[ccpw id="136103"]

Η Αδριανούπολη απέχει 5 χιλιόμετρα και ελάχιστα λεπτά από τα σύνορα. Με τα πόδια το κάνεις άνετα. Θα μπορούσε λοιπόν ένα αυτοκίνητο να μεταφέρει τα παιδιά στα σύνορα στις Καστανιές, να τύχουν εκεί κάποιας λιτής υποδοχής και μετά να πάνε να ξεκουραστούν επιτέλους.
Του Στρατή Μαζίδη
Αντί για αυτό η κυβέρνηση της χρεοκοπημένης χώρας επέλεξε τον πιο ακριβό τρόπο (άλλωστε αυτή πληρώνει;) για να στήσει ένα κακόγουστο επικοινωνιακό σόου με selfies στο αεροπλάνο και δηλώσεις στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ταλαιπωρώντας δύο ανθρώπους που επί 167 ημέρες πλήρωσαν την ανεπάρκεια υπηρεσιακών και πολιτικών προϊσταμένων τους.
Αν μη τι άλλο, κάποιοι με στολή και κάποιοι με πολιτικά θα έπρεπε να έχουν κάτω το κεφάλι από την ντροπή και την ανεπάρκειά τους αντί να πρωταγωνιστούν σε κακόκουστες παραστάσεις μέσα στην άγρια νύχτα. Τι έκαναν επί 167 ημέρες; Απολύτως τίποτε. Μέχρι και από το Κατάρ περίμεναν τη σωτηρία πριν λίγα 24ωρα. Είναι λοιπόν ντροπή να οικειοποιούνται μια εξέλιξη ως αποτέλεσμα των τάχα προσπαθειών τους.
Και επαναλαμβάνουμε και θα το λέμε συνέχεια. Τώρα που έληξε αυτή η ιστορία είτε με τίμημα τους μουφτήδες της Θράκης, είτε ως σπόντα της κόντρας Ερντογάν-Τραμπ, ήρθε η ώρα της απόδοσης ευθυνών, της ευθιξίας και των παραιτήσεων.

. .

..

. . . ..



Πηγή