[ccpw id="136103"]

∆ιακοπές στα… πεθερικά µαθαίνουµε πως έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ∆ηµήτρης Τζανακόπουλος. Ο υπουργός Επικρατείας εθεάθη στην Πρόπαν Πηλίου, ένα όµορφο παραδοσιακό χωριό, µαζί µε την υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, η οποία έλκει την καταγωγή της από την περιοχή, επισκέφθηκαν τις παραλίες και γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσµατα σε τοπικές ταβέρνες, µε τη… διακριτική παρουσία αστυνοµικών δυνάµεων για… τον φόβο των Ιουδαίων.
Από: parapolitika.gr
Σύµφωνα µε τα µέσα ενηµέρωσης της Θεσσαλίας, το κυβερνητικό ζευγάρι πήγε το Σαββατοκύριακο στο Καλαµάκι Πηλίου, όπου ο πατέρας της κ. Αχτσιόγλου διαθέτει σπίτι, προκειµένου να περάσουν µερικές ξέγνοιαστες στιγµές και να απολαύσουν τη θάλασσα. Πρόκειται για ένα πολύ όµορφο παραδοσιακό πηλιορείτικο σπίτι, το οποίο αποτελεί το ησυχαστήριο για όλη την οικογένεια Αχτσιόγλου.
Οπως λένε µάλιστα κάτοικοι της περιοχής, η νεαρή υπουργός επισκέπτεται συχνά το πατρικό της, όταν θέλει να αποµακρυνθεί λίγο από το ασφυκτικό πρόγραµµα των υπουργικών της καθηκόντων, προκειµένου να ξεκουραστεί και να «γεµίσει µπαταρίες». ∆εν είναι πάντως η πρώτη φορά που το ζευγάρι των υπουργών επιλέγει το Πήλιο για τις διακοπές του. Ο ∆. Τζανακόπουλος φιλοξενήθηκε στο σπίτι της υπουργού Εργασίας και τις ηµέρες της Ανάστασης, τον Απρίλιο.

. .

..

. . . ..



Πηγή