Διάβασα στον Κυριακάτικο Ελεύθερο Τύπο ότι: το Μαξίμου δίνοντας γραμμή στα στελέχη του μεταξύ άλλων λέει ότι «οι εκλογές δεν χάθηκαν ακόμα». Εκτίμηση δική μου την οποία παρακαλώ να κρατήσετε στα κιτάπια σας ή στη μνήμη σας: ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ίδια τύχη που είχε παλαιότερα η ΕΔΑ και το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου.
Από: crashonline.gr
Του Γιώργου Τράγκα
Βέβαια, ο Σεπτέμβριος του 2015 και η ετυμηγορία του ελληνικού λαού που έδωσε την εξουσία – μετά το δημοψήφισμα και την ανατροπή του ΟΧΙ- για δεύτερη φορά στον Αλέξη Τσίπρα, θα αναλυθεί από κορυφαίους καθηγητές της Ψυχιατρικής στο μέλλον. Αυτά όμως τα παροράματα και οι ψευδαισθήσεις δεν επαναλαμβάνονται. Όλοι γνωρίζουν πλέον τι σημαίνει Τσίπρας, τι σημαίνει Καμμένος και τι σημαίνει πολιτική τερατογένεση.
Η παρέα των εθνομηδενιστών θα καταλήξει σε μονοψήφιο εκλογικό αποτέλεσμα, το πολύ να αγγίξει ένα χαμηλότατο διψήφιο. Με 100 νεκρούς στο Μάτι, 20 στη Μάνδρα με άγνωστο αριθμό αγνοουμένων, με τη συμφωνία των Πρεσπών, με επικείμενο νέο κόψιμο συντάξεων και αφορολόγητου, ο περίφημος Αλέξης θα βαδίσει στο μονοπάτι του πεπρωμένου του και θα αποσυρθεί, όπως οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί του μνημονίου. Και αυτό δεν πρόκειται να το εμποδίσει ούτε η σύγκριση με την ελλιποβαρή πολιτικά προσωπικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη…

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.