[ccpw id="136103"]

. – Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις, διαφοροποιούμενος από τον αρχηγό του, Πάνο Καμμένο, άσκησε αυστηρή κριτική με δήλωσή του στην Εφημερίδα των Συντακτών όσον αφορά την τελετή υποδοχής των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.
«Ξαναχάσαμε το μέτρο, εμείς οι ιδρυτές του μέτρου. Είναι απαράδεκτο ένας υπουργός Άμυνας, δυο υφυπουργοί, Εξωτερικών και ο αρχηγός του Στρατού, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και το τιμητικό άγημα του Στρατού, όλοι και όλα να αποδώσουν τιμές στους δυο στρατιωτικού μας που έκαναν απλώς το οπλικό τους καθήκον, αυτό που επιβάλει η οπλιτική παράδοση του γένους τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια. Σύμφωνα με αυτή οι οπλίτες μας οφείλουν να μπορούν και όταν παύουν να μπορούν».
Και συνεχίζει: 
«Δηλαδή, αυτή η Βίπερ Νόρα, απώλεια του μέτρου τι ακριβώς ετίμησε; Την αβλεψία των δυο στρατιωτικών μας: την απροσεξία τους; Ακόμα και την ατυχία τους ίσως; Δηλαδή τι τιμές θα τους είχαμε απονείμει αν είχαν απελευθερώσει τα Κατεχόμενα; Έμεινε καμία τιμή; Μέτρο μέτρο, το χάσανε όλοι τους το μέτρο. Βεβαίως η υποδοχή έπρεπε να είναι τρυφερή, χαρούμενη, συγκινημένη, χωρίς βεβαίως τα δάκρυα του πρωθυπουργικού αεροπλάνου».

. .

..

. . . ..



Πηγή