Η ευρωπαϊκή ελίτ, μέσω των διορισμένων στις Βρυξέλλες ανδρεικέλων της και η εγχώρια ελίτ, μέσω των μίσθαρνων της και των καθεστωτικών ΜΜΕ της συστήνουν συνέχιση των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και μετά την σημερινή δήθεν έξοδο από τα μνημόνια. Όμως για ποιες μεταρρυθμίσεις μιλάνε;
Όταν όλοι αυτοί, που εξοντώνουν τον ελληνικό λαό, εκχωρούν τα δίκαια της χώρας και “κλέβουν” την πατρίδα μας, μιλάνε για μεταρρυθμίσεις εννοούν αύξηση της φορολογίας, των κατασχέσεων, των πλειστηριασμών, μείωση μισθών και συντάξεων, απελευθέρωση απολύσεων κ.λ.π.
Ας δούμε όμως ποιές μεταρρυθμίσεις έχει άμεση ανάγκη η πατρίδα μας και τις οποίες ούτε που θέλει να ακούσει η ευρωπαϊκή και εγχώρια ελίτ:
1) Αλλαγή του Συντάγματος
2) Εκδημοκρατισμός του πολιτεύματος
3) Κοινωνικοποίηση του κράτους
4) Απόλυτη διάκριση των τριών εξουσιών
5) Δημοψηφίσματα με λαϊκή πρωτοβουλία
6) Συνταγματικό Δικαστήριο
7) Ετοιμότητα για εθνικό νόμισμα
8) Σταθερό φορολογικό σύστημα με βάση τα έσοδα – έξοδα και χαμηλό φορολογικό συντελεστή.
9) Αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας, με μείωση του τριτογενούς τομέα και αύξησή του πρωτογενούς και του δευτερογενούς.
10) Χρηματοδότηση της κοινωνικής βάσης για πραγματική ανάπτυξη.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις πραγματικές μεταρρυθμίσεις τις οποίες έχει άμεση ανάγκη η χώρα, για να αφήσουμε πίσω μας τη χρεοκοπημένη Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία και να περάσουμε στο μέλλον στην Δ΄ Ελληνική Δημοκρατία. Αν ακούσετε όμως κάποιο συστημικό κόμμα να μιλάει γι’ αυτές και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, ελάτε να το πείτε κι εμένα για να το ψηφίσω.
Πέτρος Χασάπης

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.