. – «Η Τουρκία όμως και η ηγεσία της εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Στα μάτια όλου του Δημοκρατικού Κόσμου αποδεικνύει ότι δεν σέβεται ούτε το Κράτος Δικαίου ούτε την έννοια της Δημοκρατίας και επομένως τα Θεμελιώδη Δικαιώματα του Ανθρώπου. Η διεθνής κατακραυγή το αποδεικνύει. Και θα πω κάτι: Είμαι βέβαιος ότι δεν αξίζει τέτοια μοίρα στον τουρκικό λαό. Η ηγεσία του με αυτά που κάνει, αυτές τις κρίσιμες ώρες, και με την τεράστια οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Τουρκία, είναι κατώτερη των περιστάσεων απέναντι .ν ίδιο τον τουρκικό λαό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στην αντιφώνησή του κατά το γεύμα που παρετέθη προς τιμήν του από τον δήμαρχο Αμοργού, όπου βρίσκεται για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, στην Ιερά Μονή Χοζοβιώτισσας.
Άραγε στους Ελληνες η σημερινή τους μοίρα, για την οποία είστε συνυπεύθυνος τόσο ως στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή όσο και ως ΠτΔ με όσα διατάγματα και νόμους υπογράψετε, αξίζει;
Μάλλον αξίζει διότι μόνοι εξέλεξαν τους ηγέτες τους, όπως πχ εσάς. Ομοίως λοιπόν αξίζει και τους Τούρκους που είχαν εκλογές πριν λίγους μήνες.

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.