[ccpw id="136103"]

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ψηφίσει διάφορους νόμους (π.χ. νόμος Κατρούγκαλου κ.λ.π.) στα πλαίσια του τρίτου μνημονίου, οι οποίοι καλύπτουν μια χρονική περίοδο 99 ετών, δηλαδή ολόκληρο τον επόμενο αιώνα, μετά τον οποίο κανένας από όλους εμάς, μηδενός εξαιρουμένου, δεν θα είναι πλέον στη ζωή!!!
Πέτρος Χασάπης
Όλοι αυτοί οι νόμοι συγκροτούν μια σταθερή μαθηματική μνημονιακή συνάρτηση με διάφορες παραμέτρους, από την οποία αναμένεται κάθε έτος και τουλάχιστον μέχρι το 2060, ένα συγκεκριμένο δημοσιονομικό αποτέλεσμα.
Αν πειραχτεί οποιαδήποτε παράμετρος αυτής της συνάρτησης, θα πρέπει αυτή να καλύπτεται αμέσως από κάποια άλλη ώστε το αποτέλεσμα να παραμένει πάντα μέσα στον αναμενόμενο στόχο.
Εφόσον αυτό το σάπιο κράτος έχει συνέχεια, όπως μας λένε όλα τα κόμματα, τότε θα πρέπει όλες οι επόμενες κυβερνήσεις να κινούνται πάντα μέσα στα πλαίσια των παραμέτρων αυτής της συνάρτησης, απλά εμπαίζοντας το λαό προκειμένου μόνο και μόνο να του αποσπούν την ψήφο του.
Ήδη ο κ. Τσίπρας «καίγεται» τώρα να αναβάλει την παράμετρο της συνάρτησης που λέγεται μείωση συντάξεων από 1-1-2019 για αργότερα. Και η όλη του αγωνία αυτή τη στιγμή είναι, αφενός να πείσει τους δανειστές, από τους οποίους εξάρτησε την Ελλάδα για τον επόμενο αιώνα, να το δεχτούν αυτό, αφετέρου ψάχνει να βρει άλλη παράμετρο της συνάρτησης ώστε να μείνει μέσα στο στόχο που ο ίδιος έχει ψηφίσει.
Έτσι λοιπόν θα κινούνται όλες οι κυβερνήσεις από εδώ . εξής και οι παράμετροι που θα «πειράζονται» θα είναι ανάλογες της κάθε φορά εκλογικής πελατείας που θέλει να εξυπηρετήσει το κάθε κόμμα.
ΥΓ. Μετά από όλα τα ανωτέρω, γίνεται πλέον φανερό ότι ο κ. Τσίπρας θα τα «παίξει» όλα για όλα, για την επικοινωνιακή επιτυχία του στην προσεχή ΔΕΘ, καθώς και για την επίτευξη της αναβολής μείωσης των συντάξεων. Αν κάτι από αυτά πάει στραβά, τον περιμένει το πολιτικό περιθώριο και το ξέρει πολύ καλά.

. .

..

. . . ..



Πηγή