[ccpw id="136103"]

Το «αν» τα λέει όλα. Αν δεν έρθει στη Βουλή έχουμε και την πίτα ολάκερη (να γεμίζουμε την κοιλάρα μας με λεφτά και εξουσία) και το σκύλο (Σκόπια) χορτάτο με «μακεδονική» εθνικότητα και γλώσσα. βουλευτής καλό χαιρέτας.
Ραχήλ Μακρή
Σε σημερινή του συνέντευξη ο υπουργός εθνικής άμυνας του σταλινικού καθεστώτος δήλωσε:
«Αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, θα πάω στον Παυλόπουλο, θα αποσύρω την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση πριν γίνει η ψηφοφορία και θα προκαλέσω άμεσα εκλογές», είπε ο Πάνος Καμμένος, και μάλιστα πρόσθεσε ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία – «ποια εξάντληση τετραετίας;».
Ο κύριος υπουργός ξέχασε ότι μαζι με τον Τσίπρα και τον Κοτζιά υπεγραψαν «συμφωνία» με την οποία παρέδωσαν στους Σκοπιανούς «μακεδονική» εθνικότητα και γλώσσα (Άρθρο 1 παρ.3) χωρίς να διασφαλίζουν στο ελάχιστο την ιστορική, πολιτιστική, γλωσσική, πολιτική και εθνολογική αυτοτέλεια της Ελληνικής Μακεδονίας, από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι τουλάχιστον το 1947, όταν άρχισε να κατασκευάζεται η βραδυφλεγής βόμβα των Σκοπίων στα σύνορα της Ελλάδας.
Ότι στο Άρθρο 7 παρ. 4 αναιρούνται ακόμα και τα προσχήματα ισότιμης συνύπαρξης των δύο «μακεδονικών» ταυτοτήτων, ενώ με το Άρθρο 20 παρ. 9, μακεδονική εθνικότητα και γλώσσα καθίστανται αμετάκλητες και νομικά απρόσβλητες από την ελληνική δικαιοσύνη ως «υπουργική πράξη»
Αποφεύγει να αναφέρει ότι δεν εξέφρασαν κανέναν ενδοιασμό στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ της 13/7/2018, όταν τα Σκόπια έλαβαν πρόσκληση εισόδου στη Βορειοατλαντική Συμμαχία ως ΠΓΔΜ, χωρίς ρητή αναφορά της «πρόσκλησης» στη Πρέσπα, αλλά και κατά παράβαση του Άρθρου 2 παρ. 1(β) της Συμφωνίας, που λέει πως η πρόσκληση θα γινόταν με τη νέα επίσημη ονομασία των Σκοπίων.
Και σαν να μην έφτανε αυτό συνεχίζει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό με δηλώσεις τύπου θα πάω όταν έρθει στην Βουλή η συμφωνία στον ΠτΔ και ρίξουμε την κυβέρνηση.
Ας αφήσει τα τεχνάσματα και την Απάτη καθώς οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με διαδικασίες που δεν προβλέπονται στο Σύνταγμα αλλά μόνο με παραίτηση του πρωθυπουργού και άρση της εμπιστοσύνης από την Βουλή των Ελλήνων που πρέπει να προκληθεί από τους βουλευτές με την κατάθεση πρόταση δυσπιστίας, που όμως είναι αδύνατη πλέον καθώς δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί εάν δεν παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την προηγούμενη που φρόντισε να “κάψει” ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατοπιν εντολής Γερμανών δινοντας ανάσα ζωής στην κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου.
* Η Ραχήλ Μακρή είναι Οικονομολόγος (MSc in Banking) , πρώην βουλευτής κι επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

. .

..

. . . ..



Πηγή