[ccpw id="136103"]

Να δουν στις μυστικές δημοσκοπήσεις ότι ο κόσμος συνηθίζει να ζει με την καταστροφή. Να το ξεχάσει δεν μπορεί. Οι νεκροί φωνάζουν, θέλουν δικαίωση.
Αναδημοσίευση από: lastpoint.gr
Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Όταν δουν ότι αρχίζει να μη το συζητάει τόσο ο κόσμος μέσα από τα Μ.Κ.Δ. τότε θα αρχίσουν να βγάζουν σκάνδαλα για την προηγούμενη κυβέρνηση. Γνωστή μέθοδος του τακτικισμού και αποπροσανατολισμού τους.

Αν τους ψυχαναλύσεις (το λέμε από το 13) δεν τους ενδιαφέρουν ούτε οι νεκροί της φωτιάς και της πλημμύρας ούτε οι συνταξιούχοι ούτε οι στρατιωτικοί μας που είναι φυλακισμένοι ούτε οι άνθρωποι που αυτοκτονούν καθημερινά και μας κατεβάζουν απ’ το μετρό και το τρένο γιατί πέφτουν στις γραμμές . Δεν τους ενδιαφέρουν ούτε οι άνθρωποι που απαγχονίζονται γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρους που μας βάζουν για να πληρωθούν αυτοί και τα τσιράκια τους και να κάνουν ταξίδια με Δημόσια αεροπλάνα. Δεν τους ενδιαφέρουν ούτε οι άνθρωποι που αυτοκτονούν με φάρμακα σπίτι τους γιατί δεν έχουν τροφή και είναι πολλοί.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία, τα φαγοπότια, η επίδειξη, η καλοπέραση και οι λεηλασίες. Περιμένατε κάτι άλλο από άτομο που βγήκε με το «ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν”.
Περιμένατε κάτι άλλο από άτομα που έτρεχαν και τρομοκρατούσαν στους δρόμους; Άτομα που μόνο συκοφαντούσαν που μόνο λένε ψέματα, άτομα ψυχικά και κοινωνικά απολίτιστα που τώρα παριστάνουν τους πολιτισμένους; Ξέρουμε το βίο τους και την πολιτεία τους. Άτομα με μεγάλη κακία μέσα τους, ζήλια, μίσος, φθόνο στο συνάνθρωπο. Αν δε τα έχεις αυτά δε λες τόσα ψέματα σε τόσους συνταξιούχους για το κέρδος σου. Στους παππούδες σου.
Δεν μπορούμε ν αφήσουμε χωρίς εισαγγελέα, χωρίς δικαιοσύνη την κ. Δούρου η όποια βγήκε με ψέματα και με άγνοια. Αυτή που έχει γίνει πλέον η περιφερειάρχης του σάβανου, δεν μπορεί να βγει αλώβητη.
Την προειδοποιούμε ότι βλέπουμε κεριά αναμμένα μέσα το Πεδίο τους Άρεως τώρα, από τους ναρκομανείς που επί Δούρου έχουν κατοικήσει μέσα στο χώρο μέσα στις ακαθαρσίες και τις οσμές.
Επί των ημερών της το ιστορικό Πάρκο και πνεύμονας στην καρδιά της Αθήνας, ενδέχεται να καεί απτά κεριά τα οποία ανάβουν μεσημεριάτικα οι ναρκομανείς.(ίσως για τελετές)
Η Δούρου θα πρέπει να λογοδοτήσει και για αυτό αν δεν τω καθαρίσει αμέσως για να γίνει όπως ήταν πριν έρθει. Δεν μπορεί να την αφήσουμε να καταστρέφει τα πάντα. Αν φέρνει μέσα της την καταστροφή να φύγει απτήν Ελλάδα.
Ακούς και φρίττεις απάνθρωπα ένα άτομο που λέει δεν βρίσκω λάθη μέσα στην φρικτή καταστροφή με νεκρούς. Μα για να βρει κάποιος λάθη πρέπει να ξέρει ποιο είναι το σωστό. Οι άνθρωποι αυτής της κυβέρνησης δεν ξέρουν ποιο είναι το σωστό σε μια καταστροφή.
Ζητάμε απ’ όλη την αντιπολίτευση να προχωρήσει μέχρι το τέλος τις έρευνες γιατί το χρωστάμε στις ψυχές που έφυγαν άδικα από κοντά μας εξ αιτίας της ανικανότητας, της άγνοιας και τους φιλοτομαρισμού αυτής της κυβέρνησης.

. .

..

. . . ..



Πηγή