[ccpw id="136103"]

Στο θολό μυαλό των βολεμένων της χώρας που διορίστηκαν με κόμματα σε ΔΕΚΟ που δεν πατούσαν και πήραν τα εφάπαξ τα παχυλά, έφτιαξαν με μισθό δημοσίου υπαλλήλου εξοχικά και σπίτια, έστειλαν παιδιά για σπουδές στα Λονδίνα, φαντάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και συνομωσίες.

Ραχήλ Μακρή

Φυσικά και εξετάζουν σενάρια γι’ αυτό και δεν ασκούν αντιπολίτευση. Γι αυτό πηγαίνουν στο Βερολίνο τρεις την ώρα να πάρουν οδηγίες και να καταθέτουν προτάσεις μομφής λάθος περιεχομένου και να δίνουν ανάσα ζωής στην κυβέρνηση.
Την Βουλή και την κυβέρνηση την φτιάχνουν οι δανειστές αποικιοκράτες γιατί ελέγχουν μέσω των πληρωμένων με εκατομμύρια ΜΜΕ τον λαό και κομμάτι του που είναι βολεμένοι, διορισμένο και τα έτρωγε μαζί τους γι αυτό δεν θέλει ούτε κράτος, ούτε κοινωνική δικαιοσύνη, ούτε να λειτουργεί διαφάνεια και αξιοκρατία.
Που βρίζει και χλευάζει κάθε έντιμο πολιτικό που πάλεψε για κοινωνικό κράτος δικαίου.
Πάντα οι γερμανοτσολιάδες και οι προσκυνημένοι περνούσαν καλά.
Εάν δεν τους βγαίνουν τα κουκιά (που δεν τους βγαίνουν) θα συγκυβερνήσουν.
Εξάλλου εξόντωσαν κάθε ελεύθερη φωνή και ελπίδα.
Έχουμε πολλά κόμματα, τι τα χρειαζόμαστε τόσα κόμματα, γιατί δεν ενώνεστε οι ίδιοι που χλεύαζαν όταν κατέβαιναν σε εκλογές διαφορετικές φωνές που είχαν δικαίωμα να στηρίζουν άλλη πολιτική πέραν των μνημονίων που θα μείνουν για πάντα.

Διαβάστε αυτά:

Και θυμηθείτε τι λέγαμε στις 20-8-2015:

PHOTO: 1866946 / pixabay

* Η Ραχήλ Μακρή είναι Οικονομολόγος (MSc in Banking) , πρώην βουλευτής κι επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

. .

..

. . . ..



Πηγή