Καραμπόλες και “μαχαιρώματα” – Χαµός γίνεται στη Β’ Πειραιώς µε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των επόµενων εθνικών εκλογών. Η «άφιξη» του Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο οποίος κινείται πολύ δραστήρια τον τελευταίο χρόνο και θα έχει στήριξη από τον κοµµατικό µηχανισµό, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει αναταραχή στους νυν βουλευτές.

Αναδημοσίευση από: parapolitika.gr

Πρόκειται για τον ∆ηµήτρη Βίτσα, την Εύη Καρακώστα, τη Νίνα Κασιµάτη και τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόµου -εκ µεταγραφής από την Ενωση Κεντρώων. Με δεδοµένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συρρικνωθεί εκλογικά, οι νυν βουλευτές γνωρίζουν ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χάσουν την έδρα τους και έτσι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής προετοιµάζεται για µεταφορά σε άλλη Περιφέρεια.
Οι πληροφορίες από την Κουµουνδούρου αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν να είναι υποψήφιος στον ∆υτικό Τοµέα της Β’ Αθηνών, χωρίς να αποκλείεται και το Επικρατείας. Αλλωστε, ο κ. Βίτσας χαίρει της εκτίµησης του Αλέξη Τσίπρα από την εποχή που ήταν γραµµατέας του κόµµατος αλλά και παλαιότερα.
Σε ό,τι αφορά τη «µεταγραφή» είναι πιθανόν να µεταφερθεί στην Α’ Πειραιώς -καθώς κατάγεται από τα Κύθηρα- ενώ αναµένεται να κορυφωθεί η σκληρή σύγκρουση που έτσι κι αλλιώς υπάρχει ανάµεσα στις κυρίες Καρακώστα και Κασιµάτη.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.