[ccpw id="136103"]

MichaelGaida / 3478 images
Η “Γενιά του Πολυτεχνείου” (ΓτΠ) δίνει τα ρέστα μας. Σε ευρώ και σε εθνική κυριαρχία. Προφανώς για να πάρουν παράταση κανένα εξάμηνο στις υπογεγραμμένες μειώσεις στις πρόωρες συντάξεις, πούλησαν τη Μακεδονία.
Του Άγη Βερούτη
Από: capital.gr
Τα “παιδιά” της ΓτΠ πούλησαν την ψήφο τους ακριβά για μια ακόμη φορά στον πλειοδότη, ώστε να διατηρήσουν αναντίστοιχες με τις εισφορές τους συντάξεις. Πολύ ακριβά.
Το κακό για την υπόλοιπη χώρα είναι καταρχήν ότι ο πλειοδότης πληρώνει με τους φόρους όλων των υπολοίπων, και κατά δεύτερον ότι το τίμημα ήταν η απώλεια της ελληνικότητας της Μακεδονίας, με κυβερνητική απόφαση και χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός Λαός!
Οι Σκοπιανοί θα κάνουν δημοψήφισμα για το αν δέχονται τις παραχωρήσεις που έκανε εξ ονόματος της Ελλάδας η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Οι Έλληνες δεν θα κάνουν δημοψήφισμα για εκείνα τα οποία παραχωρούν για την τωρινή και τις επόμενες γενιές στα Σκόπια. Ειρωνεία. Ή μάλλον ύβρις.
Είναι εξοργιστικό για οποιονδήποτε φυσιολογικό άνθρωπο να βλέπει αυτά που σιγά-σιγά αποκαλύπτονται, αναφορικά με το ξεπούλημα τόσο της μακεδονικής ιθαγένειας όσο και της μακεδονικής γλώσσας, σε ανθρώπους οι οποίοι καμία σχέση δεν έχουν στην πλειονότητά τους με την πραγματική Μακεδονία.
Ουσιαστικά η σημερινή κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έδωσε μέρος της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, προκειμένου να λάβει προσωρινή παράταση εφαρμογής του νόμου Κατρούγκαλου για τις συντάξεις, τον οποίο νόμο η ίδια αυτή η κυβέρνηση συνέταξε και πρότεινε στους εταίρους ως δημοσιονομικό μέτρο για την επίτευξη των οικονομικών στόχων. Δηλαδή για να διορθώσουμε το λάθος που οι ίδιοι έκαναν, προσωρινά για κανένα εξάμηνο, έκαναν ένα ακόμα μεγαλύτερο λάθος το οποίο θα μας ακολουθεί ως χώρα για πάντα.
Αυτά όλα τα έκανε η κυβέρνηση για να εξευμενίσει την ψήφο της Γενιάς του Πολυτεχνείου. Της γενιάς εκείνης η οποία από την απληστία της ξεπάτωσε οικονομικά την Ελλάδα λαμβάνοντας περισσότερα από €230 δισ. παραπάνω ως συντάξεις από όσα μπορούσαν να πληρώσουν οι ασφαλισμένοι εργαζόμενοι με τις εισφορές τους, δίνοντας από θέση εξουσίας τέτοια προνόμια στον εαυτό της, που το χρέος της Ελλάδας εκτοξεύτηκε στα €340 δισ. σήμερα, βάζοντας να κυβερνήσουν ανθρώπους ανίκανους για να διαχειριστούν τη χώρα, με πρωθυπουργικούς σύμβουλους πρώην μπάρμαν και υπουργίνες πρώην καθαρίστριες να κρίνουν την τύχη 11.000.000 Ελλήνων, που τελικά ξεπούλησαν την ως τώρα αδιαφιλονίκητη ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Για μια χούφτα ευρώ.

. .

..

. . . ..



Πηγή