[ccpw id="136103"]

«Ανάσα λευτεριάς για τον επαναστάτη» όπως λέει ο Ρουβίκωνας που αρνήθηκε να μετανοήσει για 11 νεκρούς. Αυτή η οργάνωση παρακλάδι υπάρχει και κυκλοφορεί έξω ανάμεσα μας και θεωρεί επαναστατική πράξη τη δολοφονία όσων δεν ασπάζονται τις “επαναστατικές τους ιδέες” ήτοι ληστείες τραπεζών και δολοφονίες αστυνομικών.
Ραχήλ Μακρή
Αυτοί λοιπόν ηγούνται της ΕΛΑΣ και της χώρας. Κανείς δεν είναι ασφαλής στην χώρα πλέον. Πρόκειται για εμμονικούς με συμπλέγματα και μίσος για την κοινωνία που θα εξοντώσουν κάθε ελεύθερη φωνή φυσικά με εντολές όπως και οι μέντορες τους που είναι ακόμα ασύλληπτοι πιθανώς και σε καρέκλες εξουσίας.
Είναι αυτοί που απειλούσαν με αιματοχυσία στα συλλαλητήρια και απειλούν μέσα στους αδιάφορους δικαστές δημάρχους.
Είναι ξεκάθαρες πλέον οι σχέσεις τους με την τρομοκρατία. Για αυτό τους χορεύει ο Κουφοντίνας και για αυτό θα τον βγάλουν.
Στην υποδοχή εκτός από το γιο του και τη σύντροφό του, βρέθηκαν ο Νίκος Γιαννόπουλος από το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, και πέντε πρωταγωνιστικά μέλη των δράσεων του Ρουβίκωνα, που είχε προαναγγείλει διαδικτυακά την παρουσία του εκεί.
1) Η «Ρόζα» ιδρύθηκε από τον Ν. Γιαννόπουλο και τη Μάνια Μπαρσέφσκι, που ένα φεγγάρι πέρασαν από την τροτσκιστική οργάνωση ΟΚΔΕ. Έχουν τοποθετηθεί στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας πολιτικούς δεσμούς με στελέχη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και ομάδες ακροαριστερών των Εξαρχείων. 
2) »Είμαι ιδρυτικό μέλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και με αυτή την ιδιότητα κατάθεσα ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Κουφοντίνα, υποστηρίζοντας ότι η 17 Νοέμβρη υπήρξε οργάνωση της επαναστατικής Αριστεράς και οι κατηγορούμενοι ως μέλη της πολιτικοί κρατούμενοι.
3) Θα πρέπει να σημειωθεί πως στελέχη σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει στη δίκη της 17Ν υπέρ κατηγορουμένων, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα αθωώθηκαν. Αυτό το παρελθόν, όμως, προβληματίζει το κόμμα.
Δεν ήμουν ποτέ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει
Όμως μπορείτε να τον δείτε να μιλάει στην τρίτη πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ και απευθυνόμενος στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκινά την τοποθέτησή του λέγοντας: «Συντρόφισσες και σύντροφοι, υπάρχει ένας κίνδυνος να διαλυθούμε» (στο 5:55 του βίντεο).

* Η Ραχήλ Μακρή είναι Οικονομολόγος (MSc in Banking) , πρώην βουλευτής κι επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

. .

..

. . . ..



Πηγή