[ccpw id="136103"]

Όταν δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις ελεύθερα στο δρόμο, όταν έχεις αποκλείσει ολόκληρους δρόμους στην Αθήνα με κλούβες, όταν όπου πας σε ακολουθεί ένας μικρός στρατός, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.
Του Στρατή Μαζίδη
Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τον πρώτο καιρό περπατούσε ελεύθερα ανάμεσα στον κόσμο λαμβάνοντας συγχαρητήρια και ευχές, πλέον δεν μπορεί να πετάξει ούτε τα σκουπίδια. Το χειρότερο όμως είναι αυτό που καταγγέλλεται επωνύμως ότι συνέβη σήμερα στη Σύρο. Μια γυναίκα 70 ετών να διηγείται κλαίγοντας πως επειδή ζήτησε ευθύνες από τον πρωθυπουργό, αστυνομικοί της έκλεισαν το στόμα και την έπιασαν από το λαιμό. Μάλιστα διαβάζουμε πως η γυναίκα τελικά μετέβη στο νοσοκομείο.
Αυτά δεν είναι καλά σημάδια. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον να σου μιλήσει. Ειδικά αν το κάνει με ευπρέπεια. Μη δώσεις σημασία αν δε θες, αλλά να σέρνεις ένα μυστικό στρατό ο οποίος βιαιοπραγεί σε βάρος συμπολιτών σου, νομίζω ότι πάει πολύ.
Είναι λυπηρό φαινόμενο και αναδεικνύει ότι μόνο δημοκρατία δεν υπάρχει στη χώρα μας. Αν πεις την άποψή σου σταμπάρεσαι, αν θες να διαμαρτυρηθείς σε αρπάζουν από το λαιμό. Τι και ποιον εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση;
Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις, Αλέξη διότι αργά ή γρήγορα, όποια μηχανή κι αν επινοήσεις ως…μηχανικός, θα ξεπεζέψεις.

. .

..

. . . ..



Πηγή