Σε ένα αρκετά ιταμό τιτίβισμα πρόεβη ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπου αναφέρει: Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δύο αξιωματικούς μας και τις οικογένειές τους, για το σθένος, την υπομονή και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες όλων μας, που εν τέλει δικαιώθηκαν. Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά.

Του Στρατή Μαζίδη

Ποιες προσπάθειες; Ποιον όλων σας; Πχ του Τζανακόπουλου με τα μαλλιά στο πρόσωπο και το ξυρισμένο κεφάλι ότι είναι θέμα λίγων ημερών να γυρίσουν; Του Κουβέλη που έλεγε δικηγορίστικες αοριστίες; Του Καμμένου που μόλις προχθές ζητούσε βοήθεια από τους Καταριανούς;

Κανενός όλων σας λοιπόν. Μόνο του Τραμπ, εκείνου του «ελπίζω να μη μας βρει κι αυτό το κακό» αν θυμάται ο πρωθυπουργός. Δεν είναι τυχαίο ότι κάτω από το tweet του πρωθυπουργού επικρατεί ένας χαμός σχολίων που αναφέρουν τα αυτονόητα.

Και φυσικά δεν είναι πράξη δικαιοσύνης. Είναι πράξη του Ντόναλντ. Μπορείς να βγει και να τον ευχαριστήσει. Αυτή τη φορά θα έχει κι ένα νόημα. Όσο για την ενίσχυση της καλής γειτονίας, ας πεταχθεί ο πρωθυπουργός μέχρι τη Λέρο να μιλήσει με τους ψαράδες. Ας δει και το Φαρμακονήσι που τελεί υπό τουρκική πολιορκία.

Θα περιμένουμε βέβαια να δούμε τι θα μας στοιχίσει αυτή η χάρη του θείου Σαμ.

Την ίδια ώρα ο…ευσεβής Καμμένος που αφήνει άλλους να ψηφίζουν τα αντιχριστιανικά νομοσχέδια ανεβάζει την Παναγία την Ελευθερώτρια:

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.