[ccpw id="136103"]

Απίστευτο και όμως συριζαϊκό! Στο επίσημο site του έλληνα πρωθυπουργού, το www.primeminister.gr το ρολόι σταμάτησε πριν από τον ανασχηματισμό του Φεβρουαρίου! Τόσοι σύμβουλοι στο Μαξίμου που δουλεύουν υπερωρίες τουιτάροντας, τόσοι στρατηγικοί σχεδιαστές, τόσοι γραμματείς και Φαρισαίοι που χρυσοπληρώνονται από τους φόρους σου – και δεν βρέθηκε ούτε ένας να σκεφτεί ότι όταν αλλάζουν οι υπουργοί στα υπουργεία πρέπει να αλλάζουν και στη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου που παρουσιάζεται εδώ: https://primeminister.gr/governance/cabinet.

Από: marketnews.gr
ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ
Μπείτε (πριν να το κατεβάσουν!) για να διαπιστώσετε ότι υπουργός Οικονομίας είναι ακόμα ο Παπαδημητρίου, υφυπουργός Εργασίας η γυναίκα του, ο Ζουράρις είναι ακόμα στο Παιδείας, ο Βίτσας στο Άμυνας, ο Μουζάλας στο Μεταναστευτικής Πολιτικής ενώ το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Φώτης Κουβέλης δεν αναφέρεται πουθενά!
Σκέψου ένας ξένος δημοσιογράφος, αναλυτής, επενδυτής, πολιτικός κ.λπ. να θέλει να πάρει πληροφορίες για το κυβερνητικό σχήμα και να μπει – πού αλλού; – στο επίσημο πρωθυπουργικό site! Και να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον Μουζάλα ή με τον Παπαδημητρίου, ας πούμε, στα γραφεία τους για να ακούσει έκπληκτος ότι έχουν αντικατασταθεί εδώ και 6 μήνες, αλλά… ξεχάσαμε να ενημερώσουμε το site!
Το συνειδητοποιείς, αγαπητέ αναγνώστη; Χρειάζεται πολύ ταλέντο για να είσαι τόσο ανίκανος! Ζούμε ιστορικές στιγμές! Πρόκειται για μετάλλαξη που πρώτη φορά συναντάται στον δημόσιο βίο, παγκοσμίως: Ηοmo Syrizaius. Είναι ένας σπάνιος, κόντρα στον νόμο των πιθανοτήτων, συνδυασμός ηλιθιότητας, γελοιότητας, ασχετοσύνης, τεμπελιάς, ανηθικότητας, χαβαλέ, θράσους και ξετσιπωσιάς. Υπάρχει ακόμα άνθρωπος σ΄ αυτή τη χώρα που περιμένει από αυτό το τσίρκο να συντονίσουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ όταν δεν μπορούν να συντονίσουν ούτε το ΚΥΡΙΟ διαδικτυακό εργαλείο με το οποίο προβάλλεται το πρωθυπουργικό «έργο» (τρόπος του λέγειν);

. .

..

. . . ..



Πηγή