Εναλλακτική πρόταση; Μα, θα αναρωτηθεί κάποιος: Υπάρχουν χιλιάδες εναλλακτικές προτάσεις. Κάθε μέρα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο δεκάδες διακηρύξεις και υπέροχα πολιτικά προγράμματα που ξεχειλίζουν από δημοκρατικότητα και ήθος. Όμως, ο κόσμος δεν τα προτιμά και προτιμά τα συστημικά κόμματα που τον πτώχευσαν και τώρα ξεπουλάνε τον ίδιο και την πατρίδα.

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ
Από: hassapis-peter.blogspot.com

Μα, θα πει κάποιος άλλος: Όλα αυτά τα ωραία πράγματα δεν τα μαθαίνει ο πολύς κόσμος, γιατί τα ΜΜΕ δεν προβάλλουν τις εναλλακτικές προτάσεις αλλά μόνο ό,τι λένε τα συστημικά κόμματα.
Εδώ είναι όλο το μυστικό. Όταν λέμε εναλλακτική πρόταση, δεν εννοούμε μόνο ένα ωραίο κείμενο που το μαθαίνουν 5-6 άτομα. Εννοούμε ολόκληρο το πολιτικό πακέτο που περιλαμβάνει το “τι, πως και από ποιούς” και ταυτόχρονα θα υπάρχουν ικανά οικονομικά μέσα χρηματοδότησης της εναλλακτικής πρότασης, αλλά και πλήρης δυνατότητα επικοινωνίας με ολόκληρο το λαό.
Με λίγα λόγια εννοούμε την εμφάνιση ενός νέου δυναμικότερου και πιο καινοτόμου κόμματος (γιατί μόνο κόμματα αναγνωρίζει το Σύνταγμα) από τα υπάρχοντα.
Φυσικά τέτοιες δυνατότητες, ειδικά οικονομικές και προβολής, δεν υπάρχουν σε καμία από τις λεγόμενες εναλλακτικές προτάσεις, παρά μόνο για τα υπάρχοντα συστημικά κόμματα, τα οποία εκτός από τους ιδιώτες χρηματοδότες, επιπλέον χρηματοδοτούνται και από όλους εμάς τους φορολογούμενους. Επομένως, δεν πρέπει να απορούμε γιατί ο κόσμος στρέφει την πλάτη του και συνεχίζει να προτιμά τα συστημικά κόμματα.
Εξάλλου, επειδή ο κόσμος μισεί τόσο πολύ ακόμα και τη λέξη “κόμμα”, το σύστημα το εκμεταλλεύεται αυτό και μέσω ειδικών προπαγανδιστών, που παρασύρουν και πλήθος άδολων ηλιθίων, στρέφει έντεχνα τον κόσμο εναντίον της δημιουργίας νέων κομμάτων, αφήνοντας έτσι όλο το πολιτικό παιχνίδι και τον δημόσιο πλούτο, στα χέρια των υπαρχόντων κομμάτων και των εντολέων τους.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.