Σε τεντωµένο σχοινί είναι πλέον οι σχέσεις του Κώστα Αρβανίτη και του Μεγάρου Μαξίµου µετά την έντονη κριτική που άσκησε ο δηµοσιογράφος (πρώην διευθυντής του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» και του News247) στην κυβέρνηση όσον αφορά τους χειρισµούς της στο µέτωπο της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος στην τελευταία του εκποµπή για την καλοκαιρινή περίοδο υπονόησε ουσιαστικά ότι «κόπηκε» λόγω της στάσης που κράτησε µετά τις πυρκαγιές, σηµειώνοντας, µεταξύ άλλων: «Είναι η τελευταία εκποµπή της ‘Αλλης ∆ιάστασης’, κλείσιµο του κύκλου. Οπως µας είπαν δεν χρειάζεται να συνεχίσουµε και θα πάµε τον Σεπτέµβρη. Αυτό όµως που πρέπει να πούµε είναι ότι δεν µπορούµε να συνεχίσουµε σε µία λογική υποκρισίας ή τουλάχιστον µικροκοµµατικής και µικροπολιτικής λογικής πάνω για άλλη µία φορά σε πτώµατα, ανθρώπους καταρχήν κι αφήστε τα άλλα. Εγώ θα επιµείνω σε αυτή την άποψη, γιατί η εντολή (σ.σ.: του λαού προς τους κυβερνώντες) ήταν να αλλάξουν τα πράγµατα».
Οι γνωρίζοντες τα µυστικά στο κυβερνητικό στρατόπεδο αποδίδουν τις επιλογές Αρβανίτη στο γεγονός ότι (και αυτός) έχει δυσαρεστηθεί µε τις γενικότερες παρεµβάσεις και τους χειρισµούς του ∆ηµήτρη Τζανακόπουλου έναντι της κρατικής τηλεόρασης.
Ταυτόχρονα, όπως είχε αποκαλύψει το Secret, στο παρασκήνιο µαίνεται ένας σιωπηλός πόλεµος του δηµοσιογράφου µε την εσωκοµµατικά προσκείµενη στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Κατερίνα Ακριβοπούλου, εν όψει του ρόλου που θα δοθεί στον καθένα τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μέσα σε αυτό το κλίµα, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται εν όψει Σεπτεµβρίου.

Πηγή: parapolitika.gr

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.