[ccpw id="136103"]

Myriams-Fotos / pixabay
Διαβάζω στα ΜΜΕ ότι η Νοτοπούλου είχε προσληφθεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως καθαρίστρια. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό αλλά ότι όπως διαβάζουμε ουδέποτε εργάστηκε ως τέτοια. Αλλά δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα όταν σε ένα δήμο προσλαμβάνεται κάποιος για άλλη υπηρεσία και διαφορετική επιτελεί.
Του Στρατή Μαζίδη
Μακάρι να ήταν μια κοπέλα που είχε ανάγκη τη δουλειά και καθάριζε σκάλες. Πρώτον θα ήξερε πως βγαίνει το ψωμί. Θα έβλεπε πόσος ιδρώτας χρειάζεται να χυθεί. Περισσότερος από το νερό στον κουβά. Θα είχε σπάσει νύχια, θα είχε τσακίσει πρόσωπο, θα είχε ξυπνήσει νωρίς για να πιάσει δουλειά. 
Δεύτερον γνωρίζοντας λοιπόν από πρώτο χέρι τι τραβούν οι συνάνθρωποί της, δε θα καταδεχόταν να μετάσχει σε αυτό το πολιτικό αριστερο-πασοκο-δεξιότηςπλάκας πανηγύρι, διότι θα σεβόταν τον εαυτό της και τους άλλους.
Σέβομαι απεριόριστα τους ανθρώπους που σηκώνονται χαράματα για να κάνουν αυτήν τη δύσκολη δουλειά. Μακάρι να πολιτεύονται άνθρωποι που έχουν πραγματικά δουλέψει στη ζωή τους, θα ήμασταν πολύ καλύτερα. Και το βασικότερο, καθαρότερα! Αυτοί που καθαρίζουν, ξέρουν να βάζουν και τα πράγματα σε τάξη.

. .

..

. . . ..



Πηγή