Ναι θα μας ποδοπατήσουν,θα μας μαστιγώσουν, θα μας γδάρουν,θα μας τσουρουφλίσουν,θα μας ανασκωλοπήσουν, με λίγα λόγια θα μας πάρουν τα σώβρακα. Αλλά δόξα να έχει το “άγιο ευρώ”, θα μας αφήσουν την καρέκλα.
Από: odosdrachmis.gr
Και καλά οι καρεκλάτοι Φαναριώτες, Γερμανοτσολιάδες, Ευρωδοσίλογοι, Ευρωσαλιάρηδες, Ναιναίκοι, Οσφυοκάμπτες που καρεκλίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτοί έχουν κάποιο λόγο που δέχονται να τους παίρνουν τα σώβρακα τα αφεντικά.Για την καρέκλα ρε γαμώτο το κάνουν.
Αλλά εσύ ταλαίπωρε φτωχοποιημένε Έλληνα πολίτη που δεν έχεις καρέκλα μεγάλης ή μικρής εξουσίας και οι Γερμανοί σου παίρνουν το βιος,σε ρίχνουν στα Τάρταρα της ανεργίας, της πείνας,της δυστυχίας, σου διώχνουν τα παιδιά μετανάστες, σου κατάσχουν το μισθό και τη σύνταξη,σου κλείνουν τη δουλειά, σου παίρνουν το σπίτι, σου κλέβουν τη χώρα, σε οδηγούν σε απελπισία, εσύ φτωχοποιημένε Έλληνα, γιατί αλήθεια ακόμα πιστεύεις στο ευρώ;
Πόσο ακόμα μαστίγωμα και ανασκωλόπισμα μπορείς να υπομένεις για να καταλάβεις ότι οι Γερμανοτσολιάδες των ΜΜΕ σου λένε ψέματα, σε φοβίζουν και σου πουλάνε φρούδες ελπίδες; Πότε θα καταλάβεις ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Και ότι μονο όταν ξετινάξουμε τη νεο-γερμανική κατοχή, μπορούμε να ελπίζουμε για το αύριο.

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.