Από το να ψηφίσω γραφείο τελετών προτιμώ να ψηφίσω και με τα δύο χέρια την άλλη πλευρά, σχολίασε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή «Εν Αθήναις» και στα Παραπολιτικά 90.1, όπου τον ακούτε καθημερινώς 8:00 – 11:00.
Από: crashonline.gr
Μετά τη δήλωση του Ρέγκλινγκ στείλτε κόλλυβα στο Μαξίμου, φεύγουν μας αποχαιρετούν. Τέλος το Χίλτον για τους θεσμούς, που επιστρέφουν στα υπουργικά γραφεία. Το βολικό και εξυπηρετικό παιδί φεύγει. Από χθες η χώρα εισήλθε στη ζώνη του λυκόφωτος. Τα κλιμάκια των θεσμών θα περάσουν από μαγνητική τα στοιχεία για την πορεία των δημοσιονομικών της χώρας.
Ούτε ο Καμμένος είναι η ΝΔ,ούτε η Παπακώστα είναι η καραμανλική σκέψη και ο Καραμανλής αφήνει όλους αυτούς να βγαίνουν και να εκπροσωπούν το θείο του. Όσοι διέγραψε το Μητσοτακέικο, πέρασαν απέναντι πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Η Γεννηματά δεν έχει δει τους πασοκτζίδες που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ από Μαριλίζα, μέχρι Μπόλαρη και Σπίρτζη ολόκληρη η λίστα του ανδρεοΠΑΣΟΚ και γεωργιοΠΑΣΟΚ.
Ποτέ δεν περίμενα η καραμανλική σκέψη να είναι στα πόδια της Γεροβασίλη.
Οσοι είμαστε πάνω από 63 ετών και περπατάμε, είμαστε κοτσονάτοι, ή θέλουμε να πιάσουμε τα χρόνια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πάμε απέναντι μονοκούκι. Το 25% συν όλοι οι κάτοικοι της Μακεδονίας, δεν έχουμε καμία δουλειά με αυτό τον σχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Θα τους κηδέψουμε εμείς πολιτικά.
Αυτά που είπες δεν μπορείς να τα κάνεις είπε ο Ρέγκλινγκ στον Τσίπρα. Είπε στον Τσίπρα, πήγαινε στις κάλπες αγόρι μου στην ασφάλεια της αντιπολίτευσης. Ηρθε η ώρα του άλλου, που λέει ότι είναι ειλικρινής και θα αποτελέσει τη συνέχεια του ελληνικού κράτους. Ο Τσίπρας εξυπηρέτησε τους δανειστές, αναγνώρισε τα Σκόπια δίνοντας εθνότητα και γλώσσα, υλοποίησε τις σελίδες του μνημονίου. Τώρα θέλουν μια κυβέρνηση φρέσκια και ας είναι από παλαιωμένα υλικά. Αυτό θέλουν οι δανειστές, μια νέα κυβέρνηση που θα κληθεί να περπατήσει τις γρανιτένιες πλάκες της απόλυτης εφαρμογής των συμφωνηθέντων.
Τσίπρας – Καμμένος είναι μισητά πρόσωπα και δεν αντέχουν να εφαρμόσουν περικοπή συντάξεων και μείωση αφορολόγητου. Κακά τα ψέμματα, ο Αλέξης υπήρξε το καλύτερο παιδί για τους μανδαρίνους των Βρυξελλών. Τώρα πρέπει να πάρει ως μεγάλο δώρο από τους δανειστές που τον αξιοποίησαν, την ασφάλεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί από εκεί θα ελέγχει διάφορα για τις προεδρικές. Αν δεν φύγει τώρα, θα εξαϋλωθεί. Ηδη ο συνεταίρος του θεωρείται εξαερωμένος. Δεν αντέχει ο Αλέξης χωρίς τον Πάνο, τον φροντίζει καλά, επομένως θα πρέπει να τον κρύψει στην αγκαλιά του στην αντιπολίτευση.
Υπάρχει πράσινο φως για την αλλαγή στην Ελλάδα. Ο κόσμος θα πάρει μεγάλη ανάσα… Εφυγε η χολέρα…. έφυγε η πανώλη.
Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο Κυριάκος, για να εφαρμόσει με γερμανική πειθαρχία όσα υπέγραψε ο Τσίπρας. Τουλάχιστον δεν είναι ψεύτης, δεν φτύνει στα μούτρα τον ελληνικό λαό. Είναι φάτσα αντιλαϊκή αλλά δεν λέει ψέμματα. Θα βήχει η Μέρκελ και θα κρυολογεί ο Κυριάκος. Τσίπρας, Φλαμπουράρης, Παππάς, θα πάνε να χωνέψουν στην αντιπολίτευση.
Η συμφωνία των Πρεσπών είχε συμφωνηθεί στα μνημονιακά κόμματα. Όλοι είχαν προειδοποιηθεί ότι ο Τσίρπας θα υπογράφει αβέρτα – κουβέρτα. Γι΄αυτό και ο Κώστας Καραμανλής, μετά έγινε κότα λιράτη, μεγάλη. Γι΄αυτό και δεν υπήρξαν αντιδράσεις από το Καραμανλικό περιβάλλον, το οποίο μπήκε ως μόσχευμα στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.