνια, που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την πανέμορφη Ιθάκη, φτάσαμε στις βαρύγδουπες εξαγγελίες στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Από μια αίθουσα την οποία είχαν πλημυρίσει εγκάθετοι του Συστήματος των Μπολσεβίκων της κυβερνήσεως! Καλοπερασάκηδες, που δεν είχαν να φάνε και τώρα με την Εξουσία λίγδωσε το αντεράκι τους! Τερατογεννήσεις του “αριστερού σωλήνα”, “στημένα ανθρωπάκια”, να οποία χειροκροτούσαν τις παπαρολογίες του μεγαλύτερου λαοπλάνου Πρωθυπουργού της πολιτικής ιστορίας μας.
Και από έξω, το ξύλο έπεφτε σύννεφο! Βόμβες μολότοφ, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, μάχη σώμα με σώμα του εξαθλιωμένου και προδομένου λαού της Μακεδονίας μας με τις κρατικές φασιστικές δυνάμεις της “ελληνικής” Αστυνομίας και των πρακτόρων του FBI και της CIA.
Ενός λαού που κραύγαζε, ότι αυτός ο Πρωθυπουργός είναι πλέον ανεπιθύμητος για την Πατρίδα. Και ο νέος “Μαδούρο” να λέγει, πως για την προδοτική για τα ελληνικά συμφέροντα της Ελλάδος, Συμφωνία των Πρεσπών, συμφωνεί το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας! Δηλαδή, αυτόν τον φτύνουν κι εκείνος μας λέγει ότι ψιχαλίζει.
Φταίει όμως, κι ο ελληνικός λαός, που πάντοτε θέλει να ακούει ευχάριστα ψέματα από τους υποψήφιους πρωθυπουργούς και τρέχει στη συνέχεια και τους ψηφίζει για να κατσικωθούν στο σβέρκο του.
Αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη, την φέρνουν τα ΜΜΕ.
Αυτοί οι δημαγωγοί δημοσιογράφοι. Οι τυχοδιώκτες, οι τσαρλατάνοι, οι λαϊκιστές, οι φασίστες της ελεύθερης – τάχατες – δημοσιογραφίας. Που ξεπέρασαν σε “μαύρη” προπαγάνδα ακόμη και τον Γιόζεφ Γκαίμπελς, τον υπουργό προπαγάνδας του Αδόλφου Χίτλερ.
Που μέσα από τις “κίτρινες” σελίδες της Kontra News, “Της εφημερίδας των Συντακτών”, της Αυγής και του Documento, κάνουν το άσπρο – μαύρο και προσπαθούν να διατηρήσουν στην Εξουσία τον απόγονο του ΕΑΜ (σ.σ. Ενισχύσατε Αδελφούς Μόσχας).
Ας αντιληφθεί ο ελληνικός λαός, ο οποίος άνδρωσε αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα, πως ο ίδιος πρέπει να τους ρίξει στα εκλογικά ποσοστά του 2,99%!
Ας ξεκινήσει, πρώτα από εκεί, η επόμενη ημέρα του λαού μας.
Ας θυμόμαστε πάντα με θυμό , όλους αυτούς που έπνιξαν συνανθρώπους μας στην Μάνδρα και όλους αυτούς που έκαψαν στο Μάτι κι ας γεμίζει με οργή το χέρι μας, όταν θα πάμε να ψηφίσουμε!
Για τον λόγο αυτό, ποτέ μα ποτέ πια αριστερά!

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.