[ccpw id="136103"]

Επική γράφουν τα ΜΜΕ η φωτογραφία του Τσίπρα να καρφώνει την νέα του υφυπουργό υπονοώντας αφέλεια και σχέση που τον οδήγησε στην υπουργοποίηση της. Κι όμως ουδεμία σχέση.
Ραχήλ Μακρή

Το βλέμμα αυτό είναι ο χλευασμός της κοινωνίας και φυσικά ουδεμία σχέση έχει με οτιδήποτε άλλο πλην του μηνύματος εμπαιγμού της κοινωνίας και της απόλυτης νίκης του.
Η νεαρή υφυπουργός του δεν είναι μια τυχαία υφυπουργός του, είναι ακριβώς η εικόνα και ομοίωση του και έχουν ακριβώς την ίδια επαγγελματική και πολιτική πορεία.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και την επέλεξε σημειολογικά καθώς τίποτα από όλα όσα κάνει δεν είναι τυχαίο για τον απόλυτα ανίκανο να κυβερνήσει, αλλά ικανότατο και ταλαντούχο πολιτικά ανήθικο της χώρας που θα αφήσει ιστορία.
Την επέλεξε την ημέρα που κάποιοι μετά από κόπο είδαν να περνάνε στα πανεπιστήμια γιατροί, δικηγόροι κλπ αλλά ποτέ δεν θα έχουν την πορεία της κυρίας αυτής με τον μπαμπά της ΚΝΕ και τα κομματικά της ένσημα από φοιτήτρια που ως γνωστόν οδηγούν στην εύκολη πρόσβαση και απόκτηση μεταπτυχιακών, διδακτορικών, θέσεων σε κόμματα, συμβούλων υπουργών, υποψηφίων βουλευτών, Δημάρχων κλπ και κατόπιν καθηγητών στα πολυτεχνεία και τα πανεπιστήμια.
Αυτοί που πέρασαν οι νέες κοπέλες που πάσχισαν και τώρα πρέπει να εξασφαλίσουν πως θα σπουδάσουν (να σημειώσουμε ότι η ανέχεια και η φτώχεια και η ανεργία των γονέων έχουν οδηγήσει ακόμα και σε εκπόρνευση όπως διαβάζουμε σε δημοσιεύματα για φοιτήτριες προκειμένου να βγάλουν τα προς το ζην ) ή να αναγκαστούν να μένουν σε συγγενείς ή να εγκαταλείψουν τις σπουδές γιατί εκεί οδήγησαν τα μνημόνια που ψήφισαν ο κύριος τσιπρας και οι ωραιότατες κύριες του που δεν έλαβαν ποτέ ψήφο από τον λαό και δεν χρειάστηκε ποτέ ούτε θα χρειαστεί.
Η εικόνα αυτή του ηγέτη και του θηλυκού alter ego του είναι η εικόνα του Κοινωνικά, δημοκρατικά, πολιτικά, ιδεολογικά, ιστορικά, αγράμματου κομματιού της κοινωνίας που γαλουχήθηκε με απάτη και κουτοπονηριά άρπαξε την εξουσία ξεφτίλισε μια ιδεολογία που αποτέλεσε όχημα για την πολυπόθητη αναρρίχηση στην εξουσία για να αποκαλυφθεί τελικά αυτό που πράγματι ήταν και να επιδοθεί στην μάσα με χρυσά κουτάλια, την φοροαρπαγή, την ανηθικότητα και την αυταρχική και εξουσιαστική συμπεριφορά.

* Η Ραχήλ Μακρή είναι Οικονομολόγος (MSc in Banking) , πρώην βουλευτής κι επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

. .

..

. . . ..



Πηγή